2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

دوستان دارین روحیه میدین بهم یا واقعا مثبته ؟؟ چند در صد امید داره  من که داغونم همش گریه میکنم حس میکنم همه چی داره تموم میشه واین هاله فقط من از بس نگاش کردم تو چشمم میبینم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام بچها  اول صبح بیبی زدم امروز یازدهم انتقالم هاله افتاده  شماها هم میبنید ؟ یا توهمم ش ...

عزیزم انشاالله بحق این روز بعد عاشورا با یه بتای تپل میایی تایپیک مبارکته عزیزم چه روزیم هاله افتاده خدارو شکر🥺🥺🥺🙏🙏🙏😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان دارین روحیه میدین بهم یا واقعا مثبته ؟؟ چند در صد امید داره  من که داغونم همش گریه میکنم ...

عزمزمه ماها آنقدر سختی کشیدیم که مثبت دیدن برامون سخت شده قبولش برایه ماهام دعا کن راستی نینیتم گل پسریه چون دیربی‌بی چک رنگ گرفته 

بتات داره رشد میکنه  بدن تا بدن هم فرق میکنه برا بعضی ها زود نشون میده برا بعضی ها دیر تر نگران ...

بخدا روز وشب متوسل شدم به امام حسین ویارانش حتی شب خواب نمیبره این روزه از بس تو فکرم خدا از زبونتون بشنوه بحق این روز که خدا میدونه چه عڟمتی داره پیش خودش  من هفت ساله چشم انتظاری کشیدم توراخدا دعا کنید دست خالی برنگردم وانشالله همه دوستان چشم انتظار ن نتیجیه بگیرن ومثبت شن

میبنید هاله رو؟؟ برای یازدهم نباید درست نشون میداد؟؟؟

عزیزم امروز روز عزیزیه...من پارسال ۵ روز مونده به اربعین جواب آزم و گرفتم...

آقا امام و حسین و به علی اصغرش قسم دادم دستم و خالی نذاره و نذر کردم هرسال محرم شیر ببرم شیرخوارگاه بدم ،، شمام نذر کن انشاالله امام حسین و علی اصغرش جوابتو میدن...

برات دعا میکنم انشاالله خدا ازم قبول کنه🙏🙏🙏

عزمزمه ماها آنقدر سختی کشیدیم که مثبت دیدن برامون سخت شده قبولش برایه ماهام دعا کن راستی نینیتم گل پ ...

قربونت چقدر حرفاتون اروم میکنه ماهارو انشالله عزیزم خدا دست خالی ردت نمیکینه  عزیزمدامن همه عزیزان چشم انتظار سبز شه

عزیزم امروز روز عزیزیه...من پارسال ۵ روز مونده به اربعین جواب آزم و گرفتم... آقا امام و حسین و به ع ...

ممنونم دوستم خوبم من هم کلی ونذر ونیاز کردم انشالله نتیجه بگیریم  ما جز ائمه اطهار کسی رو نداریم در بزنیم  انشالله جوابمون بدن 

ممنونم دوستم خوبم من هم کلی ونذر ونیاز کردم انشالله نتیجه بگیریم  ما جز ائمه اطهار کسی رو نداری ...

میشه بگی چه علائمی داشتی بعد انتقال

مبارکه عزیز علی اصغر حاجتتو داده خوش ب سعادتت

خوارد من خودم سلطان بی‌بی چکم برو حالشو ببر زود بیوفته مثبته حتی اگه در حد هاله باشه 

عزیزمی من خیلی منفی دیدم اما هاله نمی افته امروز زود برام افتاد من دیدم همسرم هم دید اما نمیدونم همه میبنن یا فقط ماها چون خیلی استرس داشتیم ومیخواهیم هرچی باشه فقط براخودمون مثبت نشونش بدیم 

میشه بگی چه علائمی داشتی بعد انتقال مبارکه عزیز علی اصغر حاجتتو داده خوش ب سعادتت

واقعا مثبته؟ برم ازمایش نشون میده ؟شما هاله رو دیدین؟

انشالله همه شما خواهرای گل که واقعا همدری وهمدلی شماهست که باعث دلگرمی ماست همتون دست پر برگردی بحق این روز عزیز

میشه بگی چه علائمی داشتی بعد انتقال مبارکه عزیز علی اصغر حاجتتو داده خوش ب سعادتت

هیچ علامی نداشتم فقط پایین شکمم درد پریودی وگرفتگی حس میکنم  وپاهام درد میگیره مثل قبل پریودی هم اینجوری بودم ودرد پاهام یکسره بود قطع نمیشد دیگه هیچی واین دو روزه  معده درد دارم که نمیدونم از داروهاست یا از چیز دیگه خیلی دنبال علائم بودم اما هیچی نداشتم

هیچ علامی نداشتم فقط پایین شکمم درد پریودی وگرفتگی حس میکنم  وپاهام درد میگیره مثل قبل پریودی ه ...

انشالله زانوی خیر زمین بزاری تو این روز با دل پاکت منم دعا کن خیلی خستم

بله مثبته برا مام دعا کن میشه علائماتو بگی ممنون 🙏

من خیلی دوستتون دادم یعنی اینجوری با کلی اعتماد بنفس میگین مثبته روحیه میدین  انشالله از شماها عزیزام بشنوه برلی من وبراهمه خواهرای گل تاپیک