2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
سلام بچه من شیاف باید ساعت 11میزدم ولی چون بلیط داشتم ساعت 9زدم اگه با خودم میبردم آب میشد؟؟؟ انشاءا ...

سلام عزیزم، مشکلی نیست نگران نباش. منم یه وقتایی یکی دو ساعت عقب جلو میشه تایمش.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رادیس عزیز قبول باشه عزیزم  انشالله که حاجت روا بشی عزیز دلم  التماس دعا 🤲🤲

مرسی عزیزم .محتاجیم به دعا .🙏🏻🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوستان احتمالا من فردا یا پس فردا برم سونو غربالگری  از طرف دکترم تماس گرفتن گفتن یا فردا بیا ...

به سلامتی ان شاالله 😍😍😍ان شاالله که همه چیز عالی هستش😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه عزیزم نرفتم هنوز ❤️ دعام کن  شما بتات چند بود؟

هر چی اون پست و ریپلای کردم نشد ،بتای روز چهاردهم علائم خاصی نداشتم یکم سینه ام درد میکنه ولی امروز تهوع داشتم با سر درد شدید دارم امونم و برید سردرد نمیدونم چیکار کنم

هر چی اون پست و ریپلای کردم نشد ،بتای روز چهاردهم علائم خاصی نداشتم یکم سینه ام درد میکنه ولی امروز ...

من اصلا علائم خاصی ندارم یکم نگرانم کرده 

سردرد رو باید تحمل کنی اصلا قرص نخور 

ان شالله به سلامتی بغلش کنی😘😘😘

سلام بچه من شیاف باید ساعت 11میزدم ولی چون بلیط داشتم ساعت 9زدم اگه با خودم میبردم آب میشد؟؟؟ انشاءا ...

نگران نباش من روزایی که دکتر دارم سه ساعت زودتر میزارم یا حتی آمپول هم که بود همینطور 

اتفاقی نمیوفته 

همین یه برگه رو بهت دادن؟  راستی در مورد سرکلاژ هم با دکترت مشورت کن، میگن دوقلویی بهتره سرکلا ...

یکی دیگه هست ولی عکس نوشته نیست 

دکترم مسافرت هست هفته دیگه برمیگرده ممنون که یادآوری کردی ، پیشنهاد میدم ببینم قبول میکنه

من اصلا علائم خاصی ندارم یکم نگرانم کرده  سردرد رو باید تحمل کنی اصلا قرص نخور  ان ...

استامینوفن 500 هر 12 ساعت خوردم غیر قابل تحمل چون سر کار میرم نمیتونم تحمل کنم نه میتونم بخوابم نه هیچی مجبورم قرص بخورم هیلی عذاب وجدانـ دارم رفتی سونو اول بهم بگو ایشالله خیره❤🌹🌹انشالله شما هم به سلامت بغل بگیریش