2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
صبح انتقال یا شب قبلش بهتره کله پاچه بخوری میگن به لانه گزینی کمک میکنه و کلا بعد از انتقال غذاهای ...

خدا خیرت بده وقت گذاشتی همرو برام نوشتی .مرسی عزیزم.انشاالله.تی پی اوم بالا دارم قرص مصرف میکنم.نشاسته برام ضرر نداره؟

نه مستقیم نگفتم...ولی پنج ماهه نرفتم خونه مامانم.خودشون فهمیدن منم اتکار میکنم.بهم میگن عکس شکممو بر ...

عزیزم اصلا به این چیزا فکر نکن، از هفته ۳۲ احتمال موندن جنبن بعد از زایمان خیلی خیلی زیاده

ولی کلا بهش فکر نکن

الان بچه خیلی چیزاش کامله

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خونه هم میتونی ولی باید جوری ورزش کنی که ضربان قلبت بالا بره و خونرسانی اتفاق بیفته آسپرین هم اگ ...

نه دکترم فقط گفت فولیک اسید بخور.ازمایش ایمنی انعقادی هم دادم اخرای ماه جوابش میاد.خودمم میخام فرتیل سی ام و رویال ژلی و ال آرژنین بخرم بخورم .باشه عزیزم مرسی .خیلی التماس دعا دارم 🙏🙏🙏

عزیزم یادم رفت بپرسم با ۶ گرم ال آرژنین ضخامتت بالا رفت و تاثیر داشت؟

آره دکترم هی میگفت کنسل کنم سیکل رو ولی بعد به ۷ رسید و انتقال دادم و مثبت شد

البته درکنارش کلی مکمل دیگه هم بود

روزی ۲ تا ویتامین ای ۴۰۰

روزی یکی دی ۱۰۰۰

امگا۳ هر روز

و چند تا ویتامین دیگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام دوستای گلم

امیدوارم حالتون خوب باشه

من امروز روز دوم پریودم بود و برای سیکل پانکچر سری دوم آماده شدم

آزمایش ANH دادم جوابم خیلی بده

نگرانم

سری قبل سه تا تخمک داشتم و سه تا جنین با داروها و آمپولهای خارجی

این سری دکترم گفت داروی خارجی روت جواب نداده و ایرانی داد

سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه من امروز روز دوم پریودم بود و برای سیکل پانکچر سری دوم ...

آمپول پی دی هوموگ  منوتروپین یک عدد عضلانی و آمپول  سینال اف دور ناف همزمان از روز سوم پریود تا ۵ روز

عهههه چه کنم یه بارم نخورم 🥺😂انقدر دلم خواست 

یکی دوبار واقعا اشکال نداره

وقتی اشکال داره که هر روز چند تا بخوری

هیچی متعادلش مشکل نداره

بجز ماهیهای غیر مجاز، کالباس، تخم مرغ خام، لبنیات پایتوریزه نشده، تن ماهی، ماهی و گوشت خام

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مهتاب جان خوبی مشکل حل شد عزیزم ؟

بله عزیزم 

الحمدلله حل شد فرداش پیام گذاشتم از همگی تون تشکر کردم.

دلهای پاک بچه های اینجا و دعای خیرشون خوب گره باز میکنه

الهی همگی حاجت روا باشید

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست