2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
موقع خواب یه بالشت بذار بین پاهات ببین تاثیر داره رو کمردردت  من ک انگار پشت ساق پام یهو ...

اکرم جان من خیلیارو دیدم که درازکش بودن و پهلو به پهلوشدن و بندناف دور گردن بچه نپیچید همینطور هم خیلیا رو دیدم و شنیدم که مینشستن و به پهلو میشدن ولی بندناف پیچید دور گردن بچه

خدایی نکرده اگه بخواد بپیچه بقول دکترم اصلا ربط به اینا نداره شانسیه دیگه ممکنه حتی برا کسی که میشینه هم این مشکل بندناف پیش بیاد

انشاالله که همه چیز برات بخوبی پیش میره و بسلامتی و شادی بغلشون میکنی ، به چیزای خوب فکر کنن بندناف چیه آخه از الان داری بفکرش میفتی😊

بالش میزارم  اکرم جان پیچیدن بند ناف ربطی به نوع خوابیدن نداره و این موضوع اثبات نشده ولی در ک ...

کلسیم و منم هرروز میخورم ولی به تنهایی جوابگو نیست باید با منیزیم باهم خورده بشه... من دو هفته نخوردم و ول کردم چند روز پیش دوباره پا درد ، باز منیزیم و شروع کردم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام منم امروز رفتم سونو غربالگرى ان تى دكتر گفت احتمالا بچه م دختره سرويكسمم ٤٠ بود و جفت خ ...

به به .به سلامتی 😍😍😍 خداروشکر که همه چیز خوب بود .ان شاالله بقیه بارداری رو هم عالی طی کنی و دختر نازت رو بغل کنی 😍😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
به نظرم بهتره نشاسته نخورید عزیزم جز اینکه برات یبوست بیاره هیچ خاصیت دیگه ای نداره... من خودم تیرو ...

منم رویان میرم.اتفاقا همیشه هم یبوست دارم.خداروشکر نتیجه گرفتید .خدا برات حفظش کنه.برای منم دعا کن خدا دلمو شاد کنه.اره دیگه نشاسته نمیخورم.توالت ایرانی خطر نداره؟اخه ادم خم میشه دیگه.من توالت فرنگی استفاده میکردم اما خب نتیجه هم نگرفتم.اره حتما این داروهارو میخرم میخورم ورزش هم میکنم

به نظرم بهتره نشاسته نخورید عزیزم جز اینکه برات یبوست بیاره هیچ خاصیت دیگه ای نداره... من خودم تیرو ...

ممنون عزیزم انشاالله خدا به منم نظر کنه دلمو شاد کنه .و همچنین بقیه دوستان که مثل من منتظرن خدا دلشون رو شاد کنه انشاالله🤲🤲🤲

[QUOTE=246929853]سلام عزیزم انشاالله به سلامتی امیدوارم همه چی تا آخرش برات بخوبی و خوشی  سلا ...

یه هفته کم و زیاد برای هممون نوشته تا آخر بارداری هم هر سونویی بری این کم و زیاده هست😁

کلا اونو بیخیال شو مهم نیست ، مهم همون سنیه که دکتر گفته ۱۱ هفته و ۵ روز...دو روز بعدش میشی ۱۲ هفته کامل...نمیدونم چند شنبه میشه ولی دیگه خودت بدون که اون روز همیشه هفتت کامل شده...

مثلا من یکشنبه ها هفتم کامل میشه یعنی دیروز ۳۳ هفته کامل شدم و برا زایمانم همینو برام درنظر میگیرن...

عزیزم برا پادردت به دکتر گفتی شاید بهت منیزیم میداد و بهتر میشدی ، من به دکترم گفتم راجبش بهم داد خو ...

من گفتم بهم نداد.گفت تو مولتی ویتامین هست بسه .کمر درد و پادرد من مال تغییر نوع خوابیدنمه.من همش دیگه به پهلو می‌خوابم.

@alaae    

سلام عزیزم .به نیت شما امروز سوره حدید تلاوت شد .امیدوارم به زودی به خواسته قلبیت برسی و مامان بشی 😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم رویان میرم.اتفاقا همیشه هم یبوست دارم.خداروشکر نتیجه گرفتید .خدا برات حفظش کنه.برای منم دعا کن خ ...

ممنون عزیزم❤

بقول آناجان بخواد بگیره به اینا نیست با توالت ایرانی هم میگیره من دو دفعه قبلش که منفی شدم توالت فرنگی استفاده کردم البته اون دوتا انتقالم رویان نبودا ، برا انتقال سومم سیفون توالت مون خراب شده بود از توالت ایرانی استفاده کردم ، خداروشکر هرسه تا جنینمم گرفت...

انشاالله برای شما همه همه چیز عالی پیش میره و به حق این روزهای عزیز خدا جواب تلاش و سختیایی که کشیدی و میده😊

حتما دعاگوت هستم عزیزم توکلت بخدا باشه🙏🙏🙏

من گفتم بهم نداد.گفت تو مولتی ویتامین هست بسه .کمر درد و پادرد من مال تغییر نوع خوابیدنمه.من همش دیگ ...

کمر درد و که من سر بارداری اولم که میکرو کردم داشتم و فقط با کیسه آب گرم بهتر میشد اما سر این بارداریم خداروشکر کمردرد ندارم با اینکه بازم مجبورم به پهلو بخوابم...

برعکس پادرد و سر اولی نداشتم سر این بارداریم دارم که با منیزیم خوب میشم ولی من دردم یه جوریه که نمیشه گفت بخاطر مدل خوابیدنمه نمیدونم چجوری بگم انگار تو گوشت پام درد میگیره بعد استخونام مخصوصا از ساق به پایین تیر میکشه...همشم دچار گرفتگی عضلات پا میشدم جوری که تا ده دقیقه پام میگرفت و گریه میکردم تو اون ده دقیقه و انقدر ماساژ میدادم تا کم کم گرفتگی برطرف میشد...خیلی بده واقعا😟😔