2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684484 پست
نه میشینن با ما صبحانه میخورن 😅😅😅😅 ببین یعنی ترکیدمممم از خنده 🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅 واسه من راس ...

🤣🤣🤣🤣🤣گفتم شايد مثل من گووووشاد باشن بگن چكاريه نيم ساعت بريم نيم ساعت برگرديم بمونيم دورهم خوش باشيم😅 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزجان چون کیفیتش پایان بوده بلاست نشده اصلا دقیقا مث جنینای من توی شهرستان که توان بلاست شدن ند ...

یه عکس زنگی بده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
🤣🤣🤣🤣🤣گفتم شايد مثل من گووووشاد باشن بگن چكاريه نيم ساعت بريم نيم ساعت برگرديم بمونيم دورهم ...

البته اگه مهمون دوست داری میتونی نگهش داری 🤣🤣

حالا واسه من پیگیر بود که ببینه من حتماااا دارم صبحانه میخورم، دیگه آنقدر اصرار کرد که تا من وسایلمو جمع میکنم شما شروع کن صبحانتو مجبور شدم اولین لقمه رو جلوش بخورم خیالش راحت بشه 😅😅

ولی یجوری راس تایم میومد انگار از شب قبلش پشت در خونمون بوده 😅😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
چجوری بررسی کنم عزیزم من باهمین دکترانتقال داشتم والان خودشون این داروهاروتجویزکردن

ببين دكتر من دكتر ضايعي نيست ولي هرچي كه قبل انتقال داده بود هي ميگفت بخور امگا و كلسيم و مولتي ويتامينم بود بعد ديدم همه بعد ١٣/١٤ هفته ميخورن روتينش همينه يخانمه هم بود اونجااا سوالمووو از رو كاغذ خوند گفت نخوووريااا رو مغز بچه تاثير داره من بااينكه دكترم گفت بخور قطع كردم فقط فوليك اسيد تا غربالگري خوردم يكمم دي هر روز نميخوردم، بعدش كرونا گرفتيم ويتامينامو شروع نكردم گذاشتم از ١٤ هفته فيفول و كلسي كر و ومولتي ويتامينشوو شروع كردم

البته اگه مهمون دوست داری میتونی نگهش داری 🤣🤣 حالا واسه من پیگیر بود که ببینه من حتماااا دارم صبح ...

احتمالااا نميخاسته بره ميخاسته اون دوساعتووو تو محل باااشه اصرار داشته صبحانتووو زود شروع كني😂😂😂

من كه دوبار براي پسرم از دنا گفتم بيان زودتر از ٨ نيومده فك كنم تايم اوليش گفته بود ٧ هست 

ببين دكتر من دكتر ضايعي نيست ولي هرچي كه قبل انتقال داده بود هي ميگفت بخور امگا و كلسيم و مولتي ويتا ...

منم همین دی هزار رو دکترم گفت تموم شد دیگه نخور ون رویان بهم داده بود گفت دوتا دونه تموم شد نخور انشاالله تا هفته 14،15 نیاز باشه خودم میدم 

من فقط الان یه کوالی فول دارم یه آسپرین 

احتمالااا نميخاسته بره ميخاسته اون دوساعتووو تو محل باااشه اصرار داشته صبحانتووو زود شروع كني😂😂😂 ...

نه میخواست تایم بزنه که راس ۲ ساعت بیاد برای نمونه دوم. منم دنا گفتم اومدن، فکر کنم آزمایش در محل از همون ساعت ۶:۳۰ شروع میکنن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم همین دی هزار رو دکترم گفت تموم شد دیگه نخور ون رویان بهم داده بود گفت دوتا دونه تموم شد نخور انش ...

كوالي فول همون حكم فوليك اسيد؟ 

منم اسپرينم باز بعد غربالگري بخاطر هماتوم قطع كرده تا مجدد برم پيششون يماهي ميشه نخوردنم،كلا تو كار قطع ووصل اسپرينم😅

كوالي فول همون حكم فوليك اسيد؟  منم اسپرينم باز بعد غربالگري بخاطر هماتوم قطع كرده تا مجدد برم ...

آره عزيزم ولی چون من دوقلو بودم دکتر اینو داد گفت بخور بجای فولیک اسید 

ای جانم انشالله هماتوم جذب شده نگران نباش 

نه میخواست تایم بزنه که راس ۲ ساعت بیاد برای نمونه دوم. منم دنا گفتم اومدن، فکر کنم آزمایش در محل از ...

بنده خدااا خدا خيرش بده،واقعا براي بجه هااا من بخاطر كرونا ميگفتم ولي جدا از كرونا هم خيلي فضاش بهتره واي من اونجوري دوبار نمونه گرفتن ازش يبارتو ازمايشگاه يبار بهمن يبار نيلووو يعني انقد جيغ و داد وسه چهارنفري دستاشوو گرفته بودن افتضاح بود ولي تو خونه فقط يه غريبه ميبينه خيلي بهتر از از ازمايشگاهه همين كه دراز نميكشه خودش كليه اونجا دراز ميكردن اين از اول گارد داشت