2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
مدل بارداریت اینجوریه دیگه هر کسی فرق داره ممکنه کلا نداشته باشی یا دیرتر شروع بشه من تهوعم خیلی ...

همه چی خوب باشه که برام مهم نیس 

فقط میترسم اخه 😔علائم یکم دل ادمو قرص میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه چی خوب باشه که برام مهم نیس  فقط میترسم اخه 😔علائم یکم دل ادمو قرص میکنه

خیلیا رو میشناسم که اصلا تو بارداری نمیدونستن علائم چیه 

خواهر رفتی سونو مارو هم دعا کن تو این روزای عزیز ۱۴روز دیگ دل ماهم شاد بشه

سلام عزیزم  الان چون زود علائم بارداری هفته هفت به بعد مياد سراغت نگران نباش  شاید هم اص ...

من فکر کنم کرونا گرفتم پاهام خیلی درد میگیره ابریزش بینی و گلو درد دارم. تب ندارم برا دردها می تونم استامینوفن ساده بخورم

خدایا شکرت
من فکر کنم کرونا گرفتم پاهام خیلی درد میگیره ابریزش بینی و گلو درد دارم. تب ندارم برا دردها می تونم ...

شوره جان ب ای گلو درد حتما دیفن غرغره کن عالیه 

آب نمک غرغره کن 

آره یه استامینوفن ساده بخور گلم 

انشالله که خوب میشی 

مراقب خودت باش که زایمان به موقع انجام بشه 

سلام فریناز جان صبحت بخیر  خوبی  عزيزم شما شبها راحت می‌خوابید من که دیگه کلافه شدم  ...

سلام عزيزم ظهرت بخير گلم

واسه كمردردت از همبن الان بالشت باردارى استفاده كن و پادرد هم احتمالا نزديك پريودته چون منم چندروز پيش داشتم

اما در كل منم شبا ديرخوابم ميبره

الان روزهاى خوبمونه هنوز😂😂

ماههاى اخر و چى بگيم؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام زود دوست خوبم عجله نکن  دوستانی بودن که روز ده منفی شدن ولی روز دوازده مثبت شما که هنوز ر ...

باشه گلم  ، عزیزم دیروز که اصلا استرس نداشتم چون میدونستم که منفی میشه و به قول شما ۶روزه گذشته ولی اگه روز ۱۰و ۱۱بزنم و منفی بشه اونجا استرس میگیرم پس میذارم تا روز آزمایش  کلا بیبی هم ندارم 🤭

گریدaمگه با کیفیت نیست؟؟ 

سلام عزیزم.بله فقط سه تا گریدb وaدارم.پارسال دوتا انتقال دادم گفتن پنج روزس اما چند روز پیش رفتم پیش دکترم گفت جنین هایی که انتقال دادم به پنج روز هم نرسیدن مثل یه جنین سه روزه بودن درجه سه بودن‌کیفیت هاش.خیلی نگرانم😔😔😔

عزیزم خدا حفظش کنه 😍😍 ان تیش هم خوبه 

فداتشم دوست خوبم

همچنين عزيزاى  تورو😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من فکر کنم کرونا گرفتم پاهام خیلی درد میگیره ابریزش بینی و گلو درد دارم. تب ندارم برا دردها می تونم ...

اى خداااا دختر اين چند روز اخر؟؟

مگه جايىرفتى؟

ان شاالله ك كرونا نيس 

استامينوفت ك ميتونى بخورى اره