2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046032 بازدید | 684497 پست
من پیامتو دیدم میخاستم بهت بگم حدودا هفته ی ۷ بودم با رویان تماس گرفتم و اینو پرسیدم بهم گفت برای ک ...

ممنون ازپاسخگوییت عزیزم،ویتامین دی که چون توآزمایشم یخورده پایین بود برام نوشته،به جایه فموبرا هم که قبلامیخوردم یک کپسول داده که هم آهن داره وهم فولیک اسیدبقیه مکمل هاهم که هست،دکترم ازبهترین دکترهایه مشهده به نظرتون داروهامواستفاده کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم یکیشون پسر و اون یه قل گفت ۹۹ درصد دختر  انشاءالله شما هم به هر خواسته ای داری بهتری ...

ای جانم . بسلامتی انشالله مرسی فدات شم منم یه گل دختر ۷ ساله دارم خدارو شکر . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
انشاءالله هممون به سلامت این دوران رو بگذرونیم مابقی دوستان منتظرمون هم به زودی تیکر بارداری بذارن&n ...

ماهک جان قبل انتقال فرتیل سی داشتی ؟ مکمل چی داشتی هر وقت تونستی برام‌بنویس 

ماهک جان قبل انتقال فرتیل سی داشتی ؟ مکمل چی داشتی هر وقت تونستی برام‌بنویس 

عزیزم چند بار سیکلام کنسل شد بخاطر آندومترم 

کیوتن ، فرتیل اید و چندتا مکمل دیگه هم تو‌هر سیکل خوردم ولی انتقال آخر فرتیل اید بود و ویتامین د 

عزیزم چند بار سیکلام کنسل شد بخاطر آندومترم  کیوتن ، فرتیل اید و چندتا مکمل دیگه هم تو‌هر سیکل ...

فرتیل اید بانوان دیگه ؟ آخه دکتر برام فرتیل اید نوشت بعد اون‌موقع پیدا نمیشد . منم رفتم‌گفتم پیدا نکردم‌گفت‌پس پرگمام بگیر منم گرفتم . الان احتمالا اواسط مهر انتقال دارم . به نطرت فرتیل اید رو بگیرم یا همینو ادامه بدم ؟

سلام بچه ها هیئت راو چیکار میکنین نمیرین من برام خیلی سخته نرم حسینه پا منبر نشینم هر سال رفتم تو روضه. زار زدم امسال نمیدونم چیکار کنم وقتی شوهرم میره خیلی حالم بد میشه تلوزیون جواب گو نیست 😁پا منبر ی حال دیگه ای داره؟

شماها چطوری تحمل میکنین ی راهی ب منم بگین 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰