2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم به نیت اینکه با همین انتقال پیش رو مادر بشی و خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح عطا کنه زیارت آل ...

عزیزم 😍😍😘😘😘😘مرسی .خدا خیرت بده انشاالله.خدا نی نی تو برات حفظ کنه.خداروشکر  شماها هستید ودعا گو هستید .خیلی ممنونم🙏🙏🙏🌺🌺🌺❤❤

ببخشید سوال میپرسم زیاد یعنی چون خواستن بلاست (۵روزه)بشع کیفیتش اومد  پایین؟؟

نه عزیزم خاهش میکنم.والا نمیدونم سه تا دراوردن پنج‌روزه بشه انتقال بدن.دکتر گفت کیفیتشون جالب نبوده به پنج روز هم نرسیدن مثل جنین ۳ روزه بودن .به دلیل اینکه شوهرم اسپرماش ضعیفه .آزو اسپرم و نمونه از بیضه گرفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ببخش مزاحم شدم میشه از تجربه تون تو رویان بگید؟هزینه هاش چجوریه؟

سلام.خاهش میکنم‌ مراحمی .هزینه هاش نسبت به مراکز دیگه پایینتره یخورده.و خیلی شلوغه.اما دکترهای خیلی خوبی داره و تیمی کار میکنن به علت اینکه سرشون خیلی شلوغه .اما منظم کار میکنن و همه چیو چک میکنن 

قربووووونت برم عزیز دلم خییییلی لطف کردی.❤️❤️❤️ ان شاالله حاجت روایی خودت عزیزم😍

مرسی عزیزم 🙏🏻😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم راديس مهربونم ان شاالله بحق اين ماه و صاحبانش ك به زودى نصيب و قسمت خودت باشه❤️❤️💚💚

ممنونم بابت دعای قشنگت 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من هنوزم باورم نمیشه حدود یک ماه دیگه زایمانته 🤦🤦🤦 یعنی چنان غبطه ای میخورم بهت که همش میگم ببین ...

سحرجان من خودمم باورم نمیشه😀🤗

جالبه انگاری ماها تقریبا با هم باردار شدیم ولی من ماه دیگه زایمان میکنم شما دیرتر

ولی چشم به هم بزنی میگذره ها باور کن چشم باز میکنی میبینی زایمانت نزدیکه و کلی خوشحالی که میتونی نی نی و ببینی خیلی زود...یادمه پارسال من و شوهرم اون اواخر همش فکرمون این بود که پسرمون چه شکلیه یعنی دوست داشتیم تصور کنیم چهرشو تو ذهنمون😍

شوهرم که ماه های آخر هر هفته بهم میگفت تا خرداد چند وقت مونده😂😂 منم میگفتم هرچی چه خبره خرداد مگه 🤔 میگفت هیچی همینطوری میپرسم😒

حالا خرداد زمان تولد بچمون بودا🙂

از این روزات لذت ببر دلت براش تنگ میشه باور کن ، الان شاید بگی نه اصلا ولی بعدا به حرف من میرسی...من خیلی تو بارداریم سختی و ناراحتی و استرس کشیدم ولی بعد زایمان بازم دلم برا بارداریم مخصوصا ماه های آخرش تنگ میشد😍🤗

تا اینجا که خداروشکر بخوبی و خوشی پیش رفتی انشاالله از این به بعد همینطور به پیش بری و فندقتو بسلامتی بغلش کنی ، دعا میکنم چند ماه باقی مونده برات به سرعت برق بگذره دیگه غبطه نخوری عزیزجان😂😆😍

سحرجان من خودمم باورم نمیشه😀🤗 جالبه انگاری ماها تقریبا با هم باردار شدیم ولی من ماه دیگه زایمان م ...

ای جااانمممممم عزیزمممممم، آره واقعا من همش فکر میکنم با همیم بعد تیکرتو میبینم میگمممم بابا این که ماه دیگه میزاد 😁😁

آره میدونم، همش منتظرم زودتر حرکاتشودحس کنم یکم ذوق کنم روحیه م عوض بشه 🥰

همسر منم هر روز می‌پرسه الان چند وقتته؟ چند هفتگی دنیا میاد؟ 

توکل به خدا ان شاالله همگی بارداری و زایمان سلامت و راحتی داشته باشیم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزیزم خاهش میکنم.والا نمیدونم سه تا دراوردن پنج‌روزه بشه انتقال بدن.دکتر گفت کیفیتشون جالب نبوده ...

سلام شما کدوم مرکز اقدام کردید منم مشکل شمارو دارم و شوهرم ازو اسپرمه چقد هزینه تون شد؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام.خاهش میکنم‌ مراحمی .هزینه هاش نسبت به مراکز دیگه پایینتره یخورده.و خیلی شلوغه.اما دکترهای خیلی ...

شما چقد هزینه تون شد ما یک سالی میشه که از ازو اسپرمی شوهرم میگذره و هنوز کاری نکردیم خیلی کلافه م اصلا نمیدونم باید چکار کنم شرایطه سختیه به خصوص ما که شهرستانیم 😔

شما چقد هزینه تون شد ما یک سالی میشه که از ازو اسپرمی شوهرم میگذره و هنوز کاری نکردیم خیلی کلافه م ا ...

نمونه از بیضه چجوریه عمل چقد طول میکشه چند درست احتمال بودن اسپرم وجود داره؟

دکتر احمدیان تخصصش چیه؟همون ایمونولوژی؟

بله عزیزم برگشتم خونه نمی‌دونم چطور وقت بگیرم خیلی خواهش کردم منشیش یه جور خودشو گرفته بود که نگو🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمونه از بیضه چجوریه عمل چقد طول میکشه چند درست احتمال بودن اسپرم وجود داره؟

عملش یک ربع طول می‌کشه و پانسمان میکنن میگن لباس زیر  تنگ بپوشه یکم بعد عمل درد داره اگه منظورت تسه هستش 

نمونه اسپرمش خوبه واس ما جنین تشکیل شد انشاالله که نتیجه بگیرین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏