2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
مرسی جانم آره حالش و میرم واقعا 😂 راستی از این به بعد به جای فرینازجون باید بهت بگم مامانِ فرینازج ...

😍😍😍

چ حس خوبيه😍

اسم خودمو نميگم محض احتياط🤪

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم به حق دل رنج كشيده حضرت زينب ك طبيعى باردارى بشى و همه غم هاتو بشوره و ببره🥺🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲 ...

الهی فدای دل مهربونیت بشم ممنون که منوتودعاهات یادمیکنی عزیزم منم به یادت هستم

ولی من تو رویان بااینکه ی بار تخمک کشی داشتم ب دکترم گفتم با داروخانه هماهنگ کرد بهم گونال ...

رویان دکترت‌کی بود ؟ اتفاقا کار درست اونه‌چون‌من‌یه بار با سینال پانکچر شده بودم اگه‌تاثیر دلشت که‌همون‌بار اول داشت اصلا دوباره‌پانکچر شدن وقتی بار اول نتیجه‌ندیدیم‌ به این معنی هست که بار دوم‌با یه داروی دیگه امتحان‌کنن‌ ولی متاسفانه بعضی دکترا اصلا اهمیت‌نمیدن‌البته این‌دکتری هم‌که‌من‌میرفتم‌میگفت‌ قبلنا نه ولی الان‌ چون قاچاق میارن شرایط نگهداریش رعایت نمیشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پروفایل جدید مبارک      

مباركت باشه😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
رویان دکترت‌کی بود ؟ اتفاقا کار درست اونه‌چون‌من‌یه بار با سینال پانکچر شده بودم اگه‌تاثیر دلشت که‌ه ...

دکتر معدنی دکترم بود عزیزم  راجب امپولا چون از داروخانه خود رویان خریدم خیالم راحت بود  

من مادر شوهرم دیابت داره هیچ جوره انسولین نمیزنه پیش یه دکتر معروف تغذیه رفت دکتر گفت برنج هر چقدر م ...

آره اتفاقا این‌و من قبلا شنیده بودم از یه بنده خدا که نون خیلی بدتر از برنجِ و قندش خیلی زیاده...

واینکه نون سنگک انگار  میگن از بقیه نونا بهتره و قندش پایین تره یکم...

حالا گرفتاری اینجاس من هیچکدوم و نمیتونم بذارم کنار فکر کنم اگه یه روزی قند بگیرم میمیرم از غصه😂😂😀😀

نه که ما پلی کیستیک ها خیلی در خطر ابتلا به مرض قندیم باید خیلی برای آینده مراقب باشیم...این تنبلی تخمدانم که هیچی جز دردسر برا ما نداره 😢😟

دکتر معدنی دکترم بود عزیزم  راجب امپولا چون از داروخانه خود رویان خریدم خیالم راحت بود &nb ...

منم بگم‌ مینویسن به نظرت؟ یعنی دکترا خودشون‌باید سفارش کنن تا داروخونه بده ؟ یعنی فقط بنویسن‌خودمون‌بریم‌بگیریم‌نمیدن‌؟

راستی تو‌تهران هستی یا از شهر دیگه‌میرفتی ؟ 

دکتر معدنی دکترم بود عزیزم  راجب امپولا چون از داروخانه خود رویان خریدم خیالم راحت بود &nb ...

دکتر ارولوژی تو رویان برای شمل کی بود ؟ من شانسی انتخاب کردم‌چون‌هیچ.کدوم رو‌نمیشناسم‌،کدوم‌بهتره ؟

[QUOTE=246458150]دنبال نشون نباش..چون بعضیا کلا علائم ندارن.. من اولین نشونه ای که دیدم سنگینیه سینه هام بود که فکرک ...[/ دوست دارم ریلکس باشم سعی خودمو هم میکنم فقط فکره دیگه میاد تو سرم چکار کنم😅

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
منم بگم‌ مینویسن به نظرت؟ یعنی دکترا خودشون‌باید سفارش کنن تا داروخونه بده ؟ یعنی فقط بنویسن‌خودمون‌ ...

ببین من اصلا نمیدونسم داروخانه رویان داره گونال رو 

بعد اولین سونوم افتاد پنج شنبه که دکتر خودم نبود و منو فرسادن ی بخش دگ سونو 

اونجا کارشناس بهم یهویی گفت گونال میخوای یا سینال 

من گفتم عهه مگه دارن اینجا گفت اگه دکتر بگه بهت میدن و البته گفت ممکنه ی روزایی باشه و یه روزایی نه 

بعد که مجدد رفتم سونو دکتر خودم بود و بهش موقع سونو گفتم شرایطمو که گونال بزنم اول گفت خب برو بخر بزن اصل باید باشه و اینا...گفتم نمیشه همینجا بخرم که یهوو ب منشی گفت بنویس بهش بدن ب نظرم کار خدا بود 

منم دو هفته زودتر خریدم که ی وقت تموم نشه موقعی که میخوام 😚😚