2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
سلام دوستان گلم . خوبید؟ عزیزان من ىک هفته هست هىستروسکوپى انجام دادم و بعد ىک هفته به محض بیرون رفت ...

برا من بار اول ۵-۶ روز بود بار دوم تقریلا ۱۰ -۱۱ روز

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله عزیزم برگشتم خونه نمی‌دونم چطور وقت بگیرم خیلی خواهش کردم منشیش یه جور خودشو گرفته بود که نگو🥺

لینک سایتشونو نداد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان من هم تقاضا دادم نمیدونم جنین هام میتونن یا نه گفتن جنین شناس تشخیص میده توکل به خدای بزرگ ...

بله عزیزم به جنین شناس بیشتر مربوطه البته من چون تعداد جنینام کم نبود خود دکترم تو پرونده نوشت بلاست بشه و اینکه من قبلش دوتا انتقال منفی هم داشتم تو شهرستانمون...من سه تا بسته چهارتایی جنین داشتم

میخوام بگم علاوه بر کیفیت به تعداد جنین هم بستگی داره...

انشاالله هر جوری برات انتقال میدن چه بلاست چه غیر اون به امید خدا مثبت بشی🙏🙏🙏

منظورتو من نفهميدم

بالشت یو گرفتم یه دست همش باید زیر بالشت باشه. من انوکسا میزدم اذیت میشدم. بعد یه مدتی قسمت سرش میخوابه. من پشتم درد میگرفت همیشه بعد فهمیدم بخاطر اینه زیرش بالشت گذاشتم. دو تا گارد مانند جدا بنظرم راحتتره. اویل برام خیلی خوب بود کمر دردم واقعا بهتر کرده بود

خدایا شکرت
ای جااانمممممم عزیزمممممم، آره واقعا من همش فکر میکنم با همیم بعد تیکرتو میبینم میگمممم بابا این که ...

حرکاتشم بزودی حس میکنی دیگه چیزی نمونده تا یه هفته ده روز دیگه انشاالله😍

خوشم میاد آقایون همه شبیه همن شوهر منم هی میپرسه الان توچند هفته ای یعنی چند ماهی 🤔😂

توکل به خدا انشااالله🙏🙏🙏

بالشت یو گرفتم یه دست همش باید زیر بالشت باشه. من انوکسا میزدم اذیت میشدم. بعد یه مدتی قسمت سرش میخو ...

منم دقیقا دی روحه یو گرفتم، خیلیییی راضی ام، البته من چون بالشت کم حجم میذاشتم همیشه همون اولش که خریدم کلی از حجم قسمت سرش رو کم کردم، حالا الیاف دارم نهایت اگر قسمت بدنه ش حجمش به مرور کم شد پر میکنم خودم، چون زیپ داره دیگه راحت میشه حجمش رو کم و زیاد کرد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان من سونو شدم آن تی هر دو قل بالا 3.7 هست 

البته گفت ورم داره و چین و چون ای وی آفی هستی امکان داره 

هر دو قل پسر 

هر دو سن بارداری یکی هست 

رشد یکی بود 

این آن تی بالا بچه ها؟؟ 

یکی راهنمایی کنه لطفا 

بله عزیزم به جنین شناس بیشتر مربوطه البته من چون تعداد جنینام کم نبود خود دکترم تو پرونده نوشت بلاست ...

ممنونم  از دعای قشنگت عزیزم💖💖

لطفا در این شب های عزیز اگه قابل میدونی منو یادتون باشه

شما الان باردارید دعاتون گیراتر هستش🌹🌹

سلام دوستان من سونو شدم آن تی هر دو قل بالا 3.7 هست  البته گفت ورم داره و چین و چون ای وی آفی ...

تبریک میگم

ایشالله به حق همین شب های عزیز

پسرهای عزیزت صحیح و سالم به دنیا بیان♥️♥️

منم دقیقا دی روحه یو گرفتم، خیلیییی راضی ام، البته من چون بالشت کم حجم میذاشتم همیشه همون اولش که خر ...

منم کم حجم راحتتر بودم ولی ماه میره بالا سر باید بالاتر باشه من دقیقا قبل عید گرفته بودم. که نزدیک ۴ ماه بودم

خدایا شکرت