2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
اخى چقدر سخته برات بدغذا بودن پسرت سعى كن از الان رو اولى  كاركنى ك  دومى رو اينجورى نشه ...

خواهرم ميگه يماه ولش كن درست ميشه بخدااا چندروز ولش كردم تو سفر مشهدمون يبارم نگفت غذاااا فقط غر زد

الان ميوه تا ميكس نكنم نميخوره  ولشم كنم خيلي بهش فشار بياد ميگه كيك بياااار

والااا من اول فكر كردم لجباااازيه بيشترم بهاطر حرف پسرم كه خيلي محكم ميگفت دختره😅بعدش اينم رفت تو ت ...

آره دوست منم ميگه مردهايى ك دختردار ميشن شانس ميارن ك مسئوليت نميفته گردنشون

آره دمت گرم بنداز گردنش هردورو تا يادش بره بگه ما سه تا تو تكى🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم ميگه يماه ولش كن درست ميشه بخدااا چندروز ولش كردم تو سفر مشهدمون يبارم نگفت غذاااا فقط غر زد ...

ى مشاور تغذيه برو

البته الان هزينه ها زياد شده بيخيال🤣🤣

همون كيك بده بخوره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
والااا من اول فكر كردم لجباااازيه بيشترم بهاطر حرف پسرم كه خيلي محكم ميگفت دختره😅بعدش اينم رفت تو ت ...

عزیزمم 😍😍 پسر کوچلو برای خودش تیم درست میکنه .خدا حفطش کنه ..داشتن دوجنس یکسان به نظرمن برای خود بچه ها خیلی بهتر هست احساس تنهایی نمیکنن مخصوصا تو بزرگسالی .چون دوجنس مخالف نیازها و سلایقشون متفاوته .ولی الان دیگه خوب باهم کنار میان .ان شاالله هر دوتاشون سلامت باشن و عاقبت بخیر 😍😍😍😍 فقط میمونه مامان جونشون که دخمل دوست داشت هر چند برای مادر جنسیت واقعا فرق نداره 😍😍😍 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@iiiiiimahi   سلام عزیزم .به نیت شما امروز سوره حدید خوندم .امیدوارم دوران بارداری بدون مشکل ...

عزیزم خیلی ممنونم ازت ب یاد من بودی ان شالله خدا یه نی نی سالم بهت ببخشه ما قلبمون اکلیلی بشه😍😍😍از ذوق

آره دوست منم ميگه مردهايى ك دختردار ميشن شانس ميارن ك مسئوليت نميفته گردنشون آره دمت گرم بنداز گردن ...

هي ميگه چه حالي ميده سه تايي فوتبال ديدن😐😐من از فوتبال متنفرم منم گفتم تنهايي بيرون رفتن و خريدم بيشتر حال ميده😅عاره دختر مسيوليتش با مادره تو پسر مجبوري يكم مشاركتوو دارن 

ى مشاور تغذيه برو البته الان هزينه ها زياد شده بيخيال🤣🤣 همون كيك بده بخوره

ميدوني يبار رفتم همه فكر ميكنن من سخت گيرم يا كمال گرام 

باورشون نميشه فقط مامانم و خواهر كوچيكم بيشتر ديدن يكم باورم دارن بزرگه هم يمدت بيخيالش شووو درست ميشه ولي نميشه بدتر همون دوتا چيزم كه ميخورد مزش اينااا يادش ميره باز بايد تلاش كنم بزارمش تو برنامه🤣🤣🤣🤣واي چقد خنديدم

يا بعد بدنيااا اومدن يهوووو سرويسم ميكنم يا معجزه خداا شاملم ميشه و اينم خوب ميشه 

اميدوارم دومي باشه كه الگوي خوبي براش بااااشه😑

عزیزمم 😍😍 پسر کوچلو برای خودش تیم درست میکنه .خدا حفطش کنه ..داشتن دوجنس یکسان به نظرمن برای خود ب ...

عاره براي خودشون بهتره هم الان بازياشون هم ايندشون خواهرم ميگه خوبه اينم پسر شد وگرنه قاطي اين سه تا پسر طفلي رواني ميشد😅

منم خدا شاهده از تربيتش ميترسم تا جنسيتش همين وگرنه واقعاااا فرقي نداره تا بزرگساليشون بعدش دختر يكم بيشتر جوياي حال پدر و مادره چون شرايطش ايجاد ميكنه مردا ميرن سركار كلا سه ساعت خونن يساعت ميخورن يساعت استراحت يساعتنم به زن و بچه خودشون برسن واقعاااا وقتي براي پدر ومادر نميمونه ولي دختراااا باز تايمشون ازادتره

ولي بازم خداروشكر ان شالله همگيشون سالم و صالح و عاقبت بخير بشن

عه من برم كاغذموووو ببينم اخه منم با بيمه تكميلي رفتم نيلو نكنه صد تومن شده😅😑شك كردم والا😁 ...

چي بگم والا دستگاه و تبحر دكتر خيلي مهمه يكمم مرخ مراكز فرق ميكنه حالا ان شاالله هرجا كه رفتي همه چيز خوب و عالي باشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ميدوني يبار رفتم همه فكر ميكنن من سخت گيرم يا كمال گرام  باورشون نميشه فقط مامانم و خواهر كوچي ...

ان شاالله ك همه چيز بخوبى پيش ميره