2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045771 بازدید | 684483 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله درست میگین توکل بخدا هر چی خدا بخواد همون میشه

عزیزم نمیگم متاسفم چون هنوز زوده واسه گفتن این کلمه ولی انشالله هرچه زودتر مثبت بشی..

من بچه ندارم و خونه ام هم جداس و همسرمم تا نصف روز سرکاره..یعنی تنهای تنها.. اما خودمو سرگرم کردم باهرچی که بگی.. وقت واسه فکر مردن به اینکه شده یانشده نداشتم.. 

خواستم بگم تو که خداروشکر یه دختر ناز داری کاش این دوهفته رو با دختر نازت بیشتر سرگرم میشدی.. باهاش بازی میکردی نقاشی میکردین همش هم نشسته بود.. قدرشو بدون دخترا واقعا نعمتن..

انشالله به زودی خواهر و برادر دار بشه و هم بازی خوبی بشه براشون..😍😍😍

من امروز روز ۱۴ انتقالمه ولی نه ازمایش دادم نه بیبی چک تا روز شنبه و بس.حرفم حرفه 😂😂😂😂

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
چه جوری خودتو اینقدر مشغول کردی؟؟

من کلا خیلی صبورم زود واکنش نشون نمیدم به هرچی.. ولی سرگرمی این روزام تایپک و قران خوندن و رنگ امیزیه.. موقه ای هم که همسرم خونه اس صحبتای روزمره..کار خونه درحد غذا پختن.فیلم نگاه کردن مسابقه دیدن... واقعا خیلی کارا میشه کرد که بفکر نباشی.. بیشتر صبرم هم بخاطر حرف دخترا بود که میدیم  میگفتن بی بیاشون منفی شده یا مثبت کاذبه بخاطر همین کلا سمت بی بی چک نرفتم..

ایشالله شنبه با یه بتای تپل بیای

انشالله عزیزم اگه خدا بخواد.. چندتا قوطی شیر خشکم نذر کردم واسه جمعه که بدم انشالله که همه بچه های تایپک مثبت بشن.. و مامانای عزیز بارشونو بسلامت زمین بذارن 😍😍الهی امین 

عزیزم نمیگم متاسفم چون هنوز زوده واسه گفتن این کلمه ولی انشالله هرچه زودتر مثبت بشی.. من بچه ندارم ...

سلام هاجر جان 

انشالله که شنبه مامان خانمی و ما هم از خوشحالیت خوشحال بشیم 

برای مامان شدنت و برآورده شدن حاجتت صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین 

انشالله که شنبه با بتاي خوب خوشحالمون کنی 

سلام بچه ها خوبین؟من قرص فرتیل سی ام و رویال ژلی و ال ارژنین رو تهیه کردم.حالا میخام بپرسم امگا ۳ و ...

سام عزیزم ویتامین ای رو یه روز درمیون ،ویتامین دی رو هر روز و امگا۳ رو دو روز در میون بخور تا زمان انتقال بعد انتقالم فقط ویتامین دی ۱۰۰۰ رو ادامه بده...

آسپرین رو هم اگه قبل از انتقال شروع کردی بعد انتقال هم ادامه بده و قطع نکن مگه اینکه بعد انتقال لک ببینی که باید قطعشه...

من حدود دو هفته قطع کردم بعد دوباره شروع کردم و تا هفته ۳۶ بارداری خوردم چون برای کسانی که آی وی اف کردن و تحرکشون کمه ، از مسمومیت بارداری جلوگیری میکنه و خونرسانی به جنین رو افزایش میده...

بازم بعد از اینکه بارداری شدی با دکتری که قراره ادامه بدی باهاش مشورت کن ولی دکترهای من که خیلی آسپرین و قبول داشتن...

🦋🦋🦋🦋

سلام دوستان من دوشنبه انتقال جنین داشتم از همون روزی که اومدم خونه خارش شدید بیرون واژن دارم ملذرت میخام ولی هی میرم خودمو با آب و صابون میشورم یکم بهتره ولی باز شروع میشه😭😭😭 زنگ زدم مرکز میگه ممکنه بخاطر شیاف ژلی هست که استفاده میکنم ولی بعید بدونم بخاطر اون باشه چون من سری های پیش هم از همون ژل استفاده میکردم ولی اینجوری نمیشدم 

کسی بوده همچین مشکلی براش پیش اومده باشه 

توروخدا راهنمایی کنین

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام هاجر جان  انشالله که شنبه مامان خانمی و ما هم از خوشحالیت خوشحال بشیم  برای مامان ش ...

ممنونم نسیرین جان انشالله هرچی ثوابه برسه به دوقلوهات گلم... 

باورکن وقتی به همسرم گفتم شیر خشک بگیره بیشتر تو جلو چشام بودی که انشالله دل نگرانیت واسه امینو برطرف بشه و انشالله سلامت باشن الهی..

توکل میکنیم و هرچی خدا بخواد همون میشه.فقط میتونیم بگیم خداروشکر 🌹🌹🌹

عزیزم نمیگم متاسفم چون هنوز زوده واسه گفتن این کلمه ولی انشالله هرچه زودتر مثبت بشی.. من بچه ندارم ...

ممنون گلم کاش .... من تا حالا آی وی اف نکرده بودم نمیدونم این هجم از استرس برای چی بود شاید هم مال استرس نبود در کل توکل بخدا  شما هم ان شاالله مثبت بشی

[QUOTE=247269932]🦋🦋🦋🦋 سلام دوستان من دوشنبه انتقال جنین داشتم از همون روزی که اومدم خونه خارش شدید بیرون واژن دا ...[/QUOTE

با صابون نشور خودتو عزیزم 😥😥😥بدتر تحریک میشه.. با شامپو بچه بشور یا ژل شستشو