2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
بعد یه ساعت اینجوری هالهافتاده یعنی بعد یه ساعت فایده داره یانه الان شماها هاله رو می‌بینید براتون ا ...

سلام عزیرم قشنگ هاله افتاده ولی فعلا صب کن تا 13انشاءالله که مثبتی برا ماها هم دعا کن 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
چقدر رعایت میکنی 😂😂من رو شکم میخوابم طاق باز. میخوابم مخصوصا رو شکم خیلی دارم تمرین میکنم اون مدلی ...

آره منم همیشه روشکم میخوابیدم ولی الان دیگه رعایت میکنم،مخصوصا ازپریروز که رفتم سونو دیدمش واسه خودش آدم شده بودودست وپا داشت بیشترهواشو دارم 😂😂😍میگم این همه سختی کشیدم رعایت کنم خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد،شماهم رعایت کن گناه دارن دوقلوها😘😘😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا از همتون بشنوه خدایا بحق این روزا کسی رو نا امید نکنه من که دل تو دلم نیس نمیدونم‌چکار کنم 

عزیزم من روز ۱۱ زده بودم هرچی صبر کردم خطی نیفتاد انداختمش تو سطل بعد ۳ ساعت دوباره رفتم نگاه کردم یه هاله کمرنگ همینجوری داشت

البته من جدیش نگرفتم و گفتم منفیِ چون چند ساعت گذشته ولی خب روز ۱۴ رفتم آز مثبت شدم تازه ۳قلو هم بودن ولی نمیدونم چرا روز ۱۱ نشون نداد عجیب بود🤔

انشاالله مثبتی انقدر استرس نداشته باش دعا و قرآن بخون ذکر بگو دلت آروم بگیره😊

سلام فداتشم مرسی خوبیم شکرخدا خودت و نی نیت خوبین؟😍والا من حالم زیاد خوب نیست یکی دوروزم رفتم خونه ...

خداروشکر،ماهم خوبیم خداروشکر،از ویاروحالت تهوع نگوکه کلافم کرده باخودم میگم من که یکیه اینجوریم شماهاکه دوقلودارین پس چی میکشین🥺🥺😖

آره منم همیشه روشکم میخوابیدم ولی الان دیگه رعایت میکنم،مخصوصا ازپریروز که رفتم سونو دیدمش واسه خودش ...

ایجااان عزیزم شما چندهفته ای راستی؟اره منم کمکم باید رعایت کنم مامانم که میگفت درست بخواب خفه کردی اون بچه هارو 😂

سونو رفتم عزيزم  دهم رفتم سونو ان تی  تو سونو ان تی بچه ها بالا بود  یه قل 3.7 و او ...

من که میگم آمنیو هم لازم نبود باور کن، الکی پول میدی، ولی آدم نمیتونه خودشو راضی کنه که انجام نده 😁🙈 

من تکلیفم با خودمم معلوم نیست 🤪

منم هفته پیش آزمایش دادم تیروئیدم خیلییی پر کار شده دکتر میگه دوباره یجا دیگه که من میگم آزمایش بده😐 می‌دونم الکیه ها، چون آزمایشگاه خیلی معتبر رفتم ولی دلمم راضی نمیشه که نرم دوباره 😕

خلاصه که گیر افتادیم دیگه از دست این دکترا 🤦🤦

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خداروشکر،ماهم خوبیم خداروشکر،از ویاروحالت تهوع نگوکه کلافم کرده باخودم میگم من که یکیه اینجوریم شماه ...

منکه دارم میمیرم ۲۴ساعت گرسنمه تهوو بی حالی بیشتر میگیرم میخوابم که حالم توخواب خوبه فقط

عزیزم من روز ۱۱ زده بودم هرچی صبر کردم خطی نیفتاد انداختمش تو سطل بعد ۳ ساعت دوباره رفتم نگاه کردم ی ...

انشالله عزیزم من هم مثل شما باشه برام دعا کنید 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
ایجااان عزیزم شما چندهفته ای راستی؟اره منم کمکم باید رعایت کنم مامانم که میگفت درست بخواب خفه کردی ا ...

آخرایه نه هفته هستم عزیزم،منم چون خونه مامانمم اگه خودمم بخوام رعایت نکنم اونانمیزارن😁😁

ممنون عزیزم همچنین.نه بابا چه فایده وقتی که مثل تهران امکاناتش خوب نباشه.فقط پول زیادی میگیرن من مجب ...

کدوم شهرستانی؟حتما برات دعا میکنم به حق حضرت قاسم دامنت سبز بشه عزیزدلم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
منکه دارم میمیرم ۲۴ساعت گرسنمه تهوو بی حالی بیشتر میگیرم میخوابم که حالم توخواب خوبه فقط

بازخوبه میتونی بخوابی،من که خوابمم کم شده،همه میگن هورمونایه بارداری باعث خواب آلودگی میشه،ماله من برعکسه

عزیزم غذاهایی مثل آبدوغ خیار، آش، سوپ، ساندویچ کتلت سرد، ساندویچ الویه، آبگوشت و اینا رو امتحان کردی؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم