2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
انشاالله همیشه بخندی😀 میخوام بگم لعنت به این پروژسترون که پدر هممون و در آورده دلم نمیاد چون خیلی ...

والا خوردم سرمو بستم خوابیدم پاشدم انگار بدتر شدم😕

دگ تحمل میکنم چاره چیه❤️ممنون ازت

چه حس خوبی قربون اون جولان دادناشون و اون محیط آروم  ای خدا دل همه شاد بشه به حق این ایام&n ...

بله حس خوبیه مخصوصا بعضی وقتا که نمیذارن بخوابی😀😁

کم مونده تا خودت هم این حس و تجربه کنی عزیزم😍😍

انشاالله خدا از دهنت بشنوه🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خوردم سرمو بستم خوابیدم پاشدم انگار بدتر شدم😕 دگ تحمل میکنم چاره چیه❤️ممنون ازت

ای بابا🤕🤕🤕🤕

راستی سردردم جزو علائمه...یادمه علائم خیلی دوست داشتی بیا اومد😂😂😂

قربونت🌹🌹

انشاءالله عزیزم خدا جواب  هممونو بده بحق علی اصغر  اره من عوارض امپولو خوندم همه از خودش ...

امشب شب علی اصغره انشالله بحق علی اصغر همه منتظرا مادر بشیم 🙏

گهواره علی اصغر خیلی حاجت میده کاش الان گهوارش بود به اسم تک تکمون بش دخیل میبستم😔

بچه ها اگر کسی این چندروز گهواره علی اصغرو دید به اسم منم دخیل ببندید شاید به دلم نگا کرد 😔

من بعد ۱۱ سال باردار شده بودم خانواده من و همسرم خییییلی خوشحال شده بودن نمیدونم باید چیکار کنم

عزیزم چ خبر؟ نرفتی سونو دوباره؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
انشاءالله عزیزم خدا جواب  هممونو بده بحق علی اصغر  اره من عوارض امپولو خوندم همه از خودش ...

پ من راه به راه فقط میخارونم 😂😂😂😂😂همیشه دست به ....😅😅😅البته داغی رو هم دارم که دیگه حتی به کولر هم گیر میدم که جواب این همه گرمارو نمیده 😂😅😅

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
والا خوردم سرمو بستم خوابیدم پاشدم انگار بدتر شدم😕 دگ تحمل میکنم چاره چیه❤️ممنون ازت

یادته میگفتی علايم داشته باشم اشکال نداره فقط مثبت بشم؟ بهت نگفتم اینو نخواه از خدا؟

اینم نتیجه س😂😂

ان شاالله ک بخیر و خوشی بگذره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
امشب شب علی اصغره انشالله بحق علی اصغر همه منتظرا مادر بشیم 🙏 گهواره علی اصغر خیلی حاجت میده کاش ا ...

اشکم در اومد ، انشاءالله امشب به حق حضرت علی اصغر 

مادر شدن تموم منتظرا خصوصا خانمای این تاپیک و شما دوست عزیز امضا بشه سال دیگه بچه هامون بغلمون باشن 

الهی آمین 

سلام سوالی داشتم کسی می دونه جواب بده اینکه قرص آ اس آ و پردنیوزلون ‌۵ و امپول هپارین یک دفعه قطع ش ...

عهههه

کی باید ازمایش میدادی؟سروقت دادی؟؟

متاسفم دوستم خیلی برات دعا میکردم من😔

سلام دوستهای خوبم امیدوارم حال دل همتون خوب باشه امشب،شب هفتم محرم هستش به اسم حضرت علی اصغر (ع)هس ...

الهی امین عزیزم انشالله شماهم باهمین انتقال صاحب دوقلوی ناز میشین و این حس قشنگو تجربه میکنین 😘😘 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
بچه ها سلام من امروز نزدیک ی ربع ساعتی پیاده روی کردم  هشت انتقالم مشکلی نیست

ببین فعلا سعی کن پیاده روی هات پنج دقیقه الب ده دقیقه بیشتر نشه

تو خونه قدم بزن بیرونم نرو ک ی چیزی شوک بشه برات خدای نکرده

بعدها وقت برای پیاده روی زیاده مخصوصا اواخر بارداری

من تمام بدنم مث اتیش شده انقد داغم که دیشب به مامانم گفتم تبمه دارم میمیرم همش حس میکردم از تو دارم ...

ب فا ل نیک بگیر😍

سلام عزیزم خوبی؟ جوجوها خوبن؟ سونوگرافی خدارحمی و زعیم توی کرج از همه بهتر هستن. من ان تی رو همون ...

دستت دردنکنه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم