2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045709 بازدید | 684480 پست
ویتامین دی که موردی نداره احتمالا هزار داده ولی مثلا  کلسیم و... دکتر من که پریناتولوژی گفت بعد ...

باشه عزیزم مطب دکترم که ازبس شلوغه جوابگوتلفن نیستن ولی ماماهایه مرکز پاسخگوهستن،البته دکتربرایه ۳۰مردادبرام غربالگری وان تی نوشت گفت بعدش بیااگه قراربودازاون موقع شروع کنم احتمالاهمون موقع تجویز میکرد

آره عزيزم ولی چون من دوقلو بودم دکتر اینو داد گفت بخور بجای فولیک اسید  ای جانم انشالله هماتوم ...

اي جانم جنسيت رو بشما گفتن؟

ان شالله چون من استراحت نميتونم اومدم دوهفته مامانموو بكم اومد همشونو مريض كردم فرستادم خونه😅ديگه واقعاا هم باشه روم نميشه درخواستي داشته باشم حالا حالاها

ان شالله با يشياف و دوتا دوفاستون خودش جذب شده باااشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم مطب دکترم که ازبس شلوغه جوابگوتلفن نیستن ولی ماماهایه مرکز پاسخگوهستن،البته دکتربرایه ۳۰م ...

الان معجزه جان هم گفتن و منم دکترم گفت همین ویتامین دی 1000 که دوتا دونه مونده بود تموم شد نخور 

تا بعد هفته 14 مجددا آزمایش بده اگه لازم بود میدم 

منظورم اینه اصولا زیر هفته 14 داروی مکمل و ویتامین نمیدن 

بنده خدااا خدا خيرش بده،واقعا براي بجه هااا من بخاطر كرونا ميگفتم ولي جدا از كرونا هم خيلي فضاش بهتر ...

آخی عزیزممم، آره بابا خونه از همه لحاظ خیلی بهتره، ان شاالله همیشه سلامت باشید و به دکتر و آزمایش این چیزا نیاز نداشته باشید 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اي جانم جنسيت رو بشما گفتن؟ ان شالله چون من استراحت نميتونم اومدم دوهفته مامانموو بكم اومد همشونو م ...

آره گلم پسر هستن البته یکیش رو گفت ولی چون من دوقلو همسان هستم مسلما اون یکی هم پسر 

ولی فعلا درگیر آن تی سونو هستم چون زمانی که سونو کرد آن تی 3.7 بود 

به همین دلیل باید آمینوسنتز بشم تا احتمال مشکلات کروموزومی و سندرم دوان رد بشه انشاالله 

ببين دكتر من دكتر ضايعي نيست ولي هرچي كه قبل انتقال داده بود هي ميگفت بخور امگا و كلسيم و مولتي ويتا ...

خخخ ضایع روخوب اومدی،حالاانشاالله فردازنگ میزنم ازماماهایه مرکزهم سوال میکنم تا خاطرم جمع بشه،من که احتمالاازاین به بعدبرم زیرنظر یه دکتردیگه این دکترای متخصص نازایی وآی وی اف ماشاالله اینقدرسرشون شلوغه که زیاد واسه مریضاشون وقت نمیزارن البته خودش هم دکترمعرفی کردگفت بعدازان تی بروپیش اون

آره گلم پسر هستن البته یکیش رو گفت ولی چون من دوقلو همسان هستم مسلما اون یکی هم پسر  ولی فعلا ...

دوقلوهاي همسان همجنسن؟ نميدونستم

اي جانم بسلامتي بغل بگيريشون😍

امشب تو روضه حضرت عبدالله بن الحسن يكي شمااا يكي هم دوستمون انتظار خيلي جلو چشمم بودين ان شالله كه همه چيز عاليه و سالم و سلامت هستن  و فقط يدل مشغولي ساده بوده باشه براتون🙏

خخخ ضایع روخوب اومدی،حالاانشاالله فردازنگ میزنم ازماماهایه مرکزهم سوال میکنم تا خاطرم جمع بشه،من که ...

عاره ببين من ازش امگا پرسيدم گفت بخور بعد ماماش كه خيلي پايينتر از دكتره گفت دكتر معمولا تو سه ماهه سوم امگا رو ميده😑خوبه ازشون سوال ميكني  انقدر قشنگ پاسخگوعن ديكه همونجا شد كلا همرووو گذاشتم كنار😅

دوقلوهاي همسان همجنسن؟ نميدونستم اي جانم بسلامتي بغل بگيريشون😍 امشب تو روضه حضرت عبدال ...

آره عزيزم هم جنس و شبیه هم 

چون من یه جنینم خودش تقسیم سلولی کرد و شد دوتا 

ممنومم معجزه جان 

فدای محبتت بشم. انشاالله که این مشکل هم به راحتی برطرف بشه منم رو سفید بشم پیش خانوادم علی الخصوص پدرم که تمام هم و غمش شدم من 

من از اول هم گفتم خدایا بخاطر دل پدرم شرمندم نکن تا خار هم همینو میگم 

الهی که خودت و خانوادت و نی نی عزیزت سلامت باشین 

ممنونم عزیزم راستش بعد دوبار انتقال منفی توبیمارستان صارم ، به اصرارمن رفت این ازمایشو انجام داد اما ...

این روش لنفوسیت تراپیه..برا کساییه که مشکل ایمنی دارن و اپکاشون پایینه..انشالله با همین روش نتیجه بگیره.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اگه مولتی ویتامین داده دیگه فولیک نخور گلم  انشالله که طول سرویکس همینجور میمونه نیاز به سرکلا ...

منم دلم خیلی برات روشنه خدا ک اینجوری بهت حال داده سورپرایزت کرده ناامیدت نمیکنه فقط یه جاهایی میخواد صبر ما رو بسنجه ببینه چقدر بهش اطمینان داریم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
الان معجزه جان هم گفتن و منم دکترم گفت همین ویتامین دی 1000 که دوتا دونه مونده بود تموم شد نخور  ...

ممنون عزیزم حالاویتامین دی روکه دکترگفت چون توآزمایشم مقدارش پایین بوداستفاده کنم،راجب مولتی ویتامین وکلسیم هم فرداسوال میکنم،البته قندمم یخورده بالابود که هفته دیگه نوبت دکترغدد دارم،ازاونم سوال میکنم 

آره عزيزم هم جنس و شبیه هم  چون من یه جنینم خودش تقسیم سلولی کرد و شد دوتا  ممنومم معجزه ...

عزيز دلم چشام اشكي شد😭ان شالله خود خدااااا محافظشونه و صحيح و سلامت و بموقع بغل ميگيريشوووون و پدرتون قشنگ از دست دوتا وروجك گل پسر مستفيض ميشن❤️❤️

پسرم كه عاشق مبارزس امروز ميگه چرا نميرم خونه باباجون اخه ميخام بزنم تو فكش 🙁😒من😑😐قشنگ ميريم خونه بابام ايناا جوري كه بعدش قشنگ سه چهارروز لهن قشنگ

تا الان كه سه تا پسر بودن با اين جوجه ميشن ٤ تااا حسابي از خجالتشون در ميان😅

اکرم جان تو فشارت چند  من فشارم 11 رو هفت و هشت  همین باعث میشه سردرد های عجیب بگیرم&nbs ...

سلام نسرین جان فشارم امروز دکتر گرفت یازده رو هفت بود ولی این فشار ک‌ خوبع  

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️