2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045842 بازدید | 684485 پست
ای جونم شکر خدا که حالت تهوع و اینا نداری انشاالله که روز زایمانت😍😍😍🙏🙏

آره خدا رو شکر تهوع ندارم دیگه، یه روزایی فقط اونم خیلییی کم. ان شاالله زایمان شما هم باشه 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خدا رو شکر تهوع ندارم دیگه، یه روزایی فقط اونم خیلییی کم. ان شاالله زایمان شما هم باشه 😍🤲

ممنون جونم انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها  من امروز ششمین روز،انتقال هستم هیچ علائمی ندارم یعنی فقط یخورده پایین شکمم گاهی اوقات میگیره یعنی چی کسی هست همینجور باشه مثبت شده خیلی دارم سعی میکنم برای خودم وانمود کنم که باردارم اما هیچ علامتی بهم دلخوشی نمیده😔

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
 زی زی یه بنده خدایی هست هنوزم که هنوزه منو میبینه میگه برات فلان جا نذر کرده بودم که دامنت سبز ...

به حق چیزای ندیده😂😂😂😂

آره به نظرم همون بگو ورشکست شدی بسه دیگه ، این بهترین جوابه براش بعدم بگو انقدر که تو برام نظر کردی مادرم نکرده بود😆😝

یکی نیست بگه برو اول برا خودت نذر کن خدا شفات بده مریض😁😁😉😉

عزیزم یه یه سوال داشتم بیمه ای وی ای جی تایید کنه باید بری سازمان غذا دارو یا بری داروخونه بهت میده؟

من تامین اجتماعی ام برا من تایید کردن

اول با نسخه دکتر و نامه ای که دکتر برای تاییدیه بیمه بهت میده برو بیمه 

بعد از داروخونه سرم بخر

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها  من امروز ششمین روز،انتقال هستم هیچ علائمی ندارم یعنی فقط یخورده پایین شکمم گاهی او،قات م ...

به علائم نیست عزیزم،منم واقعاخیلی کم علائم داشتم که فکرمیکنم اونم به خاطرداروهابود،الان جنین اینقدرکوچیکه که هنوزتاثیرچندانی روی حالات شمانداره،علائم واقعی ازهفته شش به بعدظاهرمیشه

اوووووف وای که چقدر من غذیت میشن سر خرفها یعنی واقعا درک ندارن نمیفهمن  ما حالیمون میشه بعد چ ...

گفتم که عزیزم اینا مریضن خودشون بهتر از همه میدونن چه خبره و چون میدونن میگن که اتفاقا عذابت بدن...به عبارتی سادیسم دارن دیگه دست خودشون نیست😒

فقط میتونم دعا کنم خدا هرکی و که در آرزوی مادر و پدر شدنِ هرچه زودتر به خواستش برسونه اون وقت همه این زخم زبونا و اراجیف با دیدن فرشته هاش یادش میره ازجمله شما عزیزم انشاالله به حق این روزای عزیز امام حسین دامنت و سبز کنه🙏🙏🙏🙏

من پارسال بعد دومین سقطم خاله ام رو اتفاقی نو خیابون دیدم با دخترش گفت میدونستی نازی حامله اس؟ الکی ...

واقعا جای تٲسف داره دخترشم بدتر از خودش که شکمشو نشون داده

خداروشکر که ازشون دوری 

بنظرم با این آدما باید برخورد کرد نباید ازشون بی تفاوت گذشت 

اینجوری ممکنه حداقل دیگه جرات نکنن تکرار کنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هر هفته ادرار ۲۴ساعته میدم.چیکا چون نمیدونی چهقد میترسم از طرفی استرس دکتر از طرفی نگرانی دیگران که ...

عزیزم اصلا نگران دارو و اینا نباش اگه بدونی من چقد سر بارداری اولم دارو مصرف کردم ، بچه هایی که سال ۹۹ و ۱۴۰۰ اینجا بودن میدونن چقد اذیت شدم و زجر کشیدم اما الان خدارو شکر پسرم صحیح و سالمه خیلیم باهوشه قربونش برم...

بدتر از صدتا قرص و دارو استرسیه که الان داری سعی کن فقط به چیزای خوب و اون لحظه ای بغلش میکنی فکر کنی همه این ناراحتیام با دیدن کوچولوت از بین میره😍😍

بچه شما دیگه الان رسیده نگرانی نداره...خواهر من بچش ۳۲هفته و ۴ روز بدنیا اومد الان ۵ سالشه صحیح و سلامت و ماشاالله تپلیِ 😍

انشاالله خدا به دلت آرامش بده و تودلیات و برات حفظ کنه...

من پارسال یکی از همکارام دایم میپرسبد جه خبر چه کردی ؟ جلو همه می پرسید..دیگه خسته شدم از این سوالش..یا وقتی منو و دوستم که مجرده پیش هم بودیم میگفت شما دو تا مجردای بیکار.منم مجرد حساب میکرد..یه بار باز جلو همه پرسید چه خبر از بچه .جلو همه خودم رو زدم به نشنیدن و جوابش رو ندادم ساکت شد فک کنم بهشم برخورد.دیگه از اون روز خفه شد و سوالی نپرسید.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝