2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
ممنونم سلامت باشی. الحمدالله خوبیم. من ۳ ماه آخر برام زود گذشت خدا رو شکر بسلامتی همچی گذشت. ان شالل ...

خداروشکر شوره جان😘 

انشالله از این به بعدشم عالی میگذره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 سلام دوستای عزیزم عزاداری تون قبول حق . بچه ها من بدون حساب روز ...

توروخدااا کسی نیست منو راهنمایی کنه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نه باباااا بعد از عید گرون شد ازاد و با بیمه حدودا ۲۰-۳۰ تومن فرقشه بابیمه ۱۱۳۵۰۰ ازاد رو فکر کنم ...

دقیقا منم همین قیمتو دادم با بیمه... ولی بیمه تکمیلی داشتیم که نتاسفانه بدهی داشت دیگه حساب کردیم... واقعا منم تعجب کردم ااز قیمتا.. قبلنا فقط ۳۰ ۵۰ تومن بود 😥😥😥😥

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
زدم منفی بود  به نظرت اون داخل چه اتفاق های میفته؟😁 ان شاالله فردا میری آزمایش بارداری میدی؟

ایشالا خیره  به دلت بد نیار، شاید فقط هورمونات بهم ریخته.

آره من فردا صبح میرم برای آزمایش چون بعدازظهر نوبت دکتر دارم جواب آزمایش داشته باشم بهتره

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 سلام دوستای عزیزم عزاداری تون قبول حق . بچه ها من بدون حساب روز ...

سلام عزيزم از شما هم قبولباشه. ان شاالله كه خيره و نشونه لانه گزينيه. اكثرا كساييكه مثبت ميشن معمولا اين درد رو دارن، ان شاالله كه مثبتي 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها من روز 3 انتقال هستم  یبوست شدید داشتم. شربت سناگل خوردم. الان تو نت دیدم ممنوعه& ...

سلام عزيزم اشكالي نداره نگران نباش، اين ممنوعيتها بيشتر براي بعد از مثبت شدن هست. ملين مجاز هم توي بارداري شربت لاكسي ژل هست ميتوني از اون استفاده كني.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
@پونه00     عزيزم به نيابت از شما و هديه به روح مطهر سيدالشهدا (ع) دو ركعت نماز خوند ...

شما خیلی ماهید...خیلی...

قبول باشه ازتون عزاداریهاتون🙏

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
دوستانی ک باردارن و ماه های بالاتر ی سوال؟ من الان چند روزه هرچی میخورم یا احساس میکنم جمع شده تو گ ...

منم دقیقاهمین حالت رودارم وهرچی میخورم حتی آب احساس میکنم پایین نمیره وسرمعدم میمونه 🥺