2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@atefe71h     @wihan     @بیتاومهتا     عزیزای دلم امشب سوره ی ...

چقدر شما مهربونی ❤️ چقدر نیاز داشتم به اینهمه محبت تو این شرایط نگرانی ❤️❤️❤️❤️ ان شاالله ک خدا ب حق همین ماه عزیز ب حق دست بریده حضرت ابوالفضل حاجت دلتو بده الهی آمین ♥️

سلام به همه دوستان عزیزم  ازتون یه خواهشی داشتم ممنون میشم تو‌ این شبای عزیز منه‌حقیر‌رو واسه ل ...

از دست بره چیه دختر خدانکنه. اب اب اب تا میتونی اب بخور نمک کلا حذف کن برای فشارت و قندت ماست و‌کدو سبز و سیر توش رنده کن روزی دو‌ سه کاسه بخور فقط باید بیشتر رعایت کنی نگران هیچی هم نباش سه هفته دیگه هم بگذره با خیال راحت میتونی زایمان کنی. از دکترت بخواه امپول بتا برات تجویز کنه حتی اگر برای قندت مجبور باشی تحت نظر باشی امپول بتا رو بزن. توکلت به خدا باشه یه نذر کوچولوی شیر برای حضرت علی اصغر بکن و تمام❤️

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها از کنار پنجره فولا د وقتی برگشتم پسرم بهونه می‌کرد مامان بگرد میگم چرا میگه من کار دارم با ام ...

فدای قلب و دستای کوچولوش بشم من😍😍ای جااااان الهی که اجیش هرچی زودتر میاد تو دل مامانش🥰🥰

خداياشكرت....❤️ 
خیلی ذوق کرد خیلی ان شالله همه مامانا با شنیدن شادی بچه هاشون خوشحال شن❤️ من والا عید نرفتم خونه خا ...

انشاالله زینب جون🙏🙏

نگرانم که هستن نباید بپرسن به نظرم چون بدتر طرف و معذب میکنن ، بعد اینکه میاد دقیقا این حرف و میزنه که دختر من حاملست زینب چی!!!!!! این چجور نگرانیه فقط داره با این کارش دل مامانت و میشکونه...

مثل خاله شوهرم که شش هفت ماه قبل بارداری اولم زنگید به شوهرم با ذوق چیکار میکنید خونه خریدید بالاخره؟ شوهرم گفت نه ،،،گفته ای بابا از فلانی عقب موندی که اون صابخونه شد....

بعدش گفت بابا نشدی هنوز؟؟!!!ای بابا از پسر من عقب موندی که اون بابا شد یه خبر دیگه هم داشت یادم نیست الان دقیقا همین جملات و گفت و قطع کرد...

فکر کن از صبح چند بار زنگ زد به شوهرم خبراشو بده و بگه از همه عقبی تا دلشو بسوزونه...ببین چقدر آدما مریض شدن😒😔

انشاالله زینب جون🙏🙏 نگرانم که هستن نباید بپرسن به نظرم چون بدتر طرف و معذب میکنن ، بعد اینکه میاد ...

واقعاا نبایذ دل بسوزونی خیلی تاوان داره 😢😢

طرف دلش هزار تیکه میشه😭😭

خداروشکر که شوهرت پدر شد حالا نمیدونم صاحبخونه هسین یانه ان شالله اونم میشه البته که مهم نیس ❤️❤️❤️

198.ایشالا خدا به همه کمک‌کنه تا بچه هایی سالم رو‌به آغوش بگیرن.شما هم‌ پسرهای گلت رو‌در کمال سلامت ...

دفع پروتئین من ۲۰۳ بود که دکتر گفت نگرانی نداره نگران نباش بیشتر رو فشار و قندت تاثیر منفی میذاره

خداياشكرت....❤️ 
واقعاا نبایذ دل بسوزونی خیلی تاوان داره 😢😢 طرف دلش هزار تیکه میشه😭😭 خداروشکر که شوهرت پدر شد ح ...

نه دیگه مستاجر و خانه به دوشیم😁 ولی بازم خداروشکر بچه ها مونو داریم دلمون بهشون خوشه بقیه چیزا قابل حله😊😊

نه دیگه مستاجر و خانه به دوشیم😁 ولی بازم خداروشکر بچه ها مونو داریم دلمون بهشون خوشه بقیه چیزا قابل ...

زی زی یه بنده خدایی هست هنوزم که هنوزه منو میبینه میگه برات فلان جا نذر کرده بودم که دامنت سبز بشه باید نذرمو ببرم ادا کنم🤕🤕🤕🤕طفلی ۹ ماه بارداری الانم که بچه هام ۹ ماهه  هستن روهم ۱۸ ماهه داره نذر ادا میکنه😂😂😂😂بخدا همش الکیه نمیدونم این چه نوع مریضیه روحی هستش که بعضیا دارن. دیگه این دفعه بهش میگم توروخدا دیگه کافیه ورشکست شدی اینقدر بخاطر من نذر ادا کردی😐😐😐😐

خداياشكرت....❤️ 
از دست بره چیه دختر خدانکنه. اب اب اب تا میتونی اب بخور نمک کلا حذف کن برای فشارت و قندت ماست و‌کدو ...

خدا کنه‌چیکا جان.بهش گفتم‌بتا بزنم‌گفت‌ نه اصلا قندت خیلی بالاست قبول نکرد شاید اگه‌بتا میزدم‌‌خیالم‌راحت تر بود امروز‌کلی آب خوردم اما همش لبام خشکه و‌میسوزه.

والا با خودشون نمیگن خب وقتی یکم دیر شده ی دلیلی هست دگ با سوال کردن واقعااا هیجی درست نمیشه  ...

اوووووف

وای که چقدر من غذیت میشن سر خرفها

یعنی واقعا درک ندارن نمیفهمن  ما حالیمون میشه بعد چند سال نمیفهمن ما بچه دار نمیشیم😔😔اینقدر دلم میشکنه که نگید😭برای خودشون حرفهای ساده ای هستش ولی برای ما دردناکه

باز میگن نمیخوای پدر و مادرت رو به ارزوشون برسونی🤔پدرت نوه دوست داره🤔فلانی بچه دار شده شما چرا بچه نمیخواین

اوووووف واقعا دلم میشکنه😔مخصوصا با داروهایی مه ما میخوریم حساس تر هم میشیم

الهی به حق همین ماه عزیز 

همه ی عزیزان زود زود مامان بشن😍😍

خدا کنه‌چیکا جان.بهش گفتم‌بتا بزنم‌گفت‌ نه اصلا قندت خیلی بالاست قبول نکرد شاید اگه‌بتا میزدم‌‌خیالم ...

خب پس حتما به صلاحته نزنی. اصلا نترس الان نی نی کاملا رسیده هستش و هیچ مشکلی نداره سعی کن ارامشتو بیشتر کنی بخدا اینم میگذره چشم میزنی میبینی تو اتاق عملی و نی نی گوشه لپته🥰😘😘😘

خداياشكرت....❤️