2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045620 بازدید | 684476 پست
بالش میزارم  اکرم جان پیچیدن بند ناف ربطی به نوع خوابیدن نداره و این موضوع اثبات نشده ولی در ک ...

منم کلسیم میخورم ولی راه ک میرم پاهام تق تق صدا میده  درسته دلیل علمی نداره ولی خیال ادم راحت میشه این رعایت کردنا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزيزم ظهرت بخير گلم واسه كمردردت از همبن الان بالشت باردارى استفاده كن و پادرد هم احتمالا نزدي ...

بالشت بارداری چجوریه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ببخشید خانمها،دکتر برام ماموگرافی نوشت انجام دادم گفت چندتاکیست دارم وام ار آی نوشت وگفت کیستها ...

منم کیست ‌سینه دارم‌ بعد از داروهای ای وی اف بدتر شد ،قبلش که درد نداشتم‌ بعد از داروهای ای وی اف زیر بغلم‌و‌سینه هام‌ درد هم‌ میکرد سونوی سینه دادم رفتم دکتر گفت مشکلی نیست میتونی داروهای ای وی اف رو‌ دوباره استفاده کنی فقط هر شش ماه یکبار باید کنترل کنی ، توام اگه‌گفته میتونی استفاده کنی استفاده کن فقط تحت کنترل باش حتما 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اى خداااا دختر اين چند روز اخر؟؟ مگه جايىرفتى؟ ان شاالله ك كرونا نيس  استامينوفت ك ميتونى بخ ...

فقط دکتر رفتم احتمالای کادو همسر بود. تا جایی تحمل کنم استامینفون نمیخورم. 

خدایا شکرت
خدا خیرت بده عزیزم ان شاالله که میخرم و میخورم و از این دردها راحت میشم یعنی طوری ام که بعد از یه ...

قربونت❤

معمولا این دردایی که میگی برا ناحیه خاصی نیست و خیلی از اعضای بدنت مث پا و دست و کمرت دردگیرشه بخاطر کمبود یه ویتامینی چیزی هست حالا یا ویتامین دی یا کلسیم و منیزیم و...

شما میگی رفتی چکاپ شدی و جواب آزت خوب بوده و همه چی اندازست دیگه توکل به خدا میمونه قرص منیزیم که بخوری انشاالله که جواب میده و از این دردا خلاص میشی عزیزم❤🙏

هر چی اون پست و ریپلای کردم نشد ،بتای روز چهاردهم علائم خاصی نداشتم یکم سینه ام درد میکنه ولی امروز ...

عزیزم اگه دردت غیرقابل تحمله و داری اذیت میشی میتونی بخوری متاسفانه این سردردارو اوایل بارداری داریم منم خیلی داشتم تا جایی که میتونستم تحمل میکردم ولی وقتی دیگه داشتم اذیت میشدم به معنای واقعی ، با خودم میگفتم این حال بدم بیشتر برا بچه ها ضرر داره بنابراین میخوردم...

من برام پیش اومد که چند بار بخورم برا سردرد ،، چند باری هم برای تب و لرزی که بازم بخاطر بارداری بود مجبور شدم بخورم چون تب کردن خیلی عوارضش بیشتر از خوردن یه استامینوفن سادست...

همه این سردرد ها و تب و لرزای لعنتی بخاطر بالا رفتن پروژسترون تو خونمون هست که کاریش هم نمیشه کرد فقط باید یه جوری باهاش کنار بیایم تا دورش بگذره...

سلام فریناز جان صبحت بخیر  خوبی  عزيزم شما شبها راحت می‌خوابید من که دیگه کلافه شدم  ...

عزیزم متاسفانه خیلیها تو بارداری بی خوابی دارن، سعی کن تو روز چند ساعت بخوابی جبران شه

سه ماه آخر که شب تا صبح هر نیمساعت، یکساعت دستشویی رفتن هم هست. امیدوارم برای شما مقطعی باشه و خوابت درست شه 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
استامینوفن 500 هر 12 ساعت خوردم غیر قابل تحمل چون سر کار میرم نمیتونم تحمل کنم نه میتونم بخوابم نه ه ...

عزیزم من دکترم اون موقع برام یه استامینوفن ۵۰۰ نوشت که اسمش کولدیمال بود واقعا قرص خوبی بود و جواب میداد اگه دوس داشتی بگیر انشاالله بهت جواب بده و حالت بهترشه...

الان چون اوایله بارداریِ و بدنت به اینهمه پروژسترون عادت نکرده هنوز ، انقدر سردرد میشی یکم دیگه سردرد ولت میکنه نگران نباش ، عذاب وجدان هم نداشته باش خیلی از ماها اینطور بودیم😊

بالشت بارداری چجوریه 

عزيزم چند مدل داره يو شكل و سى و نميدونم بقيه اسماشون

ب صورت هاى مختلف پشت كمر و بين پا و پشت سر قرار ميگيره

بزنى نت سرچ كنى ميبينى مدل هاشو

منم هنوز نگرفتم گفتم ماهم بره بالاتر كمرم فشار مياد بگيرم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فقط دکتر رفتم احتمالای کادو همسر بود. تا جایی تحمل کنم استامینفون نمیخورم. 

امان از دست اين همسرا ك فقط همين درد و مرض رو ميارن خونه🙄

حالا ببين چ جوره خودت بهتر ميتونى بفهم حالتو

بلا بدور عزيزم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزيزم ظهرت بخير گلم واسه كمردردت از همبن الان بالشت باردارى استفاده كن و پادرد هم احتمالا نزدي ...

آره نزدیک ولی همش درد کمر پا دارم 😐

ماهای آخر که یکسره بیدار میمونم اینجور پیش برم 

دیفن خیلی خوبه. الان غر غره کردم. ممنون نسیم جان

عالیه روزی سه بار غرغره کن حتما عزيزم 

آخر شب موقع خواب آب نمک غرغره کن و بخواب 

من طول روز یکی دوبار آب نمک و دیفن غرغره میکنم خیالمم راحت 

خدا خیرت بده وقت گذاشتی همرو برام نوشتی .مرسی عزیزم.انشاالله.تی پی اوم بالا دارم قرص مصرف میکنم.نشاس ...

به نظرم بهتره نشاسته نخورید عزیزم جز اینکه برات یبوست بیاره هیچ خاصیت دیگه ای نداره...

من خودم تیروئید و تی پی اوی بالا داشتم ، توی انتقال اول و دومم نشاسته خوردم و منفی شدم

انتقال سومم که رویان بود اصلا نشاسته نخوردم ولی غذاهای نشاسته دار مثل ماکارانی و سیب زمینی زیاد خوردم ، توالت ایرانی استفاده کردم ادویه هم مصرف میکردم اما نه به مقدار زیاد خداروشکر مثبت شدم...

اصلا به نشاسته و این چیزا نیست به نظرم همون قرصایی که گفتی مثل فرتیل سی ام ،رویال ژل و ال آرژنین و بگیر ، پیاده روی تند داشته باش و سعی کن یبوست نگیری درطول دو هفته انتقال انشاالله مثبت میشی...

عزیزم متاسفانه خیلیها تو بارداری بی خوابی دارن، سعی کن تو روز چند ساعت بخوابی جبران شه سه ماه آخر ک ...

سلام سوفی جانم 

تو روز میخوابم، دو سه روز نخوابیدم گفتم چون میخوابم شب خواب ندارن دیدم نه کلا شبها یا باید این ور اونور شم یا عذر میخوام برم سرویس 

توکل به خدا چاره ای جز تحمل نیست