2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
منم چند سال پیش کیست داشتم ولی دیگه نرفتم دکتر ،درد هم ندارم،بنظرتون استرادیول ممکنه باعت کیست سینه ...

استرادیول رو‌نمیدونم‌ ولی داروهای پانکچر تاثیر میذاره ،اگه‌چند سال پیش رفتی کنترل یه بارم الان برو‌اینجوری خیالت راحت میشه‌عزیزم‌ ، حتی دکترا میگن‌بعد ۴۰ سالگی اونایی‌که‌کیست‌هم‌ندارن بازم‌باید هر ساله‌ چکاپ‌کنن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هماتوم ندارى؟؟؟ احتمالا از هماتوم هست اگر تو سونو قبليت مشخص نكرده برو حتما شايد نيازباشه شياف و ام ...

امروز انگار قطع شده 

ولی اومدم سونو خیلی استرس دارم دعا کنین برام با دلای پاکتون 🤲🤲🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت❤ معمولا این دردایی که میگی برا ناحیه خاصی نیست و خیلی از اعضای بدنت مث پا و دست و کمرت دردگی ...

ان شاالله و توکل به خدا میخرم و میخورم ان شاالله که جواب بگیرم 

ممنونم زی زی جون 

خدا بچه هات رو برات حفظ کنه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام دخترا خوبین درمونده شدم نمیتونم از دکتر احمدیان تو کلینیک شیخ الرئیس وقت بگیرم کسی هست اهل تبریز راهنماییم کنه الان رفتم منشیش گفت متدمون فرق کرده باید اینترنتی وقت بگیرین منم یکهفته هستش نمیتونم وقت بگیرم 🥺🥺🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه عزیزجان چون کیفیتش پایان بوده بلاست نشده اصلا دقیقا مث جنینای من توی شهرستان که توان بلاست شدن ند ...

اهان

من هم تقاضا دادم

نمیدونم جنین هام میتونن یا نه

گفتن جنین شناس تشخیص میده

توکل به خدای بزرگ

الهی برای همه خیر پیش بره

امروز انگار قطع شده  ولی اومدم سونو خیلی استرس دارم دعا کنین برام با دلای پاکتون 🤲🤲🙏🙏🙏

عزيزم ان شاالله ك هيچى نيس و اگرم هماتوم باشه مثل بقيه مون دفع و جذب ميكنى

خوش خبر باشى برات اية الكرسى ميخونم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خانمایی که باردار میشن همه میگن ترشحشون زیاد میشن😔هی خدا 

ببین عزیزم اصلا نگران نباش منم هیچ علائمی نداشتم هیچ هیچ ولی مثبت شدم شکر خدا علایمم از هفته 8شروع شد همه سینه درد دارن ولی من الانم که چهارماهه هیچی ندارم پس بخدا امیدوارباش

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
@alaae     سلام عزیزم .به نیت شما امروز سوره حدید تلاوت شد .امیدوارم به زودی به خواسته ق ...

قربووووونت برم عزیز دلم خییییلی لطف کردی.❤️❤️❤️ ان شاالله حاجت روایی خودت عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا خوبین درمونده شدم نمیتونم از دکتر احمدیان تو کلینیک شیخ الرئیس وقت بگیرم کسی هست اهل تبری ...

دکتر احمدیان تخصصش چیه؟همون ایمونولوژی؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

دوستان یک سوال فنی

من واقعا نگرانم بعد انتقال دستشویی ام بگیره🤔🤔

اخه باید مثانه پر باشه

اگه دستشویی ام گرفت  اشکال داره؟؟

به خودم فشار بیارم نرم

ببخشییید این سوال رو پرسیدم واقعا ذهنم درگیر شده،اخه الان از شما نپرسم اون موقع استرس میگیرم

ممنون عزیزم❤ بقول آناجان بخواد بگیره به اینا نیست با توالت ایرانی هم میگیره من دو دفعه قبلش که منفی ...

عزیزم خدایاشکرت😃😍😍😍😘😘😘خداحفظشون کنه.ممنون عزیزم .انشاالله 🤲🤲🤲🙏🙏🙏🙏

اشکال نداره عزیزم. تو بارداری میگن بهترین پوزیشن، راحت ترین پوزیشنه. زیر ۴ماه که اصلا موردی نداره، ب ...

ممنون عزیزم خودمو اذیت نمیکنم دیگه ☺️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان یک سوال فنی من واقعا نگرانم بعد انتقال دستشویی ام بگیره🤔🤔 اخه باید مثانه پر باشه اگه دست ...

مثانه اتو نیمه پر کن نیم ساعت تا یه ساعت بعدش برو دسشویی اشکال نداره

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام دوستان گلم . خوبید؟ عزیزان من ىک هفته هست هىستروسکوپى انجام دادم و بعد ىک هفته به محض بیرون رفتن از خانه و کار ببخشید خونریزى ادامه داره ، براى دوستانى که این عمل رو انجام دادن به این صورت بوده ، کى خوب میشم؟