و حالا اگه قصد دارید جدا بشید
۱ بررسی کنید بلحاظ مالی چقدر توان دارید که طلاق بگیرید. درباره مهریتون اگه قراره اعسار بزنن دلتون رو خوش نکنید که بشه باهاش کاری کنید
۲ ببینید خانوادتون چقدر میتونن حمایتتون کنن
۳ تکلیف بچه ها رو مشخص کنید میتونید دل بکنید؟ میتونید حضانتشون رو قبول کنید؟
۴ شخصیت خودتون رو ارزیابی کنید( این مهممممم ترین مساله است) حالا منظورم چیه:
بسنجید آیا اونقدر قوی هستین که از تنهایی نترسید؟ بسنجید آیا اونقدر قوی هستید که جلوی وابستگی هاتون دووم بیارید؟ آیا اونقدر قاطع هستین که از تصمیمتون منصرف نشید؟ چون در اوایل خشم و انزجار دارید قرار نیست تا ابد همینجوری بمونید شاید دلتنگ بشید و حتما دیدید که این فریب مغزه با دور شدن از آدما حتی اگه تاکسیک باشن خاطرات خوب پررنگ میشن و عیب ها فراموش
۵ از فرد مناسبی مثل وکیل مشاوره حقوقی بگیرید. درسته که میخواید طلاق بگیرید ولی خواهشا عین دختربچه ها یهو جمع نکنید برگردین خونه والدینتون خیلی وقتا به مشکل میخورید براتون عدم تمکین میگیرن وهزار جریان دیگه شاید اصلا دیدین مدرک کافی برای طلاق ندارین لازم باشه بمونید مدرک جمع کنید
۶ با اینکه طلاق میگیرید ولی بازهم عزت نفس شما جریحه دار میشه و احتمال داره نسبت به مردها بدبینی شدیدی بگیرید( اکثر خانومای نی نی سایتی عزیز چی میگن همیشه؟ مرد سالم وجود نداره همه خائنن فقط لو نرفتن و... و... و...) پس لازمه برید تراپی و دنبال خود مراقبتی از روح و روانتون باشید
۷ بالا هم گفتم خیانت هیچ توجیهی نداره ولی آدم ها از دو نوع هستن یه سری که متاسفانه تنوع طلب شدن و متاسفانه روابط قبل ازدواج زیادی هم تجربه کردن( منظورم این نیست هرکی دوست دختر داشته قابل زندگی کردن نیست ولی یکی که با ۱۰، ۱۵ نفر رابطه داشته یا تو همون دوران دوستی خیانت کرده دیگه معلوم الحاله حتی اگه فقط درحد چت بوده) و یه سری ها که بالغانه رفتار نمیکنن مثلا میبینن یه مشکلی تو رابطه هست به جای اینکه حلش کنن فرار میکنن میرن سراغ روابط فرازناشویی که خلاشون رو جبران کنن و یه سری ها که ضعیف النفس هستن و بند رو آب دادن وگرنه اهل خیانت نیستن اگه شوهر شما تنوع طلب نبوده نشون میده با بی عقلی مشکل رابطه رو با خیانت کردن جواب داده پس دنبال اون مشکل باشید و رفعش کنید برای آرامش بیشتر و ارتقای شخصیت خودتون و روابط بعدی تون پس اینکه بگین من بی نقص ترین بودم من همه جوره با همسرم راه اومدم اون اینجوری بهم ظلم کرد همیشه درست نیست اگه درد خیانت هیچ درسی به شما نده ترسناکه
۸ جز به افرادی که لازمه بدونن توضیح ندین که علت طلاقتون چی بوده. چرا؟ چون اولا باعث ترس مجردا و متاهل ها میشید دوما همسر سابقتون بی نسبت به شما نیست همسر سابقتون هست و اگه بچه داشته باشید پدر بچتون هست چرا باید عالم و آدم بدونن انتخاب قبلی شما با شما چیکار کرده یا چه آدمی بوده؟ باید یادتون باشه نبردن آبروی یه آدم خطاکار نشون دهنده شعور و شخصیت شماست وقتی با مردی برخورد میکنید که از خانم سابقش بدگویی نمیکنه چه حسی دارید نسبت به وقتی که چپ و راست روش عیب میزاره؟ مطمئنا آدم قابل اعتمادتری بنظر میرسه
۹ راه های ارتباطی با همسرتون رو ببندید اگه مزاحمتون نمیشه فقط شمارش رو پاک کنید و اکانت هاش رو چک نکنید لازم نیست بلاکش کنید اگه مزاحمتون میشه پیشنهادم اینه شمارتون رو عوض کنید
۱۰ احساسات آزار دهنده ای که ممکنه تجربه کنید باور کنید ابدی نیستن نترسید( شخصا دوسال برای من ادامه داشت صحبت یه روز دو روز نیست) حس شکست ، حس ترس، حس سرافکندگی، حس ناکافی بودن، افسردگی و بی انگیزگی، عصبی شدن و بی حوصله بودن همه میگذره به شرطی که خودتون به خودتون کمک کنید
۱۱ بلافاصله نپرید وسط یک رابطه دیگه چون شرایط نامساعدتون نمیزاره انتخاب درستی بکنید و احتمال اینکه که به شکست منجر بشه زیاده و اونوقت میزان آسیب دیدگی و حس شکستتون چندبرابر میشه
۱۲ هدف گزاری کنید تا زودتر بتونید با شرایط جدیدتون وفق پیدا کنید بی هدفی و بی کار بودن حالتون رو بدتر میکنه
۱۳ مهمترین فاکتور همینه که شما وقت گذاشتین با برنامه طلاق گرفتین و این ریسک پشیمون شدنتون رو خیلی کم میکنه چون مزخرف ترین کار ( که زیاد هم اینجا میبینم) اینه که به قصد طلاق میان بعد با دلتنگی و سختی روبرو میشن پشیمون میشن هی درگیرن چطور شوهرشون برگرده میوفتن دنبال دعا و جادو جنبل یا چله گرفتن و گریه زاری! یا به قصد ترسوندن همسر اومدن قهر که آقای محترم تنبیه شه ولی جدی جدی کار به طلاق میکشه خب نکنین عزیزان من! وقتی قهر کنید که قهر اولتون قهر آخرتون باشه (طلایی ترین جمله)
۱۴ من طلاق رو زمانی درست میبینم که شما ناامید از اصلاح اون رابطه باشید یعنی نقطه ای که میگید من تلاشم رو کردم و این مشکل قابل حل نیست چون بعد از این لحظه هیچوقت از طلاق پشیمون نمیشید حتی اگه اون آدم رو دوس داشته باشید پس طلاق نمیتونه گزینه اول ما باشه و اتفاقا آخرین گزینه بعد امتحان همه گزینه های دیگمون هست