2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684485 پست
مامان سوفی‌جون همیشه تو‌سونو‌میزنه ۲۲درصد زیر میانگین‌نمودار.اما تو‌جدول هایی که تو‌نت هست همه ۳۲هفت ...

عزیزم یکبار برو یه جای دیگه سونو، من مطمئنم استانداردهای دستگاه اونها درست نیست. مطمئنم که وزن دخترت خوبه

اینم مرجع خارجی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اطلاع دارید تفسیر کنید 

عزیزم همه چیز نرماله شکر خدا، ان شاالله تا آخر بارداری همینجور هم خوب و عالی پیش میره و به سلامت در آغوش میگیری دردونه هات رو 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما من انقد شیرینجات رو حذف کرده بودم و قبل تخمک کشی شیرینی و قند نخوردم تا انتقال و بعد بارداری ه ...

الهی عزیزمممممم، منم از چند ماه قبل انتقال شیرینیجات رو حذف کردم بعد بارداری که دیگه بدتر، الان چند روزه دلم خربزه میخواد وحشتناااااااک، یعنی بخدا اسمش میاد بدنم میلرزه بغض میکنم ولی نمی‌خورم ، خیلیییی میترسم از قند بالا ⁦☹️⁩

سلام دخترا خوبین سلامتین دیروز حالم خیلی خوب نبود خیلی گریه کردم دلم گرفته بود نمی‌دونم چم شده بود خ ...

سلام عزیز دلم ، بزار بپای محرم، اشک حسینی بوده 🥰🤲

خدا رو شکر که بهتری، ان شاالله زوووود زووووود خبر بارداریتو بهمون بدی گلم 😍🤲

وای نه...😵‍💫 اخه این چه رفتاریه شکمشو تو خیابون ببینی ؟؟؟؟ که چی بشه😢 تنوع این برخوردهای ...

مرسی عزیزم خیلی محبت داری 💗🙏🏻

من اصلا ایران زندگی نمیکنم، پارسال هم که برای ivf اومدم هیچکدوم از فامیل رو دلم نمیخواست ببینم، فکر کن خاله ام بعد از دوسال من رو تو خیابون دید و اینها رو گفت. 

ولی خدای ما هم بزرگه ، من مطمئنم هممون به روزی شیرینترین نتیجه رو میگیریم فقط نباید دست از تلاش برداریم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اره منم موافقم منم هفته قبل تو مهمونی خیلی عادی رفتار میکردم اما بودن چند نفر که گفتن چته قیافه شو خ ...

واااای این حرفا از همه چیز بدتره، به منم یه بنده خدایی از خانواده شوهرم که نزدیک هم هست چند روز بعد اون اتفاق میگفت مگه تو اولین نفری هستی بچت رو از دست دادی؟؟؟؟؟ بخدا خیلییییی دلم میخواست اون لحظه بهش بگم اگر داغ فرزند ببینی میفهمی حال منو اما گفتم استغفرالله و هیچی نگفتم ... هنوزم بعد از ۶ سال توی دلمه یسری حرفها و کارها ...

یا مثلا تو صورتم نگاه کرد گفت خب قربونی و کادو هم که نداری چون اونا مال بچه بود دیگه .... حتی یک بار نیومدن دیدنم همش تو روم میگفتن قرار بود واسه بچه فلان کنیم نشد دیگه، انگار من یه تیکه گوشت بی ارزش بودم، با اینکه تمام مدت دکترها به مامانم میگفتن جون دختر خودت در خطره ... 💔💔

خیلییییییی سختی کشیدم و حرفهایی شنیدم که اگر سنگ می‌بودم باید ذوب میشدم اما کلمه ای جواب ندادم و همه رو واگذار کردم به خدا ...

⛔⛔⛔⛔⛔⛔

سلام یک بسته پلمپ 🔺فرتیل سی ام 🔺دارم ، برای 🔺آمادگی رحم قبل انتقال🔺 هست ، از وقتی خریدم تو یخچال بوده ، هر کسی خواست خصوصی پیام بده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انتقال خودم کنسل شده تا سال دیگه ان شاءالله برای همین میخوام بفروشمش ، صد تا صدوپنجاه تومنم ارزوتر از داروخانه میدمش

⛔⛔⛔⛔⛔⛔

سلام عزیز دلم ، بزار بپای محرم، اشک حسینی بوده 🥰🤲 خدا رو شکر که بهتری، ان شاالله زوووود زووووود خ ...

سلام خوشگلم فسقلی من چطوره اذیت که نمیکنه انشاالله بارداری سالمی داشته باشی ممنون از دعای قشنگت قشنگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره منم موافقم منم هفته قبل تو مهمونی خیلی عادی رفتار میکردم اما بودن چند نفر که گفتن چته قیافه شو خ ...

انشالله بزودی دو قلو باردار میشی و این روزها یادت میره 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ولی به امید خدا اینبار باردار شدی به هیچکس نگو تا ۳-۴ ماهگی

اگر دفعه پیش نگفته بودی این حرفها رو نمیزدن و اذیت نمیشدی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️