2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
آره واقعا ارزششو ‌داره ،خدا بچه هاتو‌ حفظ‌ کنه‌ عزیزم  آره واقعا پدرمون در اومد توی ‌این‌ راه ...

قربونت برم انشاالله خدا جواب همه این سختی هاتو به بهترین شکل ممکن و با یه دوقلوی خوشگل میده همه این روزای تلخ یادت میره...

بالاخره نوبت تو هم میرسه رز عزیز ،، به امید اون روز عزیزم😍🌹🙏🙏

[QUOTE=247078247]😂😂😂😂😂 

خدا حفظش كنه الهى

ان شاالله  خدا  شفا بده عمل هم لازمش نشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله هس من خودمم اونجا لنفوسیت شدم همین الان زنگ بزن وقت بده بهت

ممنون جونم حتما زنگ میزنم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مطمئنم که این بار همه چی خیلی خوب پیش میره گلم توکلت به خدا باشه ، حالا کی انتقال داری؟

فعلا تازه عکس رنگی رفتم مهرماه هیسترو میرم انشاالله اواخر مهر ماه توکل بخدا ممنون از دعای قشنگت انشاالله همه کارای تو هم به خوبی پیش بره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فعلا تازه عکس رنگی رفتم مهرماه هیسترو میرم انشاالله اواخر مهر ماه توکل بخدا ممنون از دعای قشنگت انشا ...

انشالله هیسترو چی هست؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچه ها کاش یکی میتونست کمکم کنه من تب دارم بدنم خیلی داغه و سر درد یا چیز دیگه ندارم کسی بوده مث من ...

فقط فکر کنم استامینوفن خودش مجازه البته دکتر من اینو میگفت بقیه رو نمی‌دونم فکر نکنم بشه استفاده کرد انشاالله خوب بشی گلم

انشالله هیسترو چی هست؟

عمل تشخیصی دکتر گفت انجام بدیم بهتره حالا نمی‌دونم نظرش عوض میشه یا نه چون میوم هم دارم شاید لاپارا کرد و نمیگه بهم نمی‌دونم فقط هر کاری می‌کنه انشاالله مثمر ثمر بشه برام

عمل تشخیصی دکتر گفت انجام بدیم بهتره حالا نمی‌دونم نظرش عوض میشه یا نه چون میوم هم دارم شاید لاپارا ...

اهان خو خوبه انشالله که ی ثمری داره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
[QUOTE=247078247]😂😂😂😂😂  خدا حفظش كنه الهى ان شاالله  خدا  شفا بده عمل هم لا ...

ممنونم مامانِ فرینازجووون❤😍

انشاالله خدا همه مریضارو شفا بده همسرم منم درکنارشون🙏🙏🙏

اهان خو خوبه انشالله که ی ثمری داره 

انشاالله ممنون از دعای قشنگت

بچه ها کاش یکی میتونست کمکم کنه من تب دارم بدنم خیلی داغه و سر درد یا چیز دیگه ندارم کسی بوده مث من ...

دمایه بدنتوچک کن عزیزم ببین اگه بالابود که استامینوفن ساده میتونی استفاده کنی ولی اگه نرمال بود لازم نیست به نظرم یه دوش کوتاه باآب ولرم بگیری بهتربشی،انشاالله که خیره منم روزایه بعدازانتقال احساس میکردم دمایه بدنم یخورده بالارفته

عزیزم پس من شیر نذر دارم کی باید نذریمو بدم ؟

سلام عزیزم

پنج شنبه شب منتسب به حضرت علی اصغره

جمعه صبح همایش شیرخوارگان حسینی

شما هرطور راحتی 

اگر شب میری هییت یا بیرون : پنج شنبه شب

اگر صبح میری همایش : جمعه صبح

خدا بهت یه پسر سالم و صالح عطا کنه ان شاء الله 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
رادیس جان امروز ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که این سیکل همه چی هالی پیش بره و نی نی های نازن م ...

مرسی اکرم جان . یه دنیا ممنونم از دعات .🙏🏻😍😍 ان شاالله همه دعاهابرگرده به نی نیهای خودت و بارداری خیلی راحتی داشته باشی تا اخر 😍🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...