2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
منم سي و چهارم ديشب تو اينستا يپست ديدم زده بود نرمالش٣٩ اعصابم خورد شده بود چون دكترم نميرم تا٢/٣ ش ...

نگران نباش عزیزم دکترم میگفت اندازش خوبه تازه برا تو ک یه دونه اس جای نگرانی نداره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم از راهنماییت خدا خیرت بده 😘😘😘  خداروشکر ولی این سونو هست ینی تا نرفتم دلم آروم ...

❤️❤️❤️

خداروشكر

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عاره شوهرم ميگه زودتر وقت بگير برو لباف اينا سر ٤ تا دونه انقد الكي به بادت ميدن😑ان شالله بعد غربال ...

هر دکتری باش  راحتی برو پیش همون دیگه جای بچه هم محکم شده میتونی عوض کنی ان شاالله بعده غربالگری دیگه راحت عوضش کن راستی چند هفتته

به به بسلامتى امپول ك قطع ميشه ادم انگار جون ميگيره😂😂 فوليك رو كاش تلفنى بپرسى

وای اره امروز انقدر خوشحال شدم امپولا قطع شدن 😅😅گفتم ب۱۲هم مونده بزنم گفت نیاز نیس

منو بگو امسال شد ٦ ساله كه نرفتم 😭😭😭با تلويزيون ميبينيم شبكه افق پارسال يساعته بود امسال كردن نيم ...

من پدر شوهرم هیئت داره هر شب دسته میرن فقط امشب یکم رفتم داخل دسته بقیه شبا رو اصلا نفهمیدم ولی این چند وقته همش غذا نذری میخورم 😁دلم میخواد یه روضه باشه دل سیر گریه کنم 

خانما من تقریبا نصف ویتامینایی که داشتم تموم میشن تا فردا.. تو فکر اینم که باید نسخه بگیرم؟یا همینایی که دارم تا ازمایش بتا کافیه..

متفورمین . ب۶.ویتامین سی و زینک..دی وزینک..استرادیول..فولیک اسید..امپول و شیاف هم که دارم..

اینا بنظرتون کافیه یا باید بقیه هم باشن تا سه چهاروز دیگه؟؟

مشکلی نیس نخورم تاروز ازمایش؟؟؟

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
خانما من تقریبا نصف ویتامینایی که داشتم تموم میشن تا فردا.. تو فکر اینم که باید نسخه بگیرم؟یا همینای ...

نه بخور بعد مثبت شدن هم باید ادامه بدی

خانما من تقریبا نصف ویتامینایی که داشتم تموم میشن تا فردا.. تو فکر اینم که باید نسخه بگیرم؟یا همینای ...

البته ان شاالله مثبت شدی فک کنم زینک و سی ودی رو نخوری دیگه بازم زنگ بزن بپرس

آره خوبه ولی مدام سردرد دارم و حالت تهوع و میدونم بخاطر همین نمیدومم چه کنم 

قبلا فشارت چند بود  من اکثرا رو ده بوده کلا میگن فشارت رو هر عددی همیشه باشه کم و زیادش اذیتت می‌کنه 

فدات گلم آره تماس میگیرم صبح ببینم چی میگن من انوکسا ندارم فعلا فقط آسپرین چون مشکل انعقادی نداشتم ...

مال همون بی تحرکیه کم کم خوب میشی انشالله کارت به انوکسا نمیکشه

من ازمایش ژنتیک دادم تاجایی ک میدونم دو نوع ژن وجود داره یکی هموزیگوت یکی هتروزیگوت. تیپِ ژن من هتروزیگوت هست بخاطر همین انوکسا دارم وگرنه فاکتورای انعقادیم مشکلی نداشت.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
البته ان شاالله مثبت شدی فک کنم زینک و سی ودی رو نخوری دیگه بازم زنگ بزن بپرس

مرسی گلم .. حتما تافردا میپرسم و نسخه میگیرم 😘😘😘

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕