2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاي محافظ رو تو يه صفحه ديدم داشتم پيام ريپلاي ميكردم بعد پسرم كارم داشت ديگه نديدمش كار جنين ا ...

یه سر اومد تو پیج حرفی نزد راجب روند درمانش

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چطوووووري خووووووبي؟ من خيلي كم مياد چن وقته فقط ريبلاي رو ميبينم چه خبراا

قربوووونت عزیزم . شکر خدا خوبم. منم هستم یاد همه تون هستم و با پیگیریای بچه ها از حالتون، دیگه خیالم راحت میشه.

شکر خدا منم داروهارو شروع کردم امروز.

راستی میدونین چیکار میشه کرد که از هایپر شدن پیشگیری بشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزمممم به سلامتي ان شاالله، توكل بر خدا سه ماهه داري تقويتي ميخوري حتماااا تخمكهاي خوبي داري و يه ...

اااااای جاااانم.ان شاالله😍 چی ازین بهتر😁 یاد خاطرات خوابگاه افتادم . بچه ها نقاشی ی دختری رو کشیده بودن زده بودن رو تابلو اعلانات ، مث جودی آبوت هر تیکه موهاش ی وری بود و سرش پایین داشت مینوشت. بالاشم نوشته بودن فاطمه وقتی داره درس میخونه😅😅 ی لحظه با توصیفاتت یاد اون افتادم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شالله كه همينجوووووريه😍 پسرمو معمولا اشتباه نميگن يچيزي ميبينن كه ميگن😅

معجزه جان نتونستم همه پیامارو بخونم زیاد بود ، جنسیت نی نی معلوم شد؟ پسره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میخواست سیکل لانگ شروع کنه اصرار کردم ال دی نده خییییلی اذیت میشم‌ دیگه مستقیم داروهارو شروع کرد. تو ...

سلام عزیزم سیکل پانکچر رو‌شروع کردی ؟ با موسی پور ؟

سلام عزیزم سیکل پانکچر رو‌شروع کردی ؟ با موسی پور ؟

اره گلم. دعا کن برام❤️

اره گلم. دعا کن برام❤️

انشالله بهترینها رقم بخوره برات‌ گلم

انشالله کلی جنین‌ تشکیل بشه‌ عزیزم ❤

انشالله بهترینها رقم بخوره برات‌ گلم انشالله کلی جنین‌ تشکیل بشه‌ عزیزم ❤

ممنونم عزیزم❤️ فک نکنم جنینا زیاد بشن چون دکتر میگف ذخیرم کمه. حدا کنه بدرد بخور بشن😅

سلامت باشي عزيز دلمممم، شما چرا تيكر نداري راستي مگه مثبت نشده بودي؟ 🤔🤔 يعني حافظمه م كلا تع ...

چرا عزیزم مثبت شدم خداروشکر 

دیگه باید کم‌کم تیکر بذارم هشت هفته و دو روزم 😀

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام من دیروز انقدر حالم بد بود اصلا متوجه نشدم کی شب شد کی صبح شد مرسی از دوستانی که کمکم کردن فقط ...

غزیزم نگران نباش تو ای وی اف پیش میاد این خونریزیا استراحت کن داروهاتو طبق دستور دکترت استفاده کن ایشالا نی نی ت سالم میاد بغلت 🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..