2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم ۱شنبه انتقال دادم ۳۸سالمه متولد ۶۳  خدا کمکون کنه

کجا بود انتقالت، چندتا جنین، دفعه چندمی؟ من بار دومم هست، 2تا فریز بلاست انتقال دادن برام دوشنبه مزکز نیکان اقدسیه دکتر سلطانی، دفعه قبل آذر ماه فرش انتقال دادن که نگرفت متأسفانه 

شکر خدا که بارداری خوشحال شدم برات آخه خیلی سختی میکشیم  ، آره والا خودمم گفتم بیبی نمیزنم اینج ...

ی دفعه سه‌شنبه برو 18ام، برای منم دوتا آزمایش نوشت هجدهم و بیستم، دفعه قبل از روز 8ام بی بی زدم این دفعه نمی‌زنم چون استرس می‌ده به آدم، بی‌بی ها همه مثبت شد، تیتر بتام زیر 30 بود

دکتر فرید دادخواه دکتر همسرم بود 

خودت این دکتر رو انتخاب کردی؟ من همینجوری شانسی حسینی رو زدم چون‌نمیشناختم ،البته دکتر ارولوژی زیاد مهم نیسست برای ما چون شزایطمون‌رو‌خودمون میدونیم‌دیگه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ی دفعه سه‌شنبه برو 18ام، برای منم دوتا آزمایش نوشت هجدهم و بیستم، دفعه قبل از روز 8ام بی بی زدم این ...

وااای خیلی میشه تا سهشنبه هفته دیگه 😔 اوووه چقدر طولانی  آره منم بیبی نمیزنم حوصله استرس یا ایمید الکی رو ندارم 😊 البته که یکی اینجا گفت روز ۸بزن 

کجا بود انتقالت، چندتا جنین، دفعه چندمی؟ من بار دومم هست، 2تا فریز بلاست انتقال دادن برام دوشنبه مزک ...

من دیگه جنین ندارم همین دوتاست  توگلم بخدا چی بگم  ان شاالله هر دو خوشحال میشیم  منو بگو سرما خوردم این وسط  عطسه و سرفه  و یه کم گلودرد و آبریزش بینی دارم حالا همین وسط چه بدشانسی شد

ببین من اصلا نمیدونسم داروخانه رویان داره گونال رو  بعد اولین سونوم افتاد پنج شنبه که دکتر خود ...

تو تهران هستی ؟ این آمپولارو چه جوری میتونم‌تا تبریز بیارم‌که خراب نشه‌؟ ۸ ساعت راهه 

حالا نمیدونم واللا برم‌ببینم دکتر مینویسه اصلا نوشت پیدا میشه مملکت خراب مونده یه داروی درست حسابی پیدا نمیشه‌ که‌ سختی راه ای وی اف از یه طرف ،پیدا نشدن دارو از طرف دیگه اعصاب برامون نذاشته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ای جااانم به سلامتی، چه عالیه ی دختر و ی پسر، دعا کن انتقال منم مثبت شه دوقلو پسر و دختر، شما کی انت ...

سلام عزیزم جنسیتش ک احتماله من اردیبهشت انتقال دادم دوتا جنین بلاست ان شاالله که خودت هم مثبت میشی میای از روند بارداریت میگی عزیزم توکل بر خدا 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️