2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هشتم زوده عزیزم

دیروز که هفتم بود زدم و منفی ولی استرس نگرفتم چون گفتم زوده ، هیچ علامتی هم ندارم گلم فقط از روز اول شایدم روز دوم زیر دلم سمت چپ درد میکنه  یا اثر کاشت جنین هست که رحم رو باز کردن   یا داروها  نمیدونم 

سلام ببخشید خانمها،دکتر برام ماموگرافی نوشت انجام دادم گفت چندتاکیست دارم وام ار آی نوشت وگفت کیستها ...

سلام عزیزم من خودم سینه هام پره کیسته  توده فیبرو ادنوم منم ارجاع دادن ب جراح عمومی نمونه برداری گفتن برا سینه های من ک پره نمیشه ام ار ای رفتم جوابشو بردم وقتی دیدن خوش خیم دارو دادن شما برو ام ار ای ولی اینکه درشون بیاری اگه کوچیک باشن و خوش خیم نیاز نیس بعده داروها هم برا من بزرگ شدن دگترم گفت اگه دو سال مدام شیر بدی ممکنه کم شن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دیروز که هفتم بود زدم و منفی ولی استرس نگرفتم چون گفتم زوده ، هیچ علامتی هم ندارم گلم فقط از روز اول ...

از دیروز تا امروز ک جواب فرقی نمیکنه عزیزم بعدم بی بی چک نهایتا روز ۱۱یا۱۲ خودشو نشون بده 

سلام بچه ها کسایی که بعد از انتقال جنین پادرد داشتن دقیقا کجا پاشون درد میگرفت؟و ایا تست گرفتن مثبت ...

سلام عزيزم 

کل پا و بیشتر ساق پا زودتر از روز 12 نزنید لطفا 

دوستای بودن که روز ده زدن منفی بود ولی دوروز بعدش مثبت شده

استرس میگیرید عجله نکنید 

سلام عزیزم میشه بیبی گذاشت؟؟ ممکنه مثبت کاذب نشون بده؟ من روز هشتم هستم 

سلام زود دوست خوبم عجله نکن 

دوستانی بودن که روز ده منفی شدن ولی روز دوازده مثبت شما که هنوز روز هشت هستی 

شما تو حالت عادی کلی استرس داری اگر بزنید خدای نکرده منفی باشه دیگه نمی‌تونید تا روز آزمایش آرامش داشته باشید 

سلام فریناز جان صبحت بخیر  خوبی  عزيزم شما شبها راحت می‌خوابید من که دیگه کلافه شدم  ...

منم همینطورم صبح هم ک پا میشم هم دلم درد میکنه هم کمرم  

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

من هم امروز روز هفتم بغیر روز انتقال اصلا آروم قرار ندارم دوست دارم بی‌بی چک بزنم ولی میترسم منفی شه برام دعا کنید که خدا بحق این روزای سید الشهدا یه نظری بکنه ودامن همه منتظران سبز شه🤲🤲🤲

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔