2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ۳۰ تیر انتقال دادم بتام صفر زده ممنونم از دعای شما  خدا حالمو خوب کنه

😔😔😔

خدا ب دلت صبر بده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

شب بخیربه حق این شب همگی به آرزوهاتون برسید و

بچه هاتون درآغوشتون باشه امشب تو دعاهاتون منم فراموش نکنید دعا کنید راهی که درپیش دارم ختم بخیر بشه و مشکلی پیش نیاد و منم مادر بشم

الهی مرا  آن ده که آن به 
عزیزم شنبه برو دکتر غدد دز داروت و ببره بالا ظرف دو الی سه هفته تیروئیدت میاد پایین من که همیشه اگه ...

برای سه شنبه وقت دکتر غدد گرفتم .من دارویی تابحال نخوردم . توکل بخدا هر چه پیش آید خوش آید این دوره تونستم انتقال بدم که شد اگر نه اشکالی نداره اول تنظیم میکنم بعد میرم برای انتقال چون تنها جنینهای باقیماندم هست ریسک نمی تونم بکنم .هم شما هم نسرین جان گفتین دوهفته ای میاد پایین که این خوبه 👌👌👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم.من پارسال تخمک کشی شدم همون مرکز ناباروری بوشهر پیش دکتر رحمانی.دوبارم پارسال انتقال دادم ...

من قبلا سال ۹۰ پیش خودش عمل کرده بودم جاریم پارسال پیش خودش ivfشد الان دخترش یکسالش هست و اون سال ۹۹ برام نوبت گرفت تا حالا که پیش خودش هستم مطبش که خیلی شلوغه و نوبت یکساله داره ولی اگر از دکتر زنان نامه ببری نوبت دوماهه میده .حالا ان شاالله دلروهای ایمنیات را بخوری درست میشه  کاش شماره ات را داشتم .تا باهم درارتباط باشیم میشه خصوصی بهم پیام بدی.

سلام سوالی داشتم کسی می دونه جواب بده اینکه قرص آ اس آ و پردنیوزلون ‌۵ و امپول هپارین یک دفعه قطع ش ...

عزیزم خیلی متاسفم بابت نتیجه منفی 😔😔 خدا به دلت آرامش بده .در مورد پردنیزولون باید کم کم قطع بشه مثلا اگه دوتا در روز صبح و عصر مصرف میکنی یک هفته صبح نصف بخور هفته بعد صبح رو نخور بعد یه هفته عصر نصف بخور و هفته بعد کلا قطع کن .در مورد اسپرین من یکدفعه قطع کردم در مورد هپارین هم اطلاعی ندارم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
برای سه شنبه وقت دکتر غدد گرفتم .من دارویی تابحال نخوردم . توکل بخدا هر چه پیش آید خوش آید این دوره ...

بله معمولا دو هفته ای میاد پایین مخصوصا که خیلی بالا نیست عدد تیروئیدت...توکل به خدا🌹

السَّلامُ عَلى عَبدِاللّهِ بنِ الحُسَینِ الطِّفلِ الرَّضیعِ، المَرمِیِّ الصَّریعِ، المُتَشَحِّطِ دَما، المُصَعَّدِ دَمُهُ فِی السَّماءِ، المَذبوحِ بِالسَّهمِ فی حِجرِ أبیهِ، لَعَنَ اللّه ُ رامِیَهُ حَرمَلَةَ بنَ كاهِلٍ الأَسَدِیَّ و ذَویهِ

سلام بر عبداللّه بن الحسین، كودك شیرخواره، تیرخورده‌ی ضربت خورده به خون تیپده‌ای كه خونش به آسمان پرتاب شد و در دامان پدرش با تیر سر بُریده شد! خدا لعنت كند حَرمَلَه بن كاهِل اسدى و همراهانش را كه به او تیر زدند.

زیارت ناحیه مقدسه

دوستان عزیز من تو این شبها (به شرط لیاقت) برای تک تکتون دعا کردم و از خداوند خواستم که دامنتون سبز بشه و دوستانی که انتقال دادن مثبت بشن و مادرانی که باردار هستند به سلامتی این دوران رو طی کنند 

از امشب تا شب شام غریبان نذری داریم 

تو تمام لحظات دعاگوی شما عزیزان بودم و هستم 

هنگام قربانی کردن هم گوشی به دست از رو صفخات تاپیک اسمتون رو گفتم و از خداوند و اهل بیتش خواستم که به خواسته قلبیتون برسید 

تو این چند شب هم به یادتون خواهم بود و حتی اسم دوستانی که منتظر هستند و مادرانی که مشکل دارند رو نوشتم که برای برآورده شدن حاجتشون صلوات بفرستند 

تو این شبها دعا در حق همدیگر مستجاب میشه 

منم از دعای خیرتون بی نصیب نکنید 

انشالله که همگی حاجت روا بشید 

آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲

یادته میگفتی علايم داشته باشم اشکال نداره فقط مثبت بشم؟ بهت نگفتم اینو نخواه از خدا؟ اینم نتیجه س😂 ...

فریناز اخه من کلا سابقه سردردای شذید دارم 

ولی این اولین باره از وقتی مثبت شدم ی بارم همون روز که تب کردم سردرد داشتم 

خدا کنه خوب شم از همه چی افتادم

خواهش میکنم .

سلام پاپیون جون .خوبی عزیزم .آمپول میکرورلین عوارضش از کی طهور پیدا میکنه 🙂 من از عصر تزریق زانو درد گرفتم دبشبم تو خواب خیس عرق شده بودم و از خواب بیدار شدم .انقدر زود عوارص میده یا من داغونم 😂😂😂😂

امشب شب علی اصغره انشالله بحق علی اصغر همه منتظرا مادر بشیم 🙏 گهواره علی اصغر خیلی حاجت میده کاش ا ...

منم شدید ب دعا احتیاج دارم دلم میخواد امام حسین ب حق علی اصغرش برام معجزه کنه 🙏😔انشاءالله ب ههمون نگاه کنه ای خدا 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
من قبلا سال ۹۰ پیش خودش عمل کرده بودم جاریم پارسال پیش خودش ivfشد الان دخترش یکسالش هست و اون سال ۹۹ ...

اینجا متاسفانه دکتر ایمونولوژی نداره فوقش یه سرم میده با پردنی که همون موقع سیکل شروع میشه بازم ریسک کردم اینطوری میخام وارد سیکل بشم حالا باز توکل به خدا ببینیم چه میشه باشه عزیزم خصوصی بهت پیام میدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦