2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
به سلامتی ان شاالله 😍 ای جانممم 😍😍😍 منم حدسم این بود که نی نی شما پسر هستش 😍😍😍خدا حفظش کنه .د ...

فداي محبتتت ان شالله به زوووووودي زود خبر بارداري خودتووو بدي ما ذوق زده بشيم به اميد خداااا

عاره بدكتر گفتم پسره گفت سلفري انجام دادي ميدوني گفتم نه همسرم😂😂😂

ای جونم مبارک عزيزم 😍😍😍 آره خب عملا جفت بزرگ شده بچه هم ماشالله رشد داده پس اون هماتوم نسبت به ا ...

عاره همسرمم اينجووووري ميگه يكم عاروم شدم

ان شالله شما خووووووبين حوجه هامون خوبن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم آزمایشم منفی شد

😔😔😔

متاسفم عزيزم

چقدر هفته ى بدى بود همه منفى جز ى نفر

ان شاالله خدا دامنتو زودتر طبيعى سبز كنه به فرزندان سالم و صالح

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام خوووووووبي؟؟؟رفتي انرمالي؟ شكر خداااا خوووووبيم همگي فقط خيلي بيجونم سحر همش درازم پا ميشم يك ...

منم خوبم شكر خدا، آره صبح رفتم سرويييييس شدم. از ساعت ٨ تا ١٠:٣٠ طول كشيد، سه بار رفتم داخل هر بار يه ربع سونو كرد ديگه كلافه شده بودم ميخواستم بگم حالا انقدرم دقيق نبودي نبودياااااا 😂😂 و اينكه دختررررررره 😍😍 يعني همسرم در پوست خودش نميگنجه ❤️

آخي عزيزم كرونا لانصب همينه ديگه منم هر بار كه گرفتم قشنگ تا يكي دو ماه بيحال بودم جون نداشتم، بايد حسابي به خودت برسي عزيزم .

اكوي قلب براي چي؟ واسه من چيزي نگفت و خوشحالم كه نگفت چون واقعا توانشو ندارم دوباره چهارساعت سرپا باشم ☹️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

هيوا چى شد ازمايشش؟؟

نميتونم تگش كنم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره عزیز من که مطب بودم دقیقا بالغ بر هشتاد درصد آمینو میشن  الان هزینه آمینو من میشه هفت میلی ...

😭😭😭😭اگه واقعاااا الكي كاسبي راه انداخته بااااشن واقعا چطور ميخان جوابگو باشن

من الان غربالگري دوم ازمايشش شد١١٠٠

انوماليم١١٩٠

اكو هم گفت١١٠٠ البته شايد اونجا نرم يچيز نرم  رو نوشته سه تومن بايد مردم پياده بشن بعد تبليغ فرزنداوريم ميكنن😑

تيروييدت چي شد؟

اونم امروز دوباره آزمايش دادم فردا جوابش مياد ببينم چجوريه ولي تو يك هفته بدون دارو  از ٠/٠٣ يهو نمياد بالاي ٠/٣ كه نرمال بشه كه ☹️

منم خوبم شكر خدا، آره صبح رفتم سرويييييس شدم. از ساعت ٨ تا ١٠:٣٠ طول كشيد، سه بار رفتم داخل هر بار ي ...

عزيزمممم

دخترشد بالاخره😍مبارك باشه قدمش براتون پرازخيروبركت باشه و صاحب نام بشه❤️

امپول و شياف دارى؟؟ببين دركنار ايتراحت اينارو هم بايد مصرف كنى ك تموم شه نگرانش نباش فقط دولا راست ...

شياف دوتا دوفاستونم دوتاااا البته يشياف و دوتا دوفاستون براي همين هماتوم اضافه كرده ولي تاثيري نداشته انگار

ان شالله با دعاهاي شمااا

ديروز انجام دادي ازمايشتو؟

😭😭😭😭اگه واقعاااا الكي كاسبي راه انداخته بااااشن واقعا چطور ميخان جوابگو باشن من الان غربالگري د ...

سلام معجزه جون

كى جوابگوئه كى اصلا فكر جوابگو بودنه؟

من رفتم سلفرى ٣٨٠٠ شد

همهههه حتى خود  ازمايشگاه ژنتيكم بهم گفت سن بالا رو ريسك بالا ميزنن

ولى ناچار بودم سلفرى رو بدم ك استرسم كم شه

ديشب ب شوهرم ميگم تيروييدم پركاو شده ميگه قشنگ داره از الان دهنمونو صاف ميكنه هااا😅

ديابت بارداري و تيروئيد پركار و سركلاژ و استراحت مطلق و آنوكسا و ..... از صاف كردن گذشته ديگه 🤣😅

همشون فداي به تار مو و يه لحظه لبخندشون 😍🌹

عزيزمممم دخترشد بالاخره😍مبارك باشه قدمش براتون پرازخيروبركت باشه و صاحب نام بشه❤️

آره ديگه شوهرم كه از اول ميگفت دختر، يبارم خواب ديده بود دختره ديگه ميگفت صد در صد دختره. من برام فرقي نداره واقعا اما همسرم از اول ميگفت دختر ❤️

شياف دوتا دوفاستونم دوتاااا البته يشياف و دوتا دوفاستون براي همين هماتوم اضافه كرده ولي تاثيري نداشت ...

تاثير ك داره بى تاثير نيست منم همين روشو داشتم حتى سهتا شياف و سه تا دوفاستون

ان شاالله تو سونو بعدى ديگه دفع كردى

اره رفتم عزيزم جوابش دوهفته طول ميكشه