2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
سلام دوستان عذر میخوام برا یبوست و نفخ شدید چیا پیشنهاد میدین؟

عزیزم باردارى ؟ مواد غذایى فیبر دار رو استفاده کن . سبزىجات مثل بامیه و بادمجان . حبوبات عدس و لپه . میوه هاى مناسب انجیر و انگور و گیلاس.  لیست کامل رو توى گوگل سرچ کن . اگر باردارى هر کدام مناسب تر هست استفاده کن گلم . میزان فیبر روزانه باید حداقل ۲۶ تا ۳۵ گرم در روز باشه . مشکلت که برطرف شد . جلوى هر ماده غذایى میزان فیبر رو گفته برنامه رىزى کن میزان مناسب فیبر توى برنامه غذایى ات باشه 

عزیزم باردارى ؟ مواد غذایى فیبر دار رو استفاده کن . سبزىجات مثل بامیه و بادمجان . حبوبات عدس و لپه . ...

بله باردارم میوه و سبزی زیاد میخورم تاثیر نداره چیزای نفاخم نمیخورم ولی نمیدونم چرا همش نفخ دارم خیلی اذیتم زیر دلم درد میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم ان شاللع همه خانمای منتظر و باردار برسن ب مراد دلت  عههه شمام تهوع نداری)

نهههه😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بله باردارم میوه و سبزی زیاد میخورم تاثیر نداره چیزای نفاخم نمیخورم ولی نمیدونم چرا همش نفخ دارم خیل ...

به سلامتى گلم . آرامش خاطر باعث میشه نفخ کم بشه . موقع غذا خوردن صحبت نکردن و آب همراه غذا نخوردن باعث میشه نفخ و ىبوست کم بشه . پیاده روى هم توى خونه هم حتما دکتر گفته توى خونه داشته باشى . به اندازه کافى آب بخور عزیزم 

منم تعجبم از همينه ولى حتى اونايى ك رژيم دارن هم ميگن كته بخورن ن ابكش چون ابكش چاق كننده تره ...

نمیدونم والا من که دیگه گیج شدم...الان این و گفتی واقعا به شک افتادم ،، پس این هفته از دکترم حتما میپرسم که اگه کته بهتره مثل قبل همون کته میخورم آخه بدبختی مجبورم تو خونه برا خودم آبکشی درس کنم برا شوهر و بچم کته😟

اگه حرفت درس باشه کلا کته درست میکنم خلاص😁😊

به هرحال ممنون که بهم گفتی عزیزم😘😍

الهی قربووونت برم ممنونتم مهربون. اشکم دراومد😭 الهی هزاران برابر خیرش برگرده تو زندگی تون و تو دلیا ...

ممنون از دعای خیرت عزیزم 

نام مادر زیبنده ی شماست انشاءالله به زودی شما و بقیه منتظرا ملقب به این نام مبارک میشین 

💚💚💚💚 بچه ها يكى تون زحمت بكشيد اسم بچه هايى ك انتقال داديد و يا تو سيكل انتقال هستيد رو بگيد من ...

عزیزم برای منم دعاکن درضممن اسم قشنگی داری اسم واقعی خودت یااسم کاربریت هست؟

سلام دوستان عذر میخوام برا یبوست و نفخ شدید چیا پیشنهاد میدین؟

سلام عزیزم من هرچی انجیر خشک و آلو و... مصرف میکردم فایده نداشتن

فقط لاکسی ژل استفاده میکردم خوب بهم جواب میداد..‌.

بعضی دیگه از بچه ها مث shervin 68 چون یبوستش شدید بود دکترش همراه لاکسی ژل براش شیاف گلیسیرین تجویز کرده و جواب داده بهش...

لاکسی ژل رو روزی سه وعده،، هر وعده یک قاشق همراه با یک لیوان آب مجازی بخوری...

من روزی دوبار بهم جوابگو بود...

عزیزم برای منم دعاکن درضممن اسم قشنگی داری اسم واقعی خودت یااسم کاربریت هست؟

مرسى عزيزم

ب شرط لياقت من دعا ميكنم❤️❤️

ان شاالله حاجتروا بشى عزيزم تو چ مرحله اى هستى؟

اسم جوجه تو دليمه اگه دختر بشه😍😂

از اول ازدواجمون مشترك دوسش داشتيم باهمسرم و انتخاب كرديم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت برم عزیزم چیکار کردی با جنینت؟

فعلا برای انتقال نمیرم عزیزم میخوام یه بار دیگه پانکچر بشم انشالله 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش