2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست
سلام مامان سوفی عزیز من معده درد داشتم پزشک خودم تو رویان برام تجویز کرد فاموتیدین 20 هر هشت ساعت یک ...

سلام عزیزم

دکتر برای شرایط شما تجویز کرده

منم بهشون گفتم از دکتر سوال کنه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه کار قشنگی میکنی عزیزم😘😘 حالا من اصلا شیر پاستوریزه ب ذهنم نرسیده بود قبول باشه زی زی جونم انش ...

ممنون عزیزدلم😍😘

انشاالله خدا و اقا امام حسین از هممون قبول کنه🙏🙏🙏🙏 

خانما یعنی ذخیرم انقدر پایینه

آره عزيزم پايينه

چند وقته اقدامى؟

آى وى اف نكردى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها سلام روزتون بخیر باشه 

من صورتم چند تا جوش کوچولو زده همیشه قبل از پریود من جوش صورت میزنم فک میکنم من منفی باشم😔

ولی بازم التماس دعا شاید ورق برگشت و معجزه شد

بچه ها سلام روزتون بخیر باشه  من صورتم چند تا جوش کوچولو زده همیشه قبل از پریود من جوش صورت می ...

سلام چرا منفى نگرى ميكنى

ممكنه از نى نى باشه😍

منم رو بينيم جوش هاى ريز ريز زد قبل از مثبت شدن

بعدشم ك ادامه دار شد جوش هام و الانم دو روزه دو طرف فكم شده پر جوووووش

وممكنه ني ني ت دخمل باشهههه😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام چرا منفى نگرى ميكنى ممكنه از نى نى باشه😍 منم رو بينيم جوش هاى ريز ريز زد قبل از مثبت شدن بع ...

هی😔اینا رو دیدم خیلی ناامید شدم خدا نی نیتو حفظ کنه به دل منم نگا کنه🤲

هی😔اینا رو دیدم خیلی ناامید شدم خدا نی نیتو حفظ کنه به دل منم نگا کنه🤲

هيچم نااميد نشو

اميدت فقط ب خودش باشه

از خودش خواستى ان شاالله بحق اين روزهاى عزيز حاجتتو ميده

فدات عزيزم

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ گلم دو حالت بیشتر نداره، یا داری پریود میشی یا بارداری، اگر ان شا ...

سلام عزیزم ...سر ۱۵ روز بعد از امپول پروژسترون آزمایش دادم منفی بود..حالا ۵ شب ، شبی دو تا قرص ال دی خوردم تا چهارشنبه..

بعد چند روز پریود میشم؟؟

درد سینه هام هنوز خوب نشده و سنگینن کمی...دلیلش چیه؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡