2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
عزمزمه من دوشنبه زده بودم شنبه خیلی اثر محوی ازش مونده بود روز چهارم بزن بعد آمپول اگه زود رنگ گرفت ...

پروانه جان یعنی چهار روز بعد از hcj کامل ممکنه واقعی باشه ؟ 

آخه برای من دکتر انصاری پور سری پیش نصف آمپول می گفت این سری گفت کامل😪

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ای جان مبارک باشه عزیزم  جنینت چند روزه بود؟ روز چندم تست زدی؟ منم میخوام بزنم ولی خیلی میتر ...

چهاره روزه 

روز نهم زدم بعد یه ساعت برگشتم دیدم یه هاله افتاده الان یازدهم زدم زود هاله گرفت بچه ها میگن مثبته ولی من تالان باورم نمیشه از بس که استرس گرفتم  شما چندم انتقالی.

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون دلت برم😔 خیلی مراقب حال روحی خودت باش ایشالله زود زود مامان میشی عزیزم💖

الهی بحق این روزا ماه دیگه بدون اینکه حس کنی باردار شی 

روز چندمم انتقالی بتات چنده بوده بیبی هم زدی

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
خانما😔😔من امروز ازمایش دادم گفتم شاید مصادف باشه بااین روز عزیز و جواب مثبت بگیرم... ولی متاسفانه ...

سلام عزیز دلم خوبی هاجر جونم تو که گفتی شنبه میرم خواهر خدای ماهم بزرگه اصلا ناراحت نباش گرچه میدونم داغونی منم بی بی زدم منفی شدم حالم اصلا تعریفی نیست ولی چیکار میشه کرد حتما خدا نمیخواد من روز هفت و هشت جفتش منفی شدم دیشب اصلا خودمو زدم گریه کردم دیگه حالی برام نمونده وقتی بوه هارو بغل مادرشون دیدم تو هیئت 

بیشتر بخاطر شوهرم که دکتر میگه نشد جنین اهدای اسپرمی براش نمونده بنده خدا خیلی امید داشت خیلی زیاد نمیذاشت دست ب سیاه سفید برنم ولی عزیزم همینکه جنین داری خداتو شکر کن  مال من فقط همین ی دونه بود پس امیدوار باش 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
چهاره روزه  روز نهم زدم بعد یه ساعت برگشتم دیدم یه هاله افتاده الان یازدهم زدم زود هاله گرفت ب ...

من امروز نهمم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ان شالله همه چی ب خیر میگذره و این سیکل مامان میشی😍😘

قربووونت برم عزیزم ممنونم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شفات باشه الا جون  عزیزم از خدا میخوام همه مشکلات سر راهت برداره و زود زود مامان بچه های سالم ...

ممنونم عزیزم . همچنین ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلاااام آلا جانم فداي محبتت❤️ منم خيلي دلتنگتون بودم و هميشه به يادتون بودم🌸 الهي كه هميشه حال دلت ...

ممنونم قربونت برم لطف کردی❤️

من امروز نهمم 

شما هنوز خیلی زوده که نا امید بشی تازه روز نهم هست چقد عجله داری صبر کن روز چهاردهم برو ازمایش، انقد استرس به خودت نده عزیزم این استرس باعث میشه اگه قراره بتا بالا بره اثر بد بزاره بعضیا تازه روز دهم به بعد بتا شروع به بالا رفتن میکنه

انشالله بحق علی اصغر امام حسین روز چهاردهم میری مثبت میشی

عزیزم فاطمه جان مگه کرونا گرفته بودی یه دنیا شرمنده نمیدونستم انشاالله که شفای کامل بگیری  انش ...

اره عزیزم بعد مسافرت گرفتم ولی خدارو شکر خیلی سبک بود. فقط ضعف گه گاه اذیتم می کنه. دشمنت شرمنده عزیزم از کجا میخواستی با خبر بشی قربونت برم❤️❤️

انشالله که این سری مامان دوقلوها میشی . 

❤️❤️❤️💋

شما هنوز خیلی زوده که نا امید بشی تازه روز نهم هست چقد عجله داری صبر کن روز چهاردهم برو ازمایش، انقد ...

چی بگم عزیزم 

هنوذم ته دلم امید دارم میگم علی اصغر بهم نگاه میکنه 

انشاءالله که خدا بحق حسین بی جوابم نذاره توکل بخدا 

این چک بی بی چیه میزارید کلی استرس الکی میگیرید هاله بده استرس داره هاله نده استرس داره من چهار دفعه ای وی اف کردم همون روز که دکتر گفته میرم ازمایش

حالا درسته من هر دفعه منفی میشم😂

حالا این دفعه انشالله مثبت میشم

یه کم خودمو دلداری بدم😁

این چک بی بی چیه میزارید کلی استرس الکی میگیرید هاله بده استرس داره هاله نده استرس داره من چهار دفعه ...

عزیزم 🤩

انشاءالله که صاحب دوقلو بشی وقت سر خاروندنم نداشته باشی بحق امام حسین خدا به منم نگاه کنه ی دختر ناز یا ی پسر ملوس بهم بده 😍 الهی امین 

چی بگم عزیزم  هنوذم ته دلم امید دارم میگم علی اصغر بهم نگاه میکنه  انشاءالله که خدا بحق ...

من چندتا بچهای اینجارو دیدم تا روز دوازده بی بی منفی بوده

ازمایششون مثبت شده قوی باش مثبتی⁦❤️⁩⁦❤️⁩