2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045691 بازدید | 684478 پست
در این صورت باید بیفتن رو خونریزی

نه من هم آبجیم وهم زنداداشم توهمون هفته هایه اول بارداریشون رشدجنین متوقف شده بودولی خونریزی نداشتن وباسونوفهمیدن،ولی آبجیم میگفت علائمش قطع شده بوده مثل حالت تهوعش واینا

دوستان من هر سال شب شهادت علی اصغر روضه دارم دعا میکنم ب حق شش ماهه امام حسین ک تا سال دیگه این موقع ...

عزيزم خدا دوقلوهاتو حفظ كنه بحق شش ماهه كربلا

التماس دعاى خيلى زياد💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من هم آبجیم وهم زنداداشم توهمون هفته هایه اول بارداریشون رشدجنین متوقف شده بودولی خونریزی نداشتن ...

ولی این خانم میگن علائم دارن وشکمشون هم بزرگ شده،خداکنه که سونوگرافی اشتباه شده باشه وهمه چیز خوب باشه🤲

@rose_710     سلام عزیزم .به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم خیلی خیلی زود به خواسته ...

😍قربونت برم رادیس مهربون ،خیلی ممنون 

انشالله خودتم توی همین انتقالت مامان میشی دوست‌گلم ❤🌹

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام.کیا اینجا ۳۳ هفته اند؟ میخوام بدونم شما هم بعد ۳۲ هفته حرکاتش کم شده؟ انگار همش لالا کرده

وقتی میخوابی نی نی بیدار میشه ؟ دخترم اینجوری بود  . پیاده روی داری ؟ البته کم منطورمه ها 

خدای من خدای معجزه هاست . 
آره احساس کردم با توجه به صحبتهای قبلی شما بالا باشه پیش دکتر زنان خودمم برم بهش نشون بدم ؟ توی دوهف ...

عزیزم شنبه برو دکتر غدد دز داروت و ببره بالا ظرف دو الی سه هفته تیروئیدت میاد پایین

من که همیشه اگه افزایش داشته باشه دو یا سه هفته ای کاهش پیدا میکنه نگران نباش اصلا...

سلام.کیا اینجا ۳۳ هفته اند؟ میخوام بدونم شما هم بعد ۳۲ هفته حرکاتش کم شده؟ انگار همش لالا کرده

عزیزم من هستم...دیگه الانا چون هفته های آخریم جاشون تنگه کمتر از قبل میتونن جولان بدن بعدم خوابشون الان بیشتر شده...

اپلیکیشن بارداری من یک زنِ همه اینا توش اومده که حرکات بچه بخاطر افزایش سایز و وزنش کمتر از قبل میشه و بیشتر روز رو خوابن و دیگه خوابشونم تایم خاصی داره ،، حتی نوشته وقتی خوابن سعی کنید توی محیط آروم باشید و سروصدا نکنید که بیدار نشن😁 نگران نباش

نمیدونم شانس من بود تو این مدت ۲بار رفتم پیش دکترم دفعه اول که فقط به شکمم دست زد و دفعه دومم گفت چو ...

وایی خواهر داغ دله منو تازه کردی منم جنینم قلبش تشکیل شد ولی ۱۱ هفته رفتم گفت جنینی نیست حالم خییییلی بد بود داغون اون روز که خانواده ی شوهرم فهمیدن تا دوروز گوشیم وای نایستاد همه زنگ میزدن اخررم مجبور به سقط شدم خدا به دلت آرامش بده خواهر دلیشم نگفتن