2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
پ من راه به راه فقط میخارونم 😂😂😂😂😂همیشه دست به ....😅😅😅البته داغی رو هم دارم که دیگه حتی به ک ...

اره عزیرم تو خارششو گرفتی 🤒

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ببین فعلا سعی کن پیاده روی هات پنج دقیقه الب ده دقیقه بیشتر نشه تو خونه قدم بزن بیرونم نرو ک ی چیزی ...

باشه عزیزم ممنون 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا سال ۹۰ پیش خودش عمل کرده بودم جاریم پارسال پیش خودش ivfشد الان دخترش یکسالش هست و اون سال ۹۹ ...

عزیزم درخواست دوستی دادم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام سوالی داشتم کسی می دونه جواب بده اینکه قرص آ اس آ و پردنیوزلون ‌۵ و امپول هپارین یک دفعه قطع ش ...

عزیزم خدا بهت ارامش بده 

بی بی زدی یا ی راست رفتی ازمایش 

بله معمولا دو هفته ای میاد پایین مخصوصا که خیلی بالا نیست عدد تیروئیدت...توکل به خدا🌹

خداروشکر 🙏🏻🙏🏻ممنونم از راهنمایی ها و توضیحاتتون 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
السَّلامُ عَلى عَبدِاللّهِ بنِ الحُسَینِ الطِّفلِ الرَّضیعِ، المَرمِیِّ الصَّریعِ، المُتَشَحِّطِ دَم ...

اشکم درومد😭😭😭

الهی بحق دل پاک ت و بحق این شبهای عزیز خدا تو دلی هاتو حفظ کنه

خدا دامن همه چشم انتظارهارو سبز کنه و بچه های این تاپیک تاعید لذت مادر شدن رو چشیده باشن بحق خون ریخته شش ماهه کربلا دست و دامنشون از فرزند خالی نمونه

خدا ب این تو دلی منم نظر کنه🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

خانمها که فرتیل سی ام استفاده کردن یه راهنمایی میکنین

من همیشه نزدیک تخمک گذاری کلی (ببخشید) ترشحات ابکی داشتم الان این ماه که فرتیل سی ام استفاده کردم اصلا اینطوری نیستم اون موقعها همش لباس زیر خیس میشد ولی الان اینطوری نیست با اینکه فولیکول هم دارم

السَّلامُ عَلى عَبدِاللّهِ بنِ الحُسَینِ الطِّفلِ الرَّضیعِ، المَرمِیِّ الصَّریعِ، المُتَشَحِّطِ دَم ...

قبول باشه عزیزم .خدا به حق این شب و شبهای عزیز دوقلوهات رو حفظ کنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ممنونم که به یاد همه ما بودین ...ان شاالله همه مادرها نی نی هاشون رو به سلامتی بدنیا بیارن و ما منتظرها هم مادر بشیم .🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تازه من جنینم ۵روزه بود و از نظر کروموزومی بررسی شده بود باز نمیدونم پوچ از کجا اومده. 

عزیزم خیلی متاسفم 😔 من هم بارداری پوچ داشتم و هم یکبار قلب جنین تو ۷ هفته ایستاد و رشد متوقف شد

یا اون سونو که گفته قلب رو دیدم اشتباه کرده یا این سونو که الان رفتی دیده جنین رشد نکرده ولی اشتباه داره میگه پوچ. منظورش اینه که جنین همون ۶ هفته و خیلی کوچیک مونده و رشد نکرده

ساید ساک به تنهایی بزرگ شده ولی جنین دیگه رشد نکرده

خیلی متاسفم، میدونم چقدر سخته. امیدوارم بزودی جبران بشه این سختیها 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

عزاداریتون قبول درگاه حق عزیز دلم، الهی که خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید و در این دنیا زیر سایه ائمه اطهار و در آن دنیا هم نشین اهل بیت و پیامبران و صالحین باشید 🤲🌹

الهی که تمام دعاهای خیری که در حق ما کردی هزار برابر به خودت و عزیزانت برگرده و سال دیگه این موقع با خانواده ۴ نفریتون عزاداری امام حسین و اهل بیتش رو داشته باشید 🤲😍⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

نسرین جون انشاءالله که دوقلوهات وبسلامتی بغل کنی وهیچ مشکلی نباشه به حق شیش ماهه کربلا.نذرتونم قبول باشه.توروخدا منم تواین شبا یاد کن😭شاید خدا صدای شمارو شنید منم صاحب اولاد سالم وصالح بشم.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
وقتی یه سونو گفته قلب تشکیل شده سونو بعدی دلیلی نداره بگه پوچه پوچ ینی کیسه هس جنین نیس  اگر خ ...

نمیدونم ولا خودمم دارم  دیوونه میشم ولی چون میخوام تهران سونو برم باید بعد سوم بشه