2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
نه ندارم.ولی ببخشید دست زدن نمیشه موقع شستشودردمیگیره.دکترزنان دارونمیده؟

عزیزم شما که الان بارداری نه داروی خاصی میتونی استفاده کنی، نه جراحی کنی

از دکتر زنانت بپرس چه دارویی مجازه براش

به احتمال زیاد مشکلت هموروئید هست که خیلی تو بارداری پیش میاد

کلا میشه باهاش مدارا کرد ، بیشتر کسانیکه این مشکل رو دارن اصلا عمل نمیکنند چون با رعایت کردن خوب میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام . 

من بعد از ۵ ماه دیروز انتقال داشتم. 

ماه اول هایپر شدم . دوماه استراحت داد. 

ماه سوم دارو مصرف کردم رفتم برای انتقال . خیلی درد کشیدم اما انجام نشد دهانه رحمم بسته بود. 

ماه چهارم هیستروکوپی شدم .که باز شه اما گویا کامل باز نشد. 

بالاخره دیروز با بیهوشی برام انتقال دادن. 

بسته جنینم ۳ تایی بود اما دکتر صلاح دید دوتا انتقال بده یکیش از بین رفت. 

جنین ها گرید aبود و بلاست. 

لطفا اگه پیشنهادی برای موفقیت انتقالم دارید بهم بگید. 🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .  من بعد از ۵ ماه دیروز انتقال داشتم.  ماه اول هایپر شدم . دوماه استراحت داد.  ...

عزیزم چرا برای انتقال بیهوش شدی؟؟اخهدبیهوش نمیکنن که

بهم میگی کدوم بینارستان ای وی اف شدی؟وهزینه اش؟؟

ممنون

عزیزم چرا برای انتقال بیهوش شدی؟؟اخهدبیهوش نمیکنن که بهم میگی کدوم بینارستان ای وی اف شدی؟وهزینه ...

عرض کردم که دهانه رحم بسته بود. دردش خیلی خیلی زیاد بود. دکتر گفت این همه درد باعث انقباض رحم میشه و جنین از بین میره. نباید درد بکشی. 

من عرفان نیایش انجام دادم. 

از اول تا الان حدود ۴۰ تومن شد . خوب من کمی پیچیده شد ولی فکر کنم ۳۰ تموم بشه 

سلام عزیزای دلم مهروبونای خودم وحاجت دارها. امروز به نیت حوائج مشترکمون که نی نی های سالم وصالح هست ...

قبول باشه زینب جان ان شاالله که امسال حاجتت رو میگیری از امام حسین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
امشب دهمین تاسوعای التماسهامه😭 دهمین محرم نذرونیازهامه😭 دهمین تاسوعای گریه و استغاثه و متوسل شدن ...

پونه ی مهربونم قشنگ خواهر برای قلب پر دردت بمیرم😭😭😭😭😭خواهرم برات نذر کردم چندروز دیگه میرم پیش گهواره علی اصغر همون گهواره ای که حاجتمو داد😭😭میرمو ۱۰ تا پاکت شیر فقط و فقط به نیت خودت نذر کردمو پخش میکنم بهت قول میدم سال دیگه همین موقع معجزه کوچولوت تو بغلته قول😭😭😭😭😭😭😭فقط ناامید نشو همین🙏🙏😔😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
سلام .  من بعد از ۵ ماه دیروز انتقال داشتم.  ماه اول هایپر شدم . دوماه استراحت داد.  ...

مبارک باشه عزیزم ان شاالله که محکم بچسبن ب دلت من دو سه روز اول استراحت نسبی داشتم بعد اون در روز یکم قدم میزدم تو خونه غذاهای مقوی بخور پاچه و سیرابی و اینا اگه دوس داشتی بخور اب هویج سعی کن نخوری چیزای گرم نخور من ادویه هم تو غذاها نمیریختم ک بخورم فلفل نخور  تغذیه نرمال باشه و مقوی  سعی کن اب یخ بستنی و فعلا نخوری   تا مثبت شی حموم هم تونستی چهار پنج روز اول نرو بعدش هم اگه رفتی در حد یه دوش پنج دقیقه ای برو فعلا اینا یادم بود

امشب دهمین تاسوعای التماسهامه😭 دهمین محرم نذرونیازهامه😭 دهمین تاسوعای گریه و استغاثه و متوسل شدن ...

عزیزم قربون اون دلشکسته ات ان شاالله ک با همین دل شکسته ات امام حسین دست رد ب سینه ات نمیزنه و ب حق علی اصغرش  دامنت و سبز میکنه سال دیگه بچت و اماده میکنی ببری مراسم شیر خوارگان حسینی 💜

پونه ی مهربونم قشنگ خواهر برای قلب پر دردت بمیرم😭😭😭😭😭خواهرم برات نذر کردم چندروز دیگه میرم پیش ...

عزیرم ان شاءالله خدا به دل مهربونتون نگاه کنه وبحق دستای کوچک شش ماهه حاجت همه بچه ها مستجاب بشه.

خیلی التماس دعا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نه ندارم.ولی ببخشید دست زدن نمیشه موقع شستشودردمیگیره.دکترزنان دارونمیده؟

اگر باردارهستید .یک دلیلشم یبوست وبارداری هستش.

به دکتر زنانتون بگید احتمالا ملین خوراکی یا شیافت میده.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزای دلم مهروبونای خودم وحاجت دارها. امروز به نیت حوائج مشترکمون که نی نی های سالم وصالح هست ...

سلام عزيز دلمممم، قبول باشه گلم، ان شاالله حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و اباعبدالله شافعتون باشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه من اومدم هیئت بخورم شعله زرد یا نه 🤒

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بچه من اومدم هیئت بخورم شعله زرد یا نه 🤒

شله زرد 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
شله زرد 

عزیزم در حد دو سه قاشق ب نیت شفا و تبرک اشکال نداره

نوش جونت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم