2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
جدی میگی؟مرسی فداتشم 🥰❤️من امروز رفتم تو هشت هفته تازه😕😁

عههه من فردا میرم تو هشت هفته ما تاریخ هامون مثل همه😁 میگم برای شما چند هفته ان تی نوشته؟ واسه من یازده هفته و چهار روز نوشته زود نیست؟ انگار همه دوازده هفته و چند روز میرن؟!!

نزدیک تخمکگذاریت نیست ؟

نمیدونم والا. روز ۱۹ پریودیمه. البته این ماه اصلا دردای تخمک گذاری و ترشحاتش رو نداشتم. تخمک گذاری همیشه تخمدان هام دردای شدید میگیره با ترشح بی رنگ  ولی این فقط درد زیر دل داشتم. نمیدونم شایدم تاخیر داشته و مدلش عوض شده😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اگه دیدین دردتون بیشتر شد برین اورژانس ..یه سونو حتما بشین تا بررسی کنن

ممنونم عزیزم. شکر خدا دردا رفته فعلا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
درسته خودمم موقع تهوع حس میکنم خیلی بم فشار میاد ولی نگران نباش جای بچع محکم چیزی نمیشه ان شاالله که ...

تشکر عزیزم خدا از دهنت بشنوه 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عههه من فردا میرم تو هشت هفته ما تاریخ هامون مثل همه😁 میگم برای شما چند هفته ان تی نوشته؟ واسه من ی ...

پس من و شما دوروز اختلافمونه 🥰والا ننوشته گفت نه هفته بیا فقط البته من زودتر باید برم چون سرم ای وی ای جی دارم باید تزریق کنم .اینسری برم حتما مینویسه

خداروشکر  انشالله که به سلامتی بری گلم  من که کلا اومدم پیش پدر و مادرم راحت شدم  ...

مرسی عزیزم چقدر خوبه کنار خانوادتی از اون بهتر شوهرت هم پیشته 💜🤰

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم خداروشکرکه همه چیز خوب بوده انشاالله که بقیه بارداریت روهم به سلامتی بگذرونی وروی ماهه نی ...

مرسی عزیزم 😍😘ان شاالله که خودت هم از این ب بعد برات راحت باشه هماتومت هم برطرف شده باشه ♥️♥️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها امروز روز چهارم انتقالم بود روز اول لکه بینی داشتم اونم کم ولی شبیه دوتا دایره بود انگاری ب ...

عزیزم روز اول خیلیا لک میبینن که اونم بخاطر اسپکلومِ که میزارن داخل واژن تا جنینارو انتقال بدن... نگران نباش جنینا هیچوقت روز اول دفع نمیشن

دردایی هم که الان داری کاملا طبیعیه اکثر انتقالیا اینجا دارنش و اینکه استرس اصلا برات خوب نیست...

دلتو بسپار به خدا انشالله حاجتت و میده و ده روز دیگه با جواب مثبت میای و مارو هم خوشحال میکنی امید به خدا😊🙏🙏

بچه ها سلام همین الان شیاف گذاشتم ی چیز سیاه ازم خارج شد ممکنه جنین باشه خیلی ناراحتم اخه چرا اینطوری شد 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
عزیزم روز اول خیلیا لک میبینن که اونم بخاطر اسپکلومِ که میزارن داخل واژن تا جنینارو انتقال بدن... نگ ...

عزیزم میشه جواب بدی خیلی حالم بده  😭😭😭😭

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰