2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045899 بازدید | 684488 پست
بازخوبه میتونی بخوابی،من که خوابمم کم شده،همه میگن هورمونایه بارداری باعث خواب آلودگی میشه،ماله من ب ...

نه خداروشکر من این یه اپشن و ازدست ندادم اگه خوابمم کم میشد که دیگه هیچییییییی😁🤦این روزاام میگذره انشاالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم غذاهایی مثل آبدوغ خیار، آش، سوپ، ساندویچ کتلت سرد، ساندویچ الویه، آبگوشت و اینا رو امتحان کردی ...

هانیل جان اره با اش حالم خوبه ولی مودی شدم میدونی یروز مثلا یه غذارو میخورم روز بعد نمیتونم بخورمش گیرافتادم فعلا مرغ اصلا نمیتونم بخورم یا غذاهایی که مواد داره تو برنجش برج خالی میخورم 

سلام دوستان من سرما خوردم خیلی سرفه میکنم چی بخورم ک زود خوب شم و ی سوال دیگه برا رشد جنین چیا خوبه ...

اب جوش و لیمو تازه زیاد بخور دیفین هیدرامین هم میتونی قرقره کنی الان نگران وزن جنین نباش تا سه ماهه اول از بدن مادر تغذیه میکنه بعدش  شروع میکنه وزن گیری الان با هر چی راحتی همون و بخور

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دوستای گلم که تازه انتقال دادید، مامان خانم هایی که تازه مثبت شدید و هنوز سونوی قلب نرفتید 🥰

به نیتتون دعای توسل خوندم، ان شاالله که بهترینها براتون رقم بخوره و خدا اول از همه بهتون آرامش و صبرررررررررر بده چون بارداری اول از همه این دو تا را لازم داره، مابقیش دیگه مسخره بازی دکتراست 😏😏😁😁

و اینکه از تجربه دوستای دیگه استفاده کنید، اگر روی حرف خودتون پافشاری دارید پس لطفا سوال نپرسید ولی اگر پرسیدید و جواب گرفتید لطفا دیگه اصرار به حذف خودتون نکنید، آفرین دخترای خوبی باشید تا همیشه با روی گشاده سوالاتتون رو‌ جواب بدیم و دعای خیر بدرقه راهتون باشه 🥰🤲

تاکیییید میکنم اصرار روی عقاید و حرفهای خودتون نداشته باشید و از تجربیات دوستان استفاده کنید و به دکترتون اعتماد کامل داشته باشید، نگید دکترم اینو گفته ولی توی نت خوندم اشتباهه یا خوب نیست، خب اگر قرار بود شما خودتون توی نت دارو یا دستورالعمل در بیارید چرا اصلا دکتر میرید؟؟ 🤔🤔

دیگه دعواتون نکنماااااااا، آفرین، ببینید من کلکسیون درد و موارد عجیب و غریبم، اما بارداری همینه دیگه، فقط چند تا مورد هست که نیاز به بررسی اورژانسی داره: خونریزی ناگهانی، درد شدید غیر تحمل، سرگیجه شدید همراه با تنگی نفس و حالت تهوع که بهتر هم نمیشه، خروج مایع ناگهانی از واژن غیر از ترشحات عادی، ضربه شدییید به شکم، فشار خون خیلی بالا یا خیلی پایین.

مابقی موارد ممکنه هیچ دلیل خاصی نداشته باشه و اغلب خودشون برطرف میشن.

و اما در مورد زمان انتقال: تو رو خدااااااا دنبال علائم نباشید، همه علائم ندارند، اونایی که ندارند جزو بندگان برگزیده خدا هستند پس بجای استرس قدر بدونید 🥰

بی بی چک هم اصلااااا مشخص نمیکنه چه زمانی نشون میده چون بدنها متفاوته، من جزو اون دسته هستم که زود توی ادرارم ترشح میشه و نشون میده ولی مثلا زی زی جون سه قلو داشته ولی روز ۱۳ فکر کنم هنوزم توی ادرارش ترشح نشده بوده!!! پس نه خودتون رو با کسی مقایسه کنید و نه تا قبل از آزمایش به جواب بی بی چک اعتماد كنید، آفرین دخترای خوب 👏😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
آره منم😂😂😂 بخدا ما هم تو دوران انتقال استرس و دلنگرانی داشتیم که بالاخره چی میشه ولی اصلا دنبال ...

ان شاالله

دعاى ما براى همه همينه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

و در مورد مواد غذایی هم همه چیز میتونید بخورید در حد اعتدال، یعنی حتی مفیدترین غذاها هم باید در حد اعتدال خورده بشه و نه بیشتر.

فقط مواد غذایی قاعده آور باید خیلی کم مصرف بشن، مثل زعفران، زرشک، ادویه جات، گلپر و ...

حالا مثلا به قاشق برنج زعفرانی خوردید استرس نگیرید وای حالا چی میشه؟ هیچی نمیشه نوش جونتون پوست بچتون شاداب میشه 😍

میوه هم همه نوع میتونید بخورید فقط اونایی که قبل بارداری نخوردید بعدش هم تست نکنید چون ممکنه حساسیت بدید.

اب جوش و لیمو تازه زیاد بخور دیفین هیدرامین هم میتونی قرقره کنی الان نگران وزن جنین نباش تا سه ماهه ...

ممنون عزیزم ولی ب هر خوراکی فکر میکنم چنان حالت تهوع میگیرم ک دل و رودم میاد تو حلقم از بوی مردا هم بدم میاد احساس میکنم همشون بو پیاز میدن

ماهک جون شما مشکل ضخامت اندومتر داشتی با چه چیزهای خوب شد ؟  ان شاالله خدا نی نی نی هات رو سال ...

گلم استرادیول روزی ۶ تا داشتم ، ژل بازو و قرص داخل رحمی ...

آندومترم در نوسان بین ۶و۷ بود موقع انتقال به ۸ رسید 

خدا دامن شما رو هم به زودی به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز کنه

هانیل جان اره با اش حالم خوبه ولی مودی شدم میدونی یروز مثلا یه غذارو میخورم روز بعد نمیتونم بخورمش گ ...

آره منم همین بودم یه روز عاشق آش بودم فرداش همون رو نمی‌تونستم بخورم 🤦 ولی کلا غذاهای سرد و نونی رو بهتر میخوردم، من هنوزم مرغ و گوشت نمیتونم بخورم ولی شکر خدا میلم به غذاها خیلی بهتر شده، ولی همچنان وزن اضافه نکردم که فکر کنم بخاطر همون تیروئیدم باشه که پرکار شده 🥰

سلام عزیرم قشنگ هاله افتاده ولی فعلا صب کن تا 13انشاءالله که مثبتی برا ماها هم دعا کن 

انشانه عزیزم‌ همه منتظرا نتیجه بگیرین ومن وشما جزشون باشیم الهی بحق ایام محرم به زینب مظلوم وام البنین همه مثبت شیم واز خوشحالی سجده شکر بجا بگذاریم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔