2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
به سلامتي عزيزممم، ان تي از همه دقيقتره، معمولا ميگن سن بارداري رو از روي ان تي در نظر بگيريد منم هم ...

هانیل جان سن بارداری تو ان تی با اینی که خودمون از اول حساب میکنیم فرق داره معمولا ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی جنین به شخص دیگه منتقل میشه بهرحال از اون فاصله داریم از شرایط جسمی و روحی اون اطلاعی نداریم. م ...

عزیزم استرس نداشته باش وهمه چی روبه خدابسپاربه هرحال اون خانم هم دربرابرشمامسئوله پس مطمئننا ازجون ودل مراقبت می‌کنه نگران نباش فدای توبشم

عزیزم استرس نداشته باش وهمه چی روبه خدابسپاربه هرحال اون خانم هم دربرابرشمامسئوله پس مطمئننا ازجون و ...

الهی آمین 🤲🤲 قربون محبتت خواهر گلم 😘

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
ای جان عزیزم خدا حفظشون کنه تو ان تی چی بهت گفته بود 

ان تي پسر گفت ولي چون گفتم پس پسره اونسريم احتمال پسر دادين پسر بود بعدش گفت ازينور شبيه دختره همسرم همونموقع گفت ميخاست اگه يدرصدم پسر نشد حرفش شهيد نشده باشه براهمين الكي دخترم گفته😅

براي شما چي گفته بود؟

من دکترم تومطب سونو شکمی رو ۱۵۰میگیره ان تی هم برام ۱۵۰۰شد گفت یه قل یه تومن ب ازای هر قل اصافه پونص ...

من مطب نرفتم ولي فك كنم سونو شكمي مطب هم ١٥٠ باشه البته منظورم كلينيك خود بيمارستانه

معجزه جان غربالگریت و کجا رفتی؟

من سر جفتشون

ازمايشگاهوو نيلو رفتم

ولي خود سونو دكتر شهناز آقا فرج اله تو بلوار كشاورز دكتر بادقتي

صدري رو دوبار پسرمو سر بيضش بردم خيلي سريع انجام ميده البته من صدري رو خيابن خواجه عبدالله بردم رفته اونور

سلام عزيزم  خداروشکر که بهتری  تبریک بابت جنسین نی نی عزیزت  خب حالا فکرشو بکن بند ...

ممنونم عزيزم 

عاره اونروز يهزفيلم ديدم اينستااا زده بود هزينه ترخيص نداشته داشت نوزاد از طبقه اول پرت ميكرد كه تهديد كنه اصلا حالم بد شد😭

خسته نباشى عزيزم ان شاالله قدم هات خير برداشته بشن و نتيجه هاى خوب بگيرى

قربوووونت برم عزیزم. به به چ دعایی. خدا نی نی گلتو حفظ کنه❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهي عزيزممممم، آره ديگه مجبوريم همينطوري پيش بريم توكل بر خدا ان شاالله خدا كمكمون كنه به سلامت بار ...

ان شالله كه همينطوووووره من يكي كه فعلاا رو گفتن ندارم حالا شايد يكم بگذره پررو بشم🤣

الهي عزيزم، خبببب دكتر چي گفت به سلامتي؟ 😍😍

میخواست سیکل لانگ شروع کنه اصرار کردم ال دی نده خییییلی اذیت میشم‌ دیگه مستقیم داروهارو شروع کرد. توکل ب خدا . دعا کنین تخمکای خوب داشته باشم ان شاالله. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱