2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام سلام منم امروز رفتم سونو غربالگرى ان تى دكتر گفت احتمالا بچه م دختره سرويكسمم ٤٠ بود و جفت خ ...

سلام عزیزم انشاالله به سلامتی

امیدوارم همه چی تا آخرش برات بخوبی و خوشی بگذره و دخملیت و بغل بگیری😍❤

ملاک سونوی ان تی هست تا آخرشم بر اساس سونوی ان تی معمولا سن بچه رو در نظر میگرن...سونوهای دیگه ملاک نیسان...

منم کیست ‌سینه دارم‌ بعد از داروهای ای وی اف بدتر شد ،قبلش که درد نداشتم‌ بعد از داروهای ای وی اف زی ...

منم چند سال پیش کیست داشتم ولی دیگه نرفتم دکتر ،درد هم ندارم،بنظرتون استرادیول ممکنه باعت کیست سینه بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین ببخشید یه سوال امروز روز حضرت رقیه (س)هستش؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ان شاالله که امام حسین ب حق علی اصغرس دست خالی ردت نمیکنه یه چند روز دیگه صبر کن خدا جواب صبرت و مید ...

ان شاء الله خدا از دهنت بشنوه

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
آره نزدیک ولی همش درد کمر پا دارم 😐 ماهای آخر که یکسره بیدار میمونم اینجور پیش برم  

نسرين جان شما ك دوقلو دارين خب اين شرايط براتون بيشتره درد و اينا

توى نى نى پلاس هفته ١٢ ى سرى راهكارهاى خونگى داده ببين ب كارت نمياد؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من فکر کنم کرونا گرفتم پاهام خیلی درد میگیره ابریزش بینی و گلو درد دارم. تب ندارم برا دردها می تونم ...

آره بخور . عسل و آب جوش و یکم آب لیمو بخور . ویتامین سی بخور 

تا میتونی سوپ بخور انشالله که زود خوب میشی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عالیه روزی سه بار غرغره کن حتما عزيزم  آخر شب موقع خواب آب نمک غرغره کن و بخواب  من طول ...

من از دیشب هر بار رفتم دستشویی با سرم غر غره کردم. وگرنه بدتر میشدم. میل به غذا ندارم. خواب هم شب ها ندارم انگاری بدنم ضعیف شده

خدایا شکرت
سلام سوفی جانم  تو روز میخوابم، دو سه روز نخوابیدم گفتم چون میخوابم شب خواب ندارن دیدم نه کلا ...

۳ ماه وسط خیلی وصعیت بهتر میشه من از ماه ۸ دوباره احساس سنگینی کردم البته گرما هوا هم تو حال بد تاثیر داره

خدایا شکرت

[QUOTE=246929853]سلام عزیزم انشاالله به سلامتی امیدوارم همه چی تا آخرش برات بخوبی و خوشی 

سلام زى زى جان

فداتشم عزيزم مرسى

ميگم خب الان من يك هفته كم و زياد ك نوشته رو چ جور حساب كنم؟

نوشته بود  11w5d+_7d

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره بخور . عسل و آب جوش و یکم آب لیمو بخور . ویتامین سی بخور  تا میتونی سوپ بخور انشالله که زو ...

عسل که ندارم. الان مرغ آبپز کردم نمی دونم می تونم بخورم یا نه

خدایا شکرت
عسل که ندارم. الان مرغ آبپز کردم نمی دونم می تونم بخورم یا نه

حتما بخور . عسلم بگو برات بگیره بریز تو چایی کم رنگ . یا بریز توی اب جوش برای گلو درد خوبه . بلا دور باشه انشالله

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام  ی سوال دارم دعوام نکنینا😭نگرانم کرده فکرم مشلوغه  چرا اصلا علائم ندارم نه تهوع نه ...

سلام عزیزم نگران نباش منم تاروزی که رفتم سونویه قلب اصلا علائم نداشتم ،ازیکی دوروز بعدش حالت تهوع شروع شدکه اونم دائم نیست گاهی میادومیره فعلا تاحالت تهوع نداری حسابی به خودت برس وازفرصت استفاده کن

سلام اکرم جان  من دیگه واقعا کلافه شدم  خواب ندارم شبها  پا درد کمردرد  روزه ...

عزیزم برا پادردت به دکتر گفتی شاید بهت منیزیم میداد و بهتر میشدی ، من به دکترم گفتم راجبش بهم داد خوب شدم

برای کمردردم فقط کیسه آب گرم جوابگوئه...من بارداری اولم کمردرد وحشتناک داشتم شبا بدون کیسه آب گرم نمیتونستم بخوابم هرجا هم میرفتم چه خونه مامانم چه مادرشوهرم همرام بود ،، واقعا خوب بود من کیسه رو پر آب نمیکردم نصفشو آب می ریختم که بتونم روش دراز بکشم توی همون ناحیه ای از کمرو که درد میکرد، امتحان کن شاید بهت جواب داد...