2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
آره اتفاقا این‌و من قبلا شنیده بودم از یه بنده خدا که نون خیلی بدتر از برنجِ و قندش خیلی زیاده... و ...

دور از جون ما از همین حالا باید رعایت کنیم من قند مصنوعی رو کم مصرف میکنم اگه بتونم کامل حذف کنم عالیه چون برا ما مثل سمه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من هرچی انجیر خشک و آلو و... مصرف میکردم فایده نداشتن فقط لاکسی ژل استفاده میکردم خوب ب ...

واای گلم اصلا نابودم ب خاطر هماتوم نمیتونم زیاد راه برم از نفخ زیاد زیر دلم ب شدت درد میکنه

دور از جون ما از همین حالا باید رعایت کنیم من قند مصنوعی رو کم مصرف میکنم اگه بتونم کامل حذف کنم عال ...

خوبه که اراده داری

من نمیتونم که😌

ولی من همیشه وزن و قند و چربیمو با ورزش و پیاده روی سعی کردم کنترل کنم...

به من پیاده روی خوب جواب میده فقط باید صبر کنم بچه ها یکم از آب و گل در بیان...

عزیزم چند روز پیش ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که خدا فرزندت و حفظ کنه و ب سلامتی ب دنیا بیاریش ...

ممنون عزیز دلم خدا بهت سلامتی بده و هر آرزویی داری برآورده بشه منظورت فرزندانمه   

خوبه که اراده داری من نمیتونم که😌 ولی من همیشه وزن و قند و چربیمو با ورزش و پیاده ر وی سعی کردم ک ...

چقدر خوب یکم بزرگ شدن بزارشون کالسکه برو راه برو 🙂البته انقدر بدو بدو میکنی پشتشون خودش ورزشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
واای گلم اصلا نابودم ب خاطر هماتوم نمیتونم زیاد راه برم از نفخ زیاد زیر دلم ب شدت درد میکنه

درکت میکنم منم بارداری اولم چون مجبور بودم استراحت کنم و البته بخاطر مصرف پروژسترون نفخ و یبوست نابودم کرد...

چند ماه اول بارداری یه روزایی زیر دلم تیر میکشید فکر میکردم درد بارداری و بچه هان انگار سیخ داغ زیر دلم فرو میکردن بعد که دقت کردم دیدم من هروقت نفخم خیلی زیاده دلم درد میگیره فهمیدم نفخ بی صاحابه داره پدر منو در میاره بچه های بیچارم نیستن اصلا

خدا بیامرزه پدر این لاکسی ژل و نجاتم داد... حتما بخرش خیلی خوبه خلاص میشی از درد یبوست و نفخ...

خانمای گل از قبل نذر داشتم قران ختم کنم وقتی خدا بهم نگاه کرد و مادر شدم  امروز شروع کردم اول ...

قربوووونت برم عزیزم. قبول حق ان شاالله. ان شاالله ب بهترین نحو بگذرونی این دورانو و بغلشون کنی با دل خوش😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداتودلیت برات حفظ کنه عزیزم  من فعلا توهیچ مرحله‌ای نیستم چون انتقال دادم ومنفی شدم دیگه واقع ...

اللللللهی که به حق همه دعاهایی که واسه بچه های تایپیک خوندی دوقلو طبیعی باردار بشی 

اللللللهی آمین🌹🌹🌹

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
چقدر خوب یکم بزرگ شدن بزارشون کالسکه برو راه برو 🙂البته انقدر بدو بدو میکنی پشتشون خودش ورزشه

آره والا

خودتم که مث منی خواهر😂

وااای اسم کالسکه رو نیار داغ دلم تازه میشه😢