2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
عزيزم من باردارم توكل كن بخدا استرس رو دور كن تا روز ١٣ هم بيبى چك نزن لطفا ان شاالله ك تا نه روز ...

شکر خدا که بارداری خوشحال شدم برات آخه خیلی سختی میکشیم  ، آره والا خودمم گفتم بیبی نمیزنم اینجا تو تاپیکهام گفتن میتونی روز ۸ هم بزنی  حالا برای من زده ۱۶ برو آزمایش و ۱۶میشه تاسوعا و بعدش عاشورا  یعنی روز بعد عاشورا برم؟  روز قبل از تاسوعا ۱۵ هم میشه شنبه بین تعطیلی ممکنه کلا تعطیل بشه قبلش هم که جمعه آزمایشگاهها بسته  چی شد برای من 😀😃😁😆

من بعد از ۱۱_ ۱۲ سال انتظار یه نی نی چندماهه دارم ان شاء الله نصیب همه چشم انتظارا بشه و دلشون با ل ...

سلام عزیزم، برات دعای توسل میخونم، ان شاالله به حق دعاهایی که برای ما کردی حاجت روا به خیر و مصلحت بشی گلم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ۳۸سالمه آی وی اف کردم تو تاپیکها نوشته بود آی وی اف برای زیر ۳۰سال خیلی جواب میده راسته؟

سلام عزیزم به سلامتی و مبارکی ، گلم خیلی موارد توی آی وی اف شانس رو بالا و پایین می‌بره ولی اگر قرار باشه بگیره برای ۵۰ ساله هم میگیره که خودم دیدم، اگر قسمت نباشه برای ۲۵ ساله هم نمیگیره. توکل بر خدا ان شاالله که مثبت میشی عزیزم، اینجا میشه گفت اکثرا بالای ۳۰ سال هستیم.

سلام به دوستان. وقتتون بخیر ممنون میشم منو راهنمایی کنید.  من سابقه دو بار iui ناموفق، دو بار ...

عزیزم اگه دکتر ایمنولوژی گفته حتما یه سری داروهارو بهت میده قبل انتقال و بعد انتقال مصرف کنی

بمن سرم ای وی ای جی داده با قرص هیدروکسی کلروکین 

حتما پیگیری کن که هردارویی میده استفاده کنی

سلام به دوستان. وقتتون بخیر ممنون میشم منو راهنمایی کنید.  من سابقه دو بار iui ناموفق، دو بار ...

سلام عزیزم، بله خیلی از بچه ها مشکل ایمنی و انعقادی داشتن، یسری دارو تجویز میشه و انتقال انجام میشه، شکر خدا اکثرا هم مثبت شدن، نگران نباش خیلی راحت با دارو قابل کنترل هست ، ان شاالله انتقال بعدی مامان میشی گلم 🌹⁦❤️⁩

عزیزم اگه دکتر ایمنولوژی گفته حتما یه سری داروهارو بهت میده قبل انتقال و بعد انتقال مصرف کنی بمن سر ...

ممنون از راهنماییت. دو تا قرص به من داده یکی ایورمکتین و یکی هم دی پیریدامول ۲۵. 

اطلاعی دارید ؟

سلام عزیزم، بله خیلی از بچه ها مشکل ایمنی و انعقادی داشتن، یسری دارو تجویز میشه و انتقال انجام میشه، ...

ممنون از راهنماییت. دو تا قرص به من داده یکی ایورمکتین و یکی هم دی پیریدامول ۲۵. 

اطلاعی دارید ؟

ممنون از راهنماییت. دو تا قرص به من داده یکی ایورمکتین و یکی هم دی پیریدامول ۲۵.  اطلاعی دارید ...

نه عزیزم متأسفانه اطلاعی ندارم، بچه های که مشکل ایمنی داشتن حتما راهنماییت میکنن گلم