2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045920 بازدید | 684488 پست
احسنت  انشالله که صداتو میشنوه  خدای ما خدای معجزه هاس  اگه مصلحت باشه شک نکن بارد ...

انشالله

خدا پسرای گلتو برات حفظ کن خواهر

چی بگم کاری ازم برنمیاد جز صبر😔

خدایا کمکم کن روسفید بشم🙏

سلام بچه ها خوبین؟من قرص فرتیل سی ام و رویال ژلی و ال ارژنین رو تهیه کردم.حالا میخام بپرسم امگا ۳ و ...

سلام خواهری منم فرتیل سی ام خریدم اما بسته بندیش با قبلی فرق داشت یعنی همینم به سختی پیدا کردم واسه شما بسته بندیش چه شکلیه و چند گرفتی روزی چند تا مصرف می‌کنی

با سوالام تیربارونت کردم😉😉😉😁😁😁

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهری منم فرتیل سی ام خریدم اما بسته بندیش با قبلی فرق داشت یعنی همینم به سختی پیدا کردم واسه ...

سلام عزیزم.من دیروز خریدم فعلا شروع نکردم بخورم.الان عکسشو برات میفرستم.میشه توام بفرستی ببینم فرقشون چیه.۸۸۰ تومن خریدم

الهی که به حق این ماهه عزیزخدایه دوقلویه دختروپسربهتون بده😍😍

خدا فسقلی تو رو حفظ انشاالله بسلامتی بغلش کنی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم.من دیروز خریدم فعلا شروع نکردم بخورم.الان عکسشو برات میفرستم.میشه توام بفرستی ببینم فرقشو ...

اره منم ۸۸۰خریدم باشه میفرستم

سلام عزیزم.من دیروز خریدم فعلا شروع نکردم بخورم.الان عکسشو برات میفرستم.میشه توام بفرستی ببینم فرقشو ...

یکیه آره فکر کنم کلا بسته بندیاشون و اونجوری کردن میگن روزی سه تا بخوریم پس یکماه مونده بخورم باید 

اره همینه.من موندم تا جواب ازمایش ایمنی انعقادی و جواب بیوپسی کیست و گره گلوم بیاد بعد شروع کنم بخور ...

انشاالله بسلامتی شروع کنی آره منم هیسترو در پیش دارم توکل بخدا انشاالله دوتامون دامنمون سبز میشه همراه با بقیه منتظرا

یکیه آره فکر کنم کلا بسته بندیاشون و اونجوری کردن میگن روزی سه تا بخوریم پس یکماه مونده بخورم باید&n ...

اره همون یک ماهم کافیه سیکل انتقالت اگه بلند مدت بود و مشخص شد .شروع کن بخور.انشاالله که نتیجه میگیری

اره همون یک ماهم کافیه سیکل انتقالت اگه بلند مدت بود و مشخص شد .شروع کن بخور.انشاالله که نتیجه میگیر ...

انشاالله انشاالله انشاالله باهم ممنون برای دعای قشنگت