2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
عزيزم چند مدل داره يو شكل و سى و نميدونم بقيه اسماشون ب صورت هاى مختلف پشت كمر و بين پا و پشت سر قر ...

اها بالشت معمولی هم میشه من یه کلیپ دیدم تو ماههای بالاتر با لشت زیره شکمم میذاشتن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
😁❤پس طبیعیه 

يسسسسس

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهان پس ك اينطور هرسرى سونو رفتم دو سه روز ازش كم شد😂😂 فكر كنم ى هفته ده روز اختلاف دارم با ...

سونوی اول و دوم که حدودی میگن کلا دکتر من همش حدودشو میگفت دقیق نمیگفت تا رفتم ان تی دقیق گفت...جالبه من رفتم ان تی اون موقع خودم دقیقا میدونستم ۱۱ هفته و ۲ روزم قبل اینکه سونوگرافیست بگه ، چون خودم بر اساس سن جنین و روز انتقال حساب کرده بودم قبلش که میشد همون ۱۱ هفته و ۲ روز😁

انشاالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه الهی خدا برای همه این روزارو بخواد🙏🙏🙏

اکرم جان من خیلیارو دیدم که درازکش بودن و پهلو به پهلوشدن و بندناف دور گردن بچه نپیچید همینطور هم خی ...

چشم فکر نمیکنم 😅ولی شب از استرس خوابم نمیبره یکم صاف میخوابم سریع بر میگردم 

اها بالشت معمولی هم میشه من یه کلیپ دیدم تو ماههای بالاتر با لشت زیره شکمم میذاشتن 

من همين الانم ى بالشتك كوچيك يا تو بغلم ميذارم يا پايين شكمم ك دمر نشم چون عادت داشتم هميشه دمر ميخوابيدم

الان هم سينه ها نميذاره هم بخاطر جوجه ديگه نميشه😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم رویان میرم.اتفاقا همیشه هم یبوست دارم.خداروشکر نتیجه گرفتید .خدا برات حفظش کنه.برای منم دعا کن خ ...

سلام عزیزم ببخش مزاحم شدم میشه از تجربه تون تو رویان بگید؟هزینه هاش چجوریه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
من همين الانم ى بالشتك كوچيك يا تو بغلم ميذارم يا پايين شكمم ك دمر نشم چون عادت داشتم هميشه دمر ميخو ...

من همیشه طاق باز میخوابیدم الان انقدر سختمه پهلو خوابیدن بعضی صبا پامیشم میبینم طاق بازم 🥲 اعصابم خورد میشه 

عمل کن عزیزم هیدرو باعث از بین رفتن جنین میشه خدایی نکرده جنین هاتو از دست ندی این همه سختی و هزین ...

آخه من میگم هیدرو نیست، چسبندگی های اندو هست، دکتر فکر میکنه هیدرو هست، چون قبلا هم این اشتباهو کرده بودن

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ببخشید سوال میپرسم زیاد یعنی چون خواستن بلاست (۵روزه)بشع کیفیتش اومد  پایین؟؟

نه عزیزجان چون کیفیتش پایان بوده بلاست نشده اصلا دقیقا مث جنینای من توی شهرستان که توان بلاست شدن نداشتن...

من همیشه طاق باز میخوابیدم الان انقدر سختمه پهلو خوابیدن بعضی صبا پامیشم میبینم طاق بازم 🥲 اعصابم خ ...

اشکال نداره عزیزم. تو بارداری میگن بهترین پوزیشن، راحت ترین پوزیشنه. زیر ۴ماه که اصلا موردی نداره، بعدشم بچه که بزرگ میشه، خودت نمیتونی طاق باز بخوابی و اذیت میشی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

آره بالشت معمولی هم خیلی خوبه فقط باید نرم  بلشه، من باید زیر شکمم باشه وگرنه شکمم درد میگیره نمیتونم راحت بخوابم

یکی از بچه های باردار پارسال به بالشت بارداری میگفت اژدها ، چشم نداشت بالش بارداری و ببینه نمیدونمم چرا😁

عزيزم منم همش پاهام زير پتو بود تو گرماى هوا از كمرم تا ساق پامم درد ميكرد فكر كنم رگ سياتيك ب ...

🥺نه این میگ فقط پام و نوک پاهاشو خودم دیدم سرد بود ولی بدنش کمرش داغ میگه رونش درده خواهشا براش دعاکن مرسی عزیزم

کمر درد و که من سر بارداری اولم که میکرو کردم داشتم و فقط با کیسه آب گرم بهتر میشد اما سر این باردار ...

من هنوزم باورم نمیشه حدود یک ماه دیگه زایمانته 🤦🤦🤦

یعنی چنان غبطه ای میخورم بهت که همش میگم ببین خدا چقدرررر باید یکی رو دوست داشته باشه اینجوری سوپرایزش کنه ، آخه خدایی هفته ۱۹ تازه بفهمی بارداری موهبت و نعمت نیست؟ 😍😍😍

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم