2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
آرره واقعا نمیدونم چرا مردم ما یادگرفتن همیشه دماغشون تو زندگی هم باشه باز هر اراجیفی بگن میشه تحمل ...

والا با خودشون نمیگن خب وقتی یکم دیر شده ی دلیلی هست دگ با سوال کردن واقعااا هیجی درست نمیشه 

من خالم خونه مامانم بود گفته دخترم حاملس و زینب نداره بچه 😒دخترش تازه دوماهه ازدواج کرده 

مامانم پشت تلفن برام تعریف میکرد صداش انقد غم داشت منم گفتم خب چیه مگه منم حاملم 😍اینجوری دادم خبر نی نی رو اصلا تو حال خودش نبود مامانم😢😭خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی ام که فاصله میده بین دوبچه اش میگن‌ این‌همه فاصله چرا دادی پشت سر هم‌میاوردی با هم بزرگ‌میشدن ای ...

امروز به من میگن تو‌که یچه دوم آوردی کاش قبلش مشاوره میرفتی بیینی با بچه اولت چطوری برخورد کنی که اینقد وابسته نشه آدم میخواد کاری کنه باید اصولی انجام بده!!!!تو‌دلم‌گفتم‌کاش میدونستی واسه همین بچه من چند سال دویدم‌ و چه التماس هایی پیش خدا کردم چه حرفایی شنیدم.همه بدون اینکه بدونن فقط قضاوت میکنن

والا با خودشون نمیگن خب وقتی یکم دیر شده ی دلیلی هست دگ با سوال کردن واقعااا هیجی درست نمیشه  ...

کاش منم بتونم خبر بارداریمو‌به مامانم بدم‌ دلش شاد بشه  خیلی غصه مو‌ ‌میخوره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
کاش منم بتونم خبر بارداریمو‌به مامانم بدم‌ دلش شاد بشه  خیلی غصه مو‌ ‌میخوره

عزیزم میده مطمعن باش 😭😭

من سر تخمک کشی اول مامانم وقتی فهمید جنین ندارم پشت تلفن انقددد گریه کرد برام میفهمم چقد ناراحتی برای غصه مامانت 

رز عزیزم   ب خداا همه جا اسمتو میبرم سر نماز زیارت عاشورا حدیث کسا قران خوندن یا تو لایوای زیارتی ❤️

ان شالله خداا چنان خوشحالت کنه که نگو

@atefe71h     @wihan     @بیتاومهتا     عزیزای دلم امشب سوره ی ...

مرسی مهربونم‌ ایشالا خدا برات بهترین هارو رقم‌ بزنه.من که درمونده و عاجز شدم امروز به خود خدا گفتم بی کس و‌درموندم‌تو‌پشت‌ و پناهم‌باش 😭😭😭😭.من اینقد گناهکارم‌که میدونم‌صدام‌بهش نمیرسه شاید به واسطه شما عریزان بخواد روشو بهم برگردونه😭

عزیزم میده مطمعن باش 😭😭 من سر تخمک کشی اول مامانم وقتی فهمید جنین ندارم پشت تلفن انقددد گریه ...

ممنون گل نازم ، خدا نی نی نازتو صحیح سالم بذاره تو بغلت عزیزم و اینقدر سالم و صالح باشه که هر روز خدا رو شکر کنی ❤

والا با خودشون نمیگن خب وقتی یکم دیر شده ی دلیلی هست دگ با سوال کردن واقعااا هیجی درست نمیشه  ...

آخییی عزیزم چقدر مامانت ذوق کرد😍

هرچی میخوریم از همین خودیا میخوریم خاله آدم مث مادر دومه آدمه ولی حتی اونم منتظره نداشته هات و به روت بیاره تا بیشتر دلت و بسوزونه

ما که نه از خاله نه عمه شانس نیاوردیم😝

چرا اتفاقا همشون میدونن دلیلی هست که طرف بچه نمیاره بعد چند سال چرا فکر میکنی اونا نمیدونن....اونا از قصد سوال میپرسن که ماهارو معذب و ناراحت کنن و از این کار لذت میبرن واقعا.‌..

خوبه اتفاقا این موقع ها ذات آدما رو میشه شناخت خداروشکررررر که آخرش خوشه برا هممون و روسیاهیش برا اینجور آدماست....

آخییی عزیزم چقدر مامانت ذوق کرد😍 هرچی میخوریم از همین خودیا میخوریم خاله آدم مث مادر دومه آدمه ولی ...

خیلی ذوق کرد خیلی ان شالله همه مامانا با شنیدن شادی بچه هاشون خوشحال شن❤️

من والا عید نرفتم خونه خالم چون مشکل شوهرمه بیشتر ترسیدم بپرسن ناراحت شه طفلک دست خودش که نی 

شاید حالا خالمم از رو نگرانی بپرسه ولی خب ماهارو معذب میکنه دگ

سلام به همه عزیزانم مامانای قشنگم.دخترای گلم.سحرجونا.فاطمه گلی.لیلا عزیزم.اکرم جونم.آلا جون.زهرا.سمی ...

فدای دل مهربونت بشم چقدر قلبم اکلیلی شد😍😍😍زیارتت قبول باشه عزیزدل مهربون الهی سال دیگه همین موقع بچه بغل با پسر گلت بری پابوس اقا فدات بشم من❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
امروز به من میگن تو‌که یچه دوم آوردی کاش قبلش مشاوره میرفتی بیینی با بچه اولت چطوری برخورد کنی که ای ...

خودشون راحت باردار میشن تنها دکتر رفتنی که به ذهنشون میرسه مشاوره است ،نمیدونن که ما اینقدر از این دکتر به اون دکتر میدویم که برای مشاوره باید برای اعصاب خودمون مراجعه کنیم که از بین رفته ،واقعا آدم بخصوص بعد ۳۰ سالگی باید یاد بگیره در مورد هیچ چیزو هیچ کسی قضاوت نکنه

پیشنهاد داده که توی ۱۵ هفتگی دوباره آزمایشات تکرار بشه، ماژیک کشیده یعنی توجه بشه بهش، یکم از نرمال ...

ممنون مهربون 😘💕 خیالمو راحت کردی داغون بودم

ان شاالله ب حق 5تن تو دلیتو سالم و سلامت بغل بگیری الهی آمین