2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
شکر خدا که بارداری خوشحال شدم برات آخه خیلی سختی میکشیم  ، آره والا خودمم گفتم بیبی نمیزنم اینج ...

خب قبلش ميتونى برى ديگه ١٤ و ١٥ خوبه براى آز

زودتر صلاح نيس زياد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودتون خواستید یک دونه انتقال بدن ؟

نه عزيزم من دوتا بيشتر نداشتم  از فريز دراوردن ٥ روزه بشه بكيش رشدش خوب نبود يكى عالى بود گفتن يكى بيشتر انتقال نميديم

البته ى خانوم قبل من بود گفت كلا گفتن دستورالعمل هست ك سنين بالا فقط ى دونه بابد انتقال بدن ك ريسك چندقلوزايى نداشته باشه

صحتشو نميدونم والا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دکتر حسینی ام دکتر خوبیه عزیزم

از رویان‌برای سوم‌پریودی چه‌جوری وقت میگرفتی ؟ من پریودم دو‌سه روز اینور اونور میشه وقت دقیقشو‌نمیدونم از سایت نوبت دهی هم برای یک یا یک و‌نیم ماه بعد نوبت میده‌ چه جوری برای روز سوم‌بگیرم‌؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من دیگه جنین ندارم همین دوتاست  توگلم بخدا چی بگم  ان شاالله هر دو خوشحال میشیم  منو ...

توکل به خدا، به دکترت زنگ بزن ببین دارو برای سرماخوردگی بهت می‌ده یا نه، کرونا نباشه خدای نکرده؟ از هر ده نفر هشت نفر گرفتن دور و بری های من، کل خانواده ام حز من و همسرم مبتلا شدن، بنظرم حتماً به پزشکت پیام بده یا فردا تماس بگیر نظرش رو بپرس شاید بهت دارو بده

سلام عزیزم جنسیتش ک احتماله من اردیبهشت انتقال دادم دوتا جنین بلاست ان شاالله که خودت هم مثبت میشی م ...

قربانت عزیزم ❣️ سلامت باشن جنسیت مهم نیست البته از خدا که پنهون نیست من و همسرم عاشق دختریم

توکل به خدا، به دکترت زنگ بزن ببین دارو برای سرماخوردگی بهت می‌ده یا نه، کرونا نباشه خدای نکرده؟ از ...

پیام دادم میگه گیاهی درمان کن بخور بده و سرما خوردگی بخور   ، آره همه گرفتن من خانواده خودمم گرفتن درصورتیکه شاید ۱ماهی میشد من ندیده بودمشون هوا کثیف و آلوده است فکر کنم تو مراقب خودت باش به نظرم اصلا بیرون نرو

پیام دادم میگه گیاهی درمان کن بخور بده و سرما خوردگی بخور   ، آره همه گرفتن من خانواده خودمم گر ...

سرما خوردکی ام نخور من با دکتر داخلی صحبت میکردم گفت فقط استامینفون بخور اگه دگ گلوت خیلیی اذیت کرد ازیترومایسین بخور 

سرما خوردکی ام نخور من با دکتر داخلی صحبت میکردم گفت فقط استامینفون بخور اگه دگ گلوت خیلیی اذیت کرد ...

آره گفت استامینوفن   این دیگه چه دردی بود این وسط اههه حالا تا ۱۵ روزم درگیریم