2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045692 بازدید | 684478 پست
اون ک ماژیک سبز زده چیه 😓

پیشنهاد داده که توی ۱۵ هفتگی دوباره آزمایشات تکرار بشه، ماژیک کشیده یعنی توجه بشه بهش، یکم از نرمال بالاتره اما چون سونوت خوب بوده جای نگرانی نیست.

حالا یا دکترت دوباره میگه انجام بدی یا میگه نیازی نیست، بری برای غربالگری دوم. اصلا فکرت رو مشغولش نکن چون ریسکت پایینه شکر خدا.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام  دل درد داشتن طبیعیه؟ شمام داشتین؟ مثلا درد پری بیاد و بره یا درد شکم گاهی داشته باشی&n ...

سلام عزیزم، بله طبیعیه، تا آخر بارداری هست، بخاطر بزرگ شدن رحمه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم منم که روز ۶ هستم اصلا نمیتونم دیگه علامت بفهمم چند روزی بدجور سرماخوردم بعد انتقال  ع ...

خیلی روزا کند می گذرن

اصلا" خیلی سخت می گذرن

انشاالله که به حق این ماه نتیجه مون مثبت بشه

خدایا شکرت...
سلام به همه دوستان عزیزم  ازتون یه خواهشی داشتم ممنون میشم تو‌ این شبای عزیز منه‌حقیر‌رو واسه ل ...

سلام عزیزم، اول از همه استرس رو از خودت دور کن خودش باعث بالا رفتن فشارت میشه، در مورد دیابت هم خیلیییی رعایت کن کربوهیدرات مثل نون و برنج و ماکارونی رو یا کلا قطع کن یا فقط نون جو دوسر بخور، یا خیلییی محدود مصرف کن، اگر انسولین یا متفورمین داری هم سر ساعتش مصرف کن. تا جاییکه میتونی آب فراووووووون بخور. آرامش داشته باش تا رشد دردونه ت بهتر بشه.

ان شاالله که سر موقع دنیا میاد عزیزم، ولی اگر یک درصد هم زودتر دنیا اومد نگران نباش. من یه هم اتاقی داشتم بیمارستان ۳۲ هفته و ۳ روز زایمان کرد شکر خدا بچش سالم سالم بود دستگاه هم نرفت اصلا.

الان توی این سن اگر بچه دنیا بیاد نهاااایت چند روز توی دستگاه میذارنش، سن پایینتر از ۳۰ هفتگی یکم خطرناکه بالای ۳۰ هفته دیگه جای نگرانی نداره. 

توکل کن به خدا تا بهترینها رو برات رقم بزنه، یه وقتایی هم میبینی اصلا شرایط دستگاه برای رشد جنین بهتر از رحمه. 

دعا میکنم بهترین و خیرترین ها برات رقم بخوره و خوشبختی و عاقبت بخیری دردونه ت رو ببینی زیر سایه امام زمان (عج) 🤲⁦❤️⁩

الان دو سه روزه لایو حرم امام حسین قسمت میشه همتونو دعا کردم خیلیارو اسم بردم یادم بود اما گفتم همه خانمای تاپیک چه انتقالی چه باردار چه کسایی که میخوان برم تخمک کشی ان شالله ب مرداشون برسن 

منو از دعاهاتون محروم نکنین دوستان 

سلام قربونت برم مرسی ازت گلم اره خدا بهالاخره به منم نظر کردم عزیزم دوقلو پسر باردار شدم الان ۳۱ ...

خوش قدم باشن چقدربرات خوشحال شدم عزیزم خدا برات حفظشون کنه انشاالله بسلامت بارداریت میگذرونی وکاکل زریهارو به وقتش درآغوش میگیری تاخداروداری نگران نباش عزیزم 

کسی ام که فاصله میده بین دوبچه اش میگن‌ این‌همه فاصله چرا دادی پشت سر هم‌میاوردی با هم بزرگ‌میشدن ای ...

آرره واقعا نمیدونم چرا مردم ما یادگرفتن همیشه دماغشون تو زندگی هم باشه

باز هر اراجیفی بگن میشه تحمل کرد الا اون زمانی که بچه نداری و خودت یه درد داری اونام با دلسوزی ای الکیشون بیشتر زحمت میزنن...

انشاالله هرکی آرزومنده به حاجتش برسه و از شر این جور آدما در امان بمونه🙏🙏🙏