2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045864 بازدید | 684486 پست
خانمای گل از قبل نذر داشتم قران ختم کنم وقتی خدا بهم نگاه کرد و مادر شدم  امروز شروع کردم اول ...

مرسی عزیزم ان شاالله که خدا نذرتو قبول کنه خدا نی نی نازتو حفظ کنه ب سلامتی بغلش بگیری 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای گل از قبل نذر داشتم قران ختم کنم وقتی خدا بهم نگاه کرد و مادر شدم  امروز شروع کردم اول ...

ممنون‌ که‌منم یاد‌کردی عزیزم‌، انشالله‌نی نی رو‌صحیح‌و سالم بغل بگیری و نذرتم قبول ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پنجشنبه هفته قبل انتقال دادم  روز ۸ 🥰

ما باهمیم مامان میشیم اگه خدا بخواد انشالله 😍😍

من چهارشنبه انتقال دادم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
زى زى حون قند برنج ابكش ك ميگن بيشتر از كته هست نميدونم بر چ اساس و دليل علميشو الان يادم نيس ولى د ...

فرینازجان فکر نکنم اینطور که میگی باشه...شنیدی میگن کسایی که مرض قند دارن نباید چیزایی که نشاسته دارن بخورن چون قندشون بالا میره مثلا ماکارونی یا سیب زمینی و... باید کلا قطع کنن

برنج هم مثل ایناست نشاستش زیاده مخصوصا اگه کته باشه که خیلییی نشاسته داره وقتی آبکش میکنی مقدار زیادی از نشاستش میره...

برا همین میگن به کودکان برنج کته بدین که نشاستش از دست نره و وزن بگیرن...

مامان من و مادربزرگم دیابت دارن و دارو مصرف میکنن برنج کته به هیچ وجه نباید بخورن چون قندشون بدجور بالا میزنه فقط برنج آبکشی میخورن اونم به مقدار کم...

منم بیشتر بر اساس تغذیه ای که دکتر اونا بهشون پیشنهاد داده بود اینارو رعایت کردم...

البته امروز جواب آزمایش چندمرحله ایم رو گرفتم خداروشکر خوب بوده و دیابت بارداری ندارم با اینکه خیلی سفت و سخت رعایت نکردم...

روز سوم نشانه خاصی داشتی یا نه ؟؟؟از روز چندم نشونه داشتین.؟.؟؟ فقط دنبال نشونه هستم

عزیزم اصلا به نشونه و اینا نیست

علائم بارداری از هفته ۶ شروع میشه، الان هم ممکنه دل درد ،سردرد ،تهوع ،گرگرفتگی ،یخ کردن، پا درد، تکرر ادرار، هوس کردن، درد سینه ، بزرگ شدن سینه و خیلی علائم دیگه داشته باشی که همه اش بخاطر داروهاس

فقط سر خودتو گرم کن و ریلکس باش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
روز سوم نشانه خاصی داشتی یا نه ؟؟؟از روز چندم نشونه داشتین.؟.؟؟ فقط دنبال نشونه هستم

دنبال نشون نباش..چون بعضیا کلا علائم ندارن..

من اولین نشونه ای که دیدم سنگینیه سینه هام بود که فکرکنم روز ۵بود به بعد.. کمردرد هم خیلی کم دارم.. ولی امروز سردرد گرفتم ول نکرد..😭😭😭

عزیزم دنبال علائم نباش که استرس نگیری و مضطرب نشی.. خودتو با هرچی مشغول کن.. انشالله توهم مثبت باشی الهی به امید خدا..

عزیزم اصلا به نشونه و اینا نیست علائم بارداری از هفته ۶ شروع میشه، الان هم ممکنه دل درد ،سردرد ،تهو ...

دقیقا منم اعتقادم به همینه که اثر داروهاس.. ولی ادم دست خودش نیست به همینا هم دل خوش میکنه