2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم سونو شدم گفت هست قلبش میزنه ولی احتمال سقط هست با توجه به خونریزیم و آنوکسا آ اس آ فعلا ق ...

خیلی خوشحال شدم انشاالله که تا آخر زایمان سلامت باشین هر دوتاتون انشاالله که چیزی نمیشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من رفتم برا سونو از بیرون چون پکتر خودم یزده فعلا نمیخوام زیر نظر دکتری باشم تا سه ماه با دکتر ...

وای مشکل منم هست نمیخوام بعده ای وی اف اگه تو شهره خودمون رفتم دکتر کسی بفهمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ، من از لوازم التحریر فروشی خریدم ۳۵ تومن . ۲ صفحشو رنگ کردم حس خوبیه . راستی دی جی کالا ...

ممنون که خبر دادی مدلی که شما خریدین اسمش چیه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم ، من از لوازم التحریر فروشی خریدم ۳۵ تومن . ۲ صفحشو رنگ کردم حس خوبیه . راستی دی جی کالا ...

دقت نکردم الان دیدم اسمشو ممنون بازم

وای مشکل منم هست نمیخوام بعده ای وی اف اگه تو شهره خودمون رفتم دکتر کسی بفهمه

اره منم اصلا دلم نمیخواد تا سه ماه که کلا زیر نظر دکتر خودمونیم بعد سه ماه انشاءالله ی دکتری خودشون معرفی میکنن بعد میگیم تو پروندمون چیزی نباشه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
درست میگی عزیزم ولی متاسفانه کارم جوری نیست که بتونم مرخصی بگیرم و کارهایی که از شش ماه پیش گرفتم و ...

متوجه هستم ولی سعی کن الان که خونریزی داری استراحت کنی بعدا مجددا ادامه بدی از هفته 12 به بعد خطرات کمتر و راحت تر میتونی به کارهات برسی 

فقط مراقب باش این هفته ها خیلی حساس با توجه به وضعیت شما 

بچه ها من فردا قراره ازمایش بدم یعنی همین ازمایش بارداری ساده یا بتا من توجه نشدم یا ازمایش بارداری ...

عزیزم شما مثبت شدی انشاالله؟؟؟😍😍😍😍

خیلی خوشحال شدم انشاالله که تا آخر زایمان سلامت باشین هر دوتاتون انشاالله که چیزی نمیشه

قربونت عزیزم ممنون از محبتت خیلی عذاب وجدان دارم که میرم سر کار همه وجودم شد نگرانی و استرس که نکنه سر کار رفتنم آسیب بزنه به بچه ام .نمیدونم چیکار کنم

متوجه هستم ولی سعی کن الان که خونریزی داری استراحت کنی بعدا مجددا ادامه بدی از هفته 12 به بعد خطرات ...

مرسی نسرین جون همه حرفات درسته چشم سعی میکنم کارم و کمتر کنم رانندگی نکنم با اسنپ برم

مبارک باشه عزیزم 😍انشالله تا تبریک تیکر 😍الهی که چقد ذوق میکنم از تیکر وقتی به میرسه به تهش.. واسه ...

عزیزم فدای دل مهربونت ایشالا تو هر مرحله ای هستی خدا کمک کنه به مراد دلت برسی 😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
قربونت عزیزم ممنون از محبتت خیلی عذاب وجدان دارم که میرم سر کار همه وجودم شد نگرانی و استرس که نکنه ...

نمیتونی مرخصی بگیری انشاالله که با قطع آسپرین لک بینی هم قطع میشه دکترت نظرش چیه

دکترم گفت گفت اصلا استراحت نکن چون امپولا رو قطع کردیم فقط گفت کار سنگین نکن رو اون حساب منم رفتم سر ...

استرس نگیر 

گفتم اگر خون ریزی داری استراحت کن 

احتمالا هماتوم بوده 

اگر نداری که خداروشکر ولی بازم مراعات کن مراقب باش 

تو این هفته ها حساسیت بارداری بالاس 

انشالله که این چند هفته رو به سلامتی طی کنی 

نگران خون ریزی هم نباش من عین خون پریود ازم میومد نوار بهداشتی میزاشتم از بس زیاد بود خداروشکر هماتومم دفع شد 

اینارو گفتم که بدونی همش به حرف دکترا اکتفا نکنی 

اونا بعد انتقال هم میگن بسم الله میتونی هنه کار کنی من چهار بار به حرفشون گوش دادم منفی شدم بار آخر 14 روز حموم نرفتم، استراحت مطلق مطلق بودم و.... خداروشکر مثبت شد 

درست باید خواست خدا باشه ولی کمی هم به خودمون بستگی داره 

خداروشکر  ولی زمانی که لکه بینی و خونریزی باشه واقعا کار اشتباهی  چون اکثر دکترا میگن اس ...

اره درست میگی مخصوصا برا ما که به سختی باردار شدیم 

من محیط کارمو دوس دارم بعد طراح هستم همش ی گوشه لم دادم پشت سیستم و هر از گاهی یکم راه میرم هم سرم گرم میشه هم اینکه دوست هستیم باهم تو محیط کار 

وگرنه اگه تنش و استرس و فعالیت فیزیکی داشت منم ترجیحم قطعا این بود نرم … 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
نمیتونی مرخصی بگیری انشاالله که با قطع آسپرین لک بینی هم قطع میشه دکترت نظرش چیه

کارم مرخصی نیست دست خودمه ولی از نظر اخلاقی درست نیست کار مردم و رها کنم 😣 فعلا که قطع شده دکترمم گفت اگر بچه خوبه پس مشکلی نیست

عزیزم من رفتم برا سونو از بیرون چون پکتر خودم یزده فعلا نمیخوام زیر نظر دکتری باشم تا سه ماه با دکتر ...

سلام هیوا جان 

بله به دکتری که زیر نظرش میخ ای بری و سون. بگو ای وی اف کردی 

بهداشت هم برو چون بعدا نی نی رو باید ببری برای واکسن 

و اگه نیاز به واکسن کزاز و... باشه میزنن بهت 

پنج هفته و چند روز برو برای کیسه و ساک و دو هفته بعد هم برای قلب قشنگ نی نی