2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045850 بازدید | 684485 پست
کدوم‌مرکز میری عزیزم ؟

تخمکشی شدی عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آراه واقعا اگه قرارباشه آدم برنج ونون وسیب زمینی وماکارانی نخوره پس چی بخوره،حالابماندکه همینارم به ...

من که سیب زمینی و خیلی کم کردم ماکارانی هم نمیخورم اما برنج و نون و همون اندازه قبل میخورم...

امروز جواب آز چهار مرحله ایم و گرفتم خداروشکر خوب بود جوابش...

انشاالله تو هم یه ماه بعد آز اولت برو تکرار کن شاید اصلا اشتباه شده باشه و جوابت خوب باشه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرینازجان فکر نکنم اینطور که میگی باشه...شنیدی میگن کسایی که مرض قند دارن نباید چیزایی که نشاسته دار ...

منم تعجبم از همينه ولى حتى اونايى ك رژيم دارن هم ميگن كته بخورن ن ابكش

چون ابكش چاق كننده تره و قندش بيشتره

حتى راجع ب ماكارونى هم همينطور

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@zizi92    

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خانمای گل از قبل نذر داشتم قران ختم کنم وقتی خدا بهم نگاه کرد و مادر شدم  امروز شروع کردم اول ...

عزيزم ان شاالله ك قبول باشه و جوجه ت رو بسلامت بغل بگيرى و خيرش برسه ب كل زندگيت🤲🏻🤲🏻

در ضمن ان شاالله مثه من بى تهوع بارداريتو بگذرونى😍🥰

خداروشكر ك تهوع ندارى

فرینازجان فکر نکنم اینطور که میگی باشه...شنیدی میگن کسایی که مرض قند دارن نباید چیزایی که نشاسته دار ...

خداروشكر عزيزم

نعمت بزرگيه

💚💚💚💚

بچه ها يكى تون زحمت بكشيد اسم بچه هايى ك انتقال داديد و يا تو سيكل انتقال هستيد رو بگيد من تو ذكرهاى روزانه اسمتون و مختص بيارم

چون هرروز ب نيت خانم هاى باردار و منتظر تاپيك و خارج از تاپيك كلى ذكر ميگم

اما ميخوام اسمتونم جدا بيارم شما منتظرا و انتقاليا❤️❤️❤️

عزيزم ان شاالله ك قبول باشه و جوجه ت رو بسلامت بغل بگيرى و خيرش برسه ب كل زندگيت🤲🏻🤲🏻 در ضمن ان ...

قربونت برم عزیزم ان شاللع همه خانمای منتظر و باردار برسن ب مراد دلت 

عههه شمام تهوع نداری)

همون یکم تا سوم سیکلت برو تا دارو بهت بدن و سونو شی برا دکتر رفتن ک میای زود  میری  دوبار ...

مرسى عزیزم از توضیحاتت.  سونو داخلى هست ىا روى شکم ؟ فاصله چند روزه هست سونو . با توضیحاتتون کمک بزرگى بهم مى کنىد 

مرسى عزیزم از توضیحاتت.  سونو داخلى هست ىا روى شکم ؟ فاصله چند روزه هست سونو . با توضیحاتتون کم ...

سونو برای پانکچر واژیناله 

و حداقل دو سه روز ی بار چک میشین برای بررسی رشد فولیکول ها

مرسى عزیزم از توضیحاتت.  سونو داخلى هست ىا روى شکم ؟ فاصله چند روزه هست سونو . با توضیحاتتون کم ...

میشه بگی تو چه مرحله ای هستی تا کامل برات توضیح بدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
میشه بگی تو چه مرحله ای هستی تا کامل برات توضیح بدم 

عزیز دلم . هىستروسکوپى انجام دادم . و تازه شروع مراحل آى وى اف هست که دکتر گفته ۱ تا ۳ پریود مراجعه کنم چون ساکن تهران نیستم نیاز هست دقیق بدونم چقدر باید تهران باشم