2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
بلا بدور باشه الا جان خدا بد نده 

ممنونم عزیز دلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو طبیعی اشکال نداره حتی تا ده هفته هم ممکنه طول بکشه نگران نباش 

سلام عزیزم.راضیم به رضای خدا ایشالله همینجور باشه.عمرش ب دنیا باشه بمونه برام 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  
سلام عزیزم.راضیم به رضای خدا ایشالله همینجور باشه.عمرش ب دنیا باشه بمونه برام 

نگران باش گلم خدا تا اینجا کمکت کرده از این ببعدم میکنه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزم دکتر نگفتهدلیل منفی شدنت چیه؟ آزمایشخای ایمنی و انعقادی رو دادی؟ رحم سالمه؟ خدای نکرده چسبندگی ...

سلام عزیزم ان شاءالله آخرهفته باید برم برای چکاپ آزمایش ایمنی داده بودم دوسال قبل کلا ایمنی بدنم بالاست.

فکرکنم باید ای وی ای جی بزنم قبل وبعدش .پی ار پی هم ممکنه بهم کمک کنه.سونو دالر رنگی انجام دادم دوسال پیش دوتا فیبروم داشتم خیلی کوچیک بود که دکترم قبل انتقال گفت از بین رفتن شکر خدا .

نمیدونم واقعا مشکل کجاست.

ان شاءالله خدا برام معجزه کنه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها من امروز رفته بودم مراسم شیر خوارگان حسینی برا همتون دعا کردم اسم تک تک تون اومد تو ذهنم ان ش ...

سلام عزيزم

قبول باشه خدا تو دلى هاتو حفظ كنه و سلامت بياره بغلت اكرم جان

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنون عزیزم من آزمایش AMH دادم عددش ۰/۱ شده دکترم گفت تخمک اهدایی بگیرم من دوباره این ماه تو سیکل ...

سلام عزیزم من تواینستا یه پیج دیدم با نام بارداری فلورا که ماما هست و با تغییر سبک زندگی داره خانم هایی زیر نظرش باردار میشن در تمام استانها خیلی ماما هست که زیر نظرش کار می کنند .برو زیر نظرش شاید ذخیره ات زیاد بشه برو پیجش و تو هایلایتش

سلام عزیزم ممنونم...ویتامین دی ۱۰۰۰ باید هرروز بخوری  اون که ماهانه مصرف میشه ۵۰۰۰۰ که دزش بالا ...

سلام عزیزم.مرسی از اینکه وقتتو برام گذاشتی و راهنماییم کردی خداخیرت بده.باشه پس منم از این‌ببعد همین کارو میکنم ممنون😘😘❤🙏🙏🌺🌺🌺

سلام گلم من همچنان دارم  به خصوص نزدیک پریودی کمردرد پا درد شکم درد میگیرم  و الانم که ب ...

سلام عزیزم منم دو روزه اینجوری شدم

پس حالا حالاها ادامه داره

آدم نگران میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله یه دختر۱۵ ساله .راستی دوستان ایا خانم تاجیک میشناسین پیجظ تو تینستا پیدا کردم و با تغییر سبک زند ...

اصلاح سبك زندگى كلا عاليه

يكى از دوستان منم با اصلاح سبك طبيعى باردار شد

منم از بعد از پانكچرم شروع كردم اما چون تو سيكل بودم ديگه صبرنكردم ببينم طبيعى ميشه با نه

خب بااولين انتقال شكرخدا باردار سدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم